-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1825 üzenetére
Megnéztem, és? Az én kártyámon nem lehet szolgáltatásokat ki/be kapcsolni. Tudom nehéz elfogadnod, de elég vicc kategória, hogy "elfelejtették beletenni" ezt a funkciót. Már egy 20 évvel ezelőtti készülék is tudta ezt az opciót...
A legszebb az egészben, hogy egyesek tűzzel-vassal védik ezt az OS-t és amikor pár hsz-al visszább írtam, hogy nem szeretnék béta teszter lenni mint fél éve a Xiaominál, akkor ilyenekre gondoltam... -
zzola
titán
válasz
cinemazealot #1823 üzenetére
Ezek szerint az ébresztő hangerejének csökkentésére/növelésére - menüből - nincsen lehetőség?
-
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1819 üzenetére
"A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz". Ha le van tiltva a hívószám küldés, akkor 2 módon lehet láttatni:
v1: hívószám elé beütjük a megfelelő karaktereket (*31# azt hiszem)
v2: készülék menüjében bekapcsoljuk a hívószám küldése opciótUtóbbi nyilván nem játszik, az előbbi meg kivitelezhetetlen több száz szám esetén...
Ezt még a második mobilom is tudta, ami egy Nokia 1610-es volt....1996-ban gyártották.Egyébként kösz a rövid bemutatót...
-
zzola
titán
válasz
#56573440 #1811 üzenetére
Nem, hisz ez volt a furcsaságok között az utolsó...
(#1812) AllTheBest
Én pl. vállalati kártyát használok és ott nincsen lehetőség kérni bármit is...bár már azzal is vétettem, hogy androidos eszközben használom a sim-et, kivéve Samsung készülékeket, amelyikben van knox...
Persze én nem ítélem el, hisz nem is használtam, így véleményem sem lehet róla...
-
zzola
titán
válasz
AllTheBest #1809 üzenetére
Köszi! Azért találtam furcsaságokat:
"Sajnos Flyme OS-ben nem lehet beállítani, hogy kiírja a számunk, ha hívunk valakit." -
zzola
titán
válasz
janaman01 #1798 üzenetére
No meg a másik, hogy olvastam több fajta verzió létezik belőle, ki tudja mit kap az ember...?
Ilyen szempontból jobb a Xiaomi, ott igaz csak társadalmi munkában dolgoznak az emberek, de legalább teljesen honosított rom is elérhető...
Nyilván a gyártó nem a HUN piacból fog megélni... -
zzola
titán
üdv!
Külföldről honnan/kitől érdemes ilyen készüléket venni (összefoglalóban leírtakon kívül) ? xiaomiforsale-en nem elérhető a készülék...esetleg aliról "Shenzhen Chigon Technology Co., Ltd. "-től?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest