Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ergoGnomik
üzenetére
Futólag olvastam még a buszon a cikket... Lehet valahogy az adott részt átugrottam ahogy zötykölődött a busz
-
ergoGnomik
tag
Idézet a cikkből: "Az eszköz egyébként Snapdragon 7 Gen 4-gyel dolgozik majd 12 GB rendszermemória és UFS 3.1-es belső tárhely mellett; a HDR10+ OLED panel képfrissítése 144 Hz lesz; a főkamera egy 108 megapixeles optikailag stabilizált szenzort kap, mi pedig 5000 mAh-s telepet 65 wattos vezetékes töltésteljesítménnyel és Qi2 vezetékmentes opcióval. Az újdonság már helyből Android 16-tal várható."
Pont úgy ahogyan Öregróka is felsorolta. Olvasott embernek párja nincs, a chip meg egy pé.

-
nem igazán nevezett meg konkrét chippet, azóta utánanéztem, hogy 12nm kb az összes "modern" gyártott unisoc holmi, így bocs, nem néztem vissza, hogy 4nm volt a cikkben
mert korábban is adott ki a hmd saját maga által "középkategóriásnak" mondott holmit azt kapott egy T615-öt
de már annyiszor unisoc cuccot adtak ki, hogy már előre féltem
... azt ki tudja, még lehet unisoc ha kiadnak végre tényleg valami újjat és nem a 2019es T610 újabb reinkarnációja lesz
-
oli987
junior tag
Kb. ez a Skyline 2.
-
janeszgol
félisten
Végre egy értelmesnek tűnő spec. Az ár meg gondolom 250 ezer ft lesz. Aztán annyi. Egy S24 FE-vel vagy S25 FE-vel nem veszi fel a versenyt, de majd meglátjuk.
-
Ez is valami unisoc chippes cucc lesz mint az elmúlt 2 év termékei?

Jók lennének, de a teljesítmény mindig hiányzik mögülök, az árazás viszont nem ezt tükrözi... persze, hogy nem megy a szekér.
de mit is értek én hozzá ... eleve kis mennyiségben gyártani is drágább, de valahogy nem úgy tűnik, mint ha nagyot akarnának dobni...
Ez a "Chaos Lord" meg olyan Zs kategóriás film főgonoszának tűnik
... bár nem bánnám attól még ha jó lenne a telefon, élném az ilyen termékneveket is
poénabb mint az S23 Ultra, 12 Pro Max és hasonló elnevezések. Várnám szívesen a "Chaos Lord III"-mat 
szerk.: most nézem nem is Chaos Lord, hanem Lord Chaos ... na mind 1, ezt már így hagyom, akkor is poén lenne

-
Ne igyál sok rizsbort pörköltre a hullámvasút előtt. Ez a tanulság a név mögött.
-
Hát ja,van káosz rendesen a cégnél
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- alza vélemények - tapasztalatok
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Call of Duty: Black Ops 7
- One mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Arc Raiders
- Amazon
- További aktív témák...
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

... azt ki tudja, még lehet unisoc ha kiadnak végre tényleg valami újjat és nem a 2019es T610 újabb reinkarnációja lesz