- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sz.Miki
őstag
Az eredeti csomagban nincs védő fólia és stylus ceruza.
De ha ez tényleg eredeti akkor kell nekem egy tartalék
A leírásban azt állítja, hogy hivatalos:
"1xNew Official S VIEW Flip Cover Flip leather case open window for samsung galaxy S4 I9500 (please tell us the color, or we will ship by randomly,thanks)"
-
buci30
addikt
Nekem is ez van
Fehér 13-ért.
Azt szeretném kérdezni ,hogy van az S3-hoz is egy de ugye az sima flip.
Azt vettem észre ,hogy az S3-é sokkal jobban záródik/simul a kijelzőre.
S4-nél főleg ha hátra tűröm akkor nem megy vissza teljesen először magától, mint az S3-nál.
Egy idő után igen mondjuk szép lassan "ráereszkedik".
Vagy kicsit meg kell nyomkodni a hajlatnál ,hogy rásimuljon jobban/gyorsabban.Ilyen a tied is ez természetes?
Ott a hajlatnál az S3-nál sokkal puhább de nehezebb is maga tok felső része így gondolom ezért, és így a tok szinte "rácsapodik" a kijelzőre.
De ugye itt meg sokkal fontosabb ,hogy oda simuljon teljesen.
Remélem érted mire gondolok. -
HUTCHDB
nagyúr
de elmeletileg samsung keszuleket hasznal.
a feletodott gyari idojaras widget miert lenne idopocsekolas?
ahogy olvasgatom a cikket, egyre jobban fröcsögèsnek èrzem....ma delutan beszeltem a t mobile- os ismerosommel.
azt mondta, hogy a heten ki sem lehet majd probalni, mert uzletbe nem fog erkezni a holnapi premier ellenere sem.
pedig mar nagyon szeretnem kiprobalni. -
Burt1793
veterán
Tudom, nekem sem alap android van a mobilomon, holnap jön csak ki rá a JB..., de nagyon jó az alap samu felület is, attól még hogy lehet mást felrakni, az nem biztos, hogy jobb. Az, hogy a főképernyőre kirakott kontaktoknál alapból rákérdez, hogy mit akarok vele számomra előny, számára nem. Mindenki különbözik, ez nem haladó/nem haladó dolog. Amiket ír, biztosan nem igazak. Nem hiszem, hogy nem tudja azokat a formátumokat, amiket az s3, nem hiszem, hogy ilyen lenne a képnézegető/galéria...
Most, hogy ideraktátok, megint felidegesítettetek...
Ilyet bármelyik telefonról lehet írni. Olyan jó tulajdonságokat ír meg rossznak, amik sokaknak tetszhet, csak neki nem tetszik. Ezt sajnos nem tesztnek hívják.
Nekem S2-n nem akadozik a feloldás, rögtön nyílik a bezárt galéria, pedig nekem is tele van, google+-szal is szinkronizálva van... szóval ezen sem akadozhat!!! -
Burt1793
veterán
De muszáj, hogy lehet ilyet írni?
"Nem mellesleg a szintén ingyenes Beautiful Weather szebb és egyben óra-naptár-időjárás, így a Samsung által kapott időjárás widgetet is elsőként cseréljük erre, vagy egy másikra a több tízezerből. Így aztán összegezve azt mondom, hogy a Samsung által fejlesztett, csillivilli felület az összes hozzá kapcsolódó kiegészítővel csak felesleges erő- és időpocsékolás."
Lassan elkezdek sírni... igaz, leírta az elején, hogy egyáltalán nem lesz objektív, de akkor ezt egy kis eldugott blogba írja! Azért mert ő rögtön lecseréli a launcherét, nem kell fölöslegesnek ítélni az alapot...
-
Mr President
senior tag
Én azt nem értem, miért nem lépi meg azt az egyik szolgáltató, hogy egy szemtelenül jó ajánlattal rukkol elő a piacon. Mint a fentebbi. Szerintem nagyon nagyon sokan hagynák ott cserébe az épp aktuális szolgáltatójukat. A T-nél ott a Like 300 , egy nagyon korrekt csomag. Egyetlen egy probléma van vele. A diákigazolvány korlát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest