Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
nos én rendeltem, chigonéktól egy jiayu s3 at ami bexart , na mondom elkezdem gariztatni.....
még megy a gariztatás addig kell teló ugye...na berendeltem egy meizut a honorbuytól ( igaz sok a szállitási költség, dhl 2 nap itt) de nekem úgymond megérte....
na közbe bexart a meizu is , úgy hogy használtam 2-3 hetet...na visszaküldtem honorék eu s részlegéhez( olaszország kb 1,5 hét) most ott tartok hogy küldenek egy feltehetőleg másik újat ami szerintem csütörtökön meg is érkezik, azt is dhl el küldik ( nyilván azért már nem fizetek)....
és most jön a lényeg a chigon féle jiayu még mindig nálam, mert csak igérgetnek meg sajnálják, meg majd küldik a cserealkatrészt stb....( most talán megint elkezdődőtt valami mert kaptam egy magyarországi kontaktot( nem hungobungo, aki ugyancsak xart a fejemre) hanem egy másikat....szóval addig rendesek még vásárolsz tőlük de mivel ott nem véd a payapal, utána nehézkes a gariztatás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Banggood
- Autós topik
- Robotporszívók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő