- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1825 üzenetére
Megnéztem, és? Az én kártyámon nem lehet szolgáltatásokat ki/be kapcsolni. Tudom nehéz elfogadnod, de elég vicc kategória, hogy "elfelejtették beletenni" ezt a funkciót. Már egy 20 évvel ezelőtti készülék is tudta ezt az opciót...
A legszebb az egészben, hogy egyesek tűzzel-vassal védik ezt az OS-t és amikor pár hsz-al visszább írtam, hogy nem szeretnék béta teszter lenni mint fél éve a Xiaominál, akkor ilyenekre gondoltam... -
zzola
titán
válasz
cinemazealot #1823 üzenetére
Ezek szerint az ébresztő hangerejének csökkentésére/növelésére - menüből - nincsen lehetőség?
-
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1819 üzenetére
"A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz". Ha le van tiltva a hívószám küldés, akkor 2 módon lehet láttatni:
v1: hívószám elé beütjük a megfelelő karaktereket (*31# azt hiszem)
v2: készülék menüjében bekapcsoljuk a hívószám küldése opciótUtóbbi nyilván nem játszik, az előbbi meg kivitelezhetetlen több száz szám esetén...
Ezt még a második mobilom is tudta, ami egy Nokia 1610-es volt....1996-ban gyártották.Egyébként kösz a rövid bemutatót...
-
zzola
titán
válasz
#56573440 #1811 üzenetére
Nem, hisz ez volt a furcsaságok között az utolsó...
(#1812) AllTheBest
Én pl. vállalati kártyát használok és ott nincsen lehetőség kérni bármit is...bár már azzal is vétettem, hogy androidos eszközben használom a sim-et, kivéve Samsung készülékeket, amelyikben van knox...
Persze én nem ítélem el, hisz nem is használtam, így véleményem sem lehet róla...
-
zzola
titán
válasz
AllTheBest #1809 üzenetére
Köszi! Azért találtam furcsaságokat:
"Sajnos Flyme OS-ben nem lehet beállítani, hogy kiírja a számunk, ha hívunk valakit." -
zzola
titán
válasz
janaman01 #1798 üzenetére
No meg a másik, hogy olvastam több fajta verzió létezik belőle, ki tudja mit kap az ember...?
Ilyen szempontból jobb a Xiaomi, ott igaz csak társadalmi munkában dolgoznak az emberek, de legalább teljesen honosított rom is elérhető...
Nyilván a gyártó nem a HUN piacból fog megélni... -
zzola
titán
üdv!
Külföldről honnan/kitől érdemes ilyen készüléket venni (összefoglalóban leírtakon kívül) ? xiaomiforsale-en nem elérhető a készülék...esetleg aliról "Shenzhen Chigon Technology Co., Ltd. "-től?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest