- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zityi
csendes tag
válasz
Falatkable #3975 üzenetére
Érdekes módon a facebook értesítések megjönnek azonnal...meg a messengeres üzik is...de a többi értesítés nagyon nem kóser...pedig a régi flyme-val ment minden rendesen...
Így aztán nehéz követnem az élő fogadásokat is...majd a meozu fejlesztői stábjával kifizettetem az így elbukott pénzt! -
zityi
csendes tag
Hát nálam sajna továbbra sem működik, legalábbis a gmail nem jelzi, hogy jött új mailem, pedig jött...teljesen véletlenszerűen frissíti magát...ahogy pl az élő eredménykövetés is...csokorban összegyűjtve jelzi a gólokat, amikor ő úgy gondolja
Ezt a problémát sztem sosem fogják megoldani meizuéknál... -
zityi
csendes tag
És már meg is oldódott a probléma, csak újra kellett telepíteni a progikat
A jelek szerint tényleg hasznos lehet frissítés előtt egy teljes adattörlést csinálni
Most már csak abban bízom, hogy holnap reggel ébreszt a teló...mivel ma reggel elfelejtette, hogy nekem negyed 5kor kelnem kell...
-
zityi
csendes tag
Gmail probléma megoldódott, töröltem minden Google alalmazást, aztán újra telepítettem, így már nem dobál ki
Viszont...egy újabb probléma: Használok eredménykövető alkalmazásokat (SofaScore, Eredmények), ahol ugye a beállított eseménynél, ha történik valami, pl gól, akkor küld egy értesítést...namost ez eddig működött is, most viszont nagyon nem...Jogosultságoknál be van állítva, hogy küldjön értesítést...van valami más esetleg, amit be kell állítani, hogy jöjjenek a push notification-ok?
-
zityi
csendes tag
Feltettem a frissítést, leirtottam a sok kínai appot
Egy problémám van egyelőre: A Gmail kidobál, a Google Play ismeretlen hibájára hivatkozva...már újra telepítettem, de ugyanez...a többi Google alkalmazás szépen fut...Tapasztalta ezt más is?
-
zityi
csendes tag
Na azért tud ez a teló is érdekes dolgokat csinálni
Telefonálás közben megnyitotta a Chrome-ot, a Facebookot, meg egy játékot is
Alaposan meg is lepődtem, amikor letettem
-
zityi
csendes tag
válasz
purpledonkey #759 üzenetére
Én eddig csak feltelepítettem, meg elindítottam, nem navigáltam még vele
Viszont így nem volt semmi hibája
-
zityi
csendes tag
-
zityi
csendes tag
válasz
AllTheBest #719 üzenetére
Én AnySoftKeyboardot használok...mióta az első androidos telóm megvolt...én ezt szoktam meg, a többit nincs türelmem megszokni
-
zityi
csendes tag
válasz
AllTheBest #684 üzenetére
Nekem még senki sem panaszkodott, hogy ne írná ki a számomat. Most kipróbáltam, megcsörgettem a céges telót, és szépen kijelezte a számomat...
-
zityi
csendes tag
válasz
South Velen #627 üzenetére
Én a zöldet választottam, mivel nem volt fehér készleten...ez viszont élőben nagyon jól néz ki!
Eddig mindenkinek bejött
A home gomb nálam is erősebben világít a bal oldalon, de ezt csak most vettem észre...eddig nem foglalkoztam vele...és szerintem ezután sem fogok -
zityi
csendes tag
Hát nem tudom, hogy kinek milyen problémája van a telóval, szerintem úgy jó, ahogy van. Mondjuk én nem szoktam kihangosítva zenét hallgatni rajta, így erről nem is tudok véleményt mondani...amikor cseng, akkor jól szól
Az aksi másfél napig simán bírja, és utána gyorsan fel is tölt.
A kamera szerintem szép képeket csinál, legalábbis az előző HTC-mhez képest mindenképp! Igaz, én csak kint fotóztam vele eddig, így azt nem tudom, hogy a beltéri képei milyenekEgy szó, mint száz, bőven megéri az árát a teló!
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #561 üzenetére
Itt elvileg le van írva, hogy mit kell csinálni!
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #561 üzenetére
Van egy olyan, hogy Google installer, azt kell letölteni, utána má lesz Google Play-ed is
Én is küzdöttem vele egy darabig, míg erre rájöttem, viszont azóta nagyon jó minden! Leszedtem egy Uninstallert, azzal megszabadultam a kínai appoktól is -
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #482 üzenetére
Gondolom a hétvégi napokat nem kell rászámolni, én inkább keddre tippelném...de nem tudom hogy működik ez a csomagküldőknél.
Negatívum max annyi, hogy folyamat attól félek, hogy kicsúszik a kezembőlKell vennem hozzá egy tokot!
De különben eddig minden szuper!
-
zityi
csendes tag
No a hétvégén elég sokat használtam a telót...fotóztam, filmeztem, neteztem, telefonáltam, GPS-t is próbálgattam...így másfél napot simán bírt a teló...pontosabban bírt volna többet is, de 25 százaléknál eltettem töltőre
xiaomiforsal-en nem adnak tracking Nr-t, én legalábbis nem kaptam...ha már shipped-re állt a státusz, onnan másfél-2 nap, amíg kihozzák...ez már a GLS-en múlik -
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #422 üzenetére
Forintban fizettem, de bankkártyás fizetésnél végülis mindegy.
Semmi extra nem volt a dobozban, egy adatkábel, egy töltő, ami nálunk nem használhatómeg a teló. Ennyi pénzért extrákat ne várj
Az nem árt, ha van otthon egy másik töltőd...vagy egy átalakítód -
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #420 üzenetére
Nekem a GLS hozta, hétfőn küldték, szerda délelőtt megkaptam
-
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #396 üzenetére
Íme az eredmény
android.hardware.bluetooth
android.hardware.bluetooth_le
android.hardware.camera
android.hardware.camera.any
android.hardware.camera.autofocus
android.hardware.camera.flash
android.hardware.camera.front
android.hardware.faketouch
android.hardware.location
android.hardware.location.gps
android.hardware.location.network
android.hardware.microphone
android.hardware.screen.landscape
android.hardware.screen.portrait
android.hardware.sensor.accelerometer
android.hardware.sensor.compass
android.hardware.sensor.gyroscope
android.hardware.sensor.light
android.hardware.sensor.proximity
android.hardware.sensor.stepcounter
android.hardware.sensor.stepdetector
android.hardware.telephony
android.hardware.telephony.gsm
android.hardware.touchscreen
android.hardware.touchscreen.multitouch
android.hardware.touchscreen.multitouch.distinct
android.hardware.touchscreen.multitouch.jazzhand
android.hardware.usb.accessory
android.hardware.usb.host
android.hardware.wifi
android.hardware.wifi.direct
android.software.app_widgets
android.software.device_admin
android.software.home_screen
android.software.input_methods
android.software.live_wallpaper -
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #396 üzenetére
Persze, holnap megcsinálom ezt is
Most viszont szunya, negyed 5kor kelés van...legalább letesztelem, hogy az ébresztő funkció működik-e a telón -
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #393 üzenetére
Majd holnap, most töltőn van
-
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #391 üzenetére
Azt nem hiszem, hogy nagyon emelgetnék az árakat...a Xiaomik is ugyanolyan alacsony áron vannak, mint előtte
-
zityi
csendes tag
válasz
cinemazealot #389 üzenetére
Vasárnap még zöld is volt, meg kék is volt...hétfőn már egyikből sem volt egy darab sem...de csak kapnak megint készletet!
-
zityi
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Meizu M1 Note-om, amit a xiaomiforsale-ről rendeltem! Olcsó is volt, 2 nap alatt meg is jött, és miután leírtottam róla a sok-sok kínai progit, már tetszik is a teló!
Egy gondom van csak: Nem küldtek hozzá európai töltőfejet, csak egy kínait talán
Most épp a HTC-m töltőjével töltöm, de kéne hozzá egy eredeti...vagy legalább egy átalakító...nem tudjátok honnan lehetne ezt beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged