- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
miért applenél vagy samsungnál nem béta teszter vagy? mindenhol az vagy.
honnan tudjuk egyébként hogy neked fontos funkció az, hogy letilthasd meg engedélyezd a számod. franc nem védi, android ahogy a többi is, annak minden nyűgjével és memóriazabáló, mikrolaggoló, helyenként következetlen baromságaival amit a kínaiak helyenként átdolgoztak. pont.
azt meg hogy 20 éve mit tudott egy telefon ne feszegessük. értesítési ledtől két hetes aksiidőn keresztül lenne miről beszélgetni.
ha te szeretnéd letiltani kapcsolóval a számod kijelzését akkor ez nem a neked szánt telefon. én is írtam bugot, azt azóta megoldotta a frissítés. ha fixre akarsz menni kiforrott, bugmentes rendszerre, akkor próbálkozz wp vagy bb vonalon, androidon a htc se talált még ki olyat hogy tökéletes és nem béta teszter vagy. ha nem az os akkor az appok néznek annak...
-
-
törölt tag
cégesre meg ahány helyen dolgoztam mindig a szolgáltatói kínálatból kerültek ki a készülékek. de azért az is érdekes hogy a telefonon nem állítasz semmit és megjavul... de mondom lehet hogy régi rom volt, lehet hogy a kínai verzió miatt, nem hiszem hogy ez még mindig gond lenne.
-
törölt tag
és az utolsó furcsaságra is született "megoldás". azért kérdeztem hogy olvastad e tovább.. egyébként kevés embernél jött elő, lehet a kinti romok miatt, nekem a nemzetközivel dobozból kivéve tökéletes volt.
-
AllTheBest
őstag
Az ember tud furcsaságokat találni ha elolvassa az összefoglalót. Igen, ez egy hiba, leírtuk... Vagy elfogadod, vagy nézel másik telefont. SENKI nem fogja ráderőltetni. olvass utána mindennek és döntsd el. De tényleg.
Nekem is ez az első kínai telefonom, előtte csak a nagyobb brandek telefonjait hajtottam... Elfogultság nélkül tudom mondani, hogy ennyiért ilyen hardvert és jól összerakott szoftvert és anyagminőséget nehezen lehet találni... Fogadd el, hogy nincs tökéletes telefon ami mindenkinek megfelel.
Egyébként meg szolgáltatódnál lehet kérni, hogy jelezze a számod...(Ennyit a ,,hibáról,,) -
AllTheBest
őstag
Mondhatni bejártam már minden OS-t(iOS, Wp, Firefox, MIUI és egyéb tákolányok) és nálam elég stabil a telefon, nem akad, nem fagy, jól bánik az akksival, nem ragadnak be alkalmazások, ugyan ilyen élményem utoljára nexus 4-nél volt 4.4-es rendszerrel. Bárkinek tudom ajánlani, jól is néz ki(szerintem). Ez az utolsó, hogy pozitívat írok a telefonról, vagy a rendszerről, néha felnézek szerkeszteni az összefoglalót.
További szép napot mindenkinek. -
janaman01
addikt
már az van
na jó egy két angol menüt látsz benne, de a jiayu ban is, illetve a csirkeláb pl az A s romban szinte semmi, az U ból meg 2 másodperc és ki lehet takaritani...
C et biztos nem, a többi meg szinte ugyanaz, sőt az A-s illetve U s ami a leg gyakoribb kompatibilis egymással...próbáltam szóval no para
-
janaman01
addikt
igen nekem olaszországba kellett visszaküldeni, ma d.e jelezték hogy megkapták, és ma már meg is mozdult a csomagom mármint a másik telefon...a cserekeészülék( remélem új az is mert paypalon azt irták többször is)
2015-05-26 14:04:21 In preparazione Slovenia
2015-05-26 12:49:23 Preparation in EU Warehousehol nem ajánlják és miért egyébként?
ja és a visszaküldés diját most igényeltem vissza a paypaltól....3 e ft...elküldtem a cuccost a paypalnak, és 9 e ig visszatéritik ....tehát még az sem bukó..
-
janaman01
addikt
nos én rendeltem, chigonéktól egy jiayu s3 at ami bexart , na mondom elkezdem gariztatni.....
még megy a gariztatás addig kell teló ugye...na berendeltem egy meizut a honorbuytól ( igaz sok a szállitási költség, dhl 2 nap itt) de nekem úgymond megérte....
na közbe bexart a meizu is , úgy hogy használtam 2-3 hetet...na visszaküldtem honorék eu s részlegéhez( olaszország kb 1,5 hét) most ott tartok hogy küldenek egy feltehetőleg másik újat ami szerintem csütörtökön meg is érkezik, azt is dhl el küldik ( nyilván azért már nem fizetek)....
és most jön a lényeg a chigon féle jiayu még mindig nálam, mert csak igérgetnek meg sajnálják, meg majd küldik a cserealkatrészt stb....( most talán megint elkezdődőtt valami mert kaptam egy magyarországi kontaktot( nem hungobungo, aki ugyancsak xart a fejemre) hanem egy másikat....szóval addig rendesek még vásárolsz tőlük de mivel ott nem véd a payapal, utána nehézkes a gariztatás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged