- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
Hát nemtom,én többet rendelek kinntről mint itthon vásárolok.
Sokszor az itthoni árhoz képest féláron megveszem a dolgokat így én jobban szeretem.
Visszatérve az Ebay-re,nagyon komoly szabályzások vannak ám ott és ha megszeged akkor komoly bünti van.
Egy olyan aki ebből él nem fogja megkockáztatni,hogy bannolják a profilját.
-
MaxxDamage
félisten
Épp ezért megbízható helyről rendelem.
Meg eleve ott a hírdetésben, hogy "original" LG és az egyik (battery) eleve amcsiból jött (annak mind1, mert mind Chinába gyártják.. de eredeti LG ez a lényeg) a Docking Charger meg Korea-ból jött (ez is eredeti bontatlan LG termék) és én kifejezetten oda figyelek a minőségre és eredetiségre...! (fontos)L
-
.:Ádám:.
tag
Pontosabban: Steady = OIS + EIS
Ha megnézed a váltást akkor láthatod, hogy kisebb a látőszög Steady-ben, Ilyenkor az OIS melett az elektronikai képstabilizátor (EIS) is működik ami annyit tesz, hogy levágja a képet. És azzal a vágott képpel még digitálisan kompenzál úgy mint az optikai. -
Kavinton75
senior tag
Még nincs nálam a pénz, így majd csak akkor zárul a történet ha a zsebemet nyomja.
Amúgy a srácnak cserélné az Osztrák LG, de ahhoz kellene a telefon.
Az meg a Telemax-nál van (ha még nem adták el), mert nem Magyar vásárlású, így nem kell elküldeniük az LG-nek.
Így most majd a srác bokszolhatja le a Telemax-al, meg az LG-vel, hogy köszi a csereutalványt, de ebből hogyan lesz pénze.
Elég érdekes ez az LG EU garancia történet, ebben valahogy Magyarország sohasem jeleskedett.
De lehet, ha eltart kb. 2 hónapig a harc, akkor az Osztrákok V20-at adnak nekiMajd még megírom, hogy mi a történet vége.
Addig mindenki használja és becsülje meg a telefonját.
Én meg nyomkodom a G4-em, az se rossz, de.... -
tothak
tag
Igen, mivel alapvetően az NFC technológiát használja a paypass kártya és sok céges beléptető is. Én pl sokáig próbálkoztam azzal, hogy lemásolom a beléptető kártyám jelét, hogy ne kelljen állandóan előbányászni a táskából, de másolni nem sikerült, csak felismerni.
De amúgy próbáld ki, ha van ilyened. Jó móka
-
Kisbea
csendes tag
-
Kavinton75
senior tag
Szerintem 27%-os, de nem tudom.
Garijegy nincs, de a rendszerben láthatták, hogy nem magyar.
Azért vittem a Telemax-hoz, mert a G4 fórumban írták, hogy a központi szervizből is oda vitték.
Nekem meg 1 percre van, a központihoz meg nem mindig érek oda.
Ha ők nem kaptak kijelzőt, akkor nem hinném, hogy a központi igen (de lehet).
Az eladó tud róla, még aznap beszéltem vele.
Mondta, hogy nem érti miért nem az LG cseréli ki, de majd utána kérdez (hisz neki nincs másik).
Azóta nem nagyon érem el, az SMS-re sem válaszol.
De van cége és telephelye (ott is vettem át a telefont), így ha meglesz a csere papír, akkor majd ott keresem.
Ha nem jön vele össze a kommunikáció (amúgy PH-n tag), akkor majd a jog megoldja.
Most az ára nem hiányzik az életemből (hisz már kifizettem), csak a telo hiányzik nagyon.
Addig nem is akarok másikat venni amíg ez nem tisztázott. -
Kavinton75
senior tag
Ők Ausztriában vették (elmondásuk szerint) a dobozon is DEU van és ők mivel más elektromos cuccokban nagykereskedelmi cég, így magyar számlával eladták nekem. Így a Telemax-nál simán bevette gyári garanciával. Kintre magyar számlával nem is tudnám vinni és nem is akarnám. Elméletileg 2 hetet használták, de ez látszott is rajta, így használtnak minősül. De az ára is tükrözte ezt és tudtam is.
-
WinstonWolf
senior tag
Valami olyant olvastam, hogy a cég eladta neki számlával. A számla magyar volt, ezért fogadta el a Telemax.
Az már más kérdés, hogy véleményem szerint rohadtul nem azért nem csinálta meg, mert nem volt alkatrész, hanem azért, mert így volt neki egyszerűbb. Egy papír nem kerül semmibe ellentétben, ha meg kellene javítani. Az ügyfél meg szívjon vele.
Na de hogy tanácsot is adjak:
Bevinném az LG Váci úti márkaszervizébe. Ott kérdezd meg mi a szitu. Talán tudnak kiadni német nyelvű csereutalványt is, amit van rá esély, hogy el is fogadnak Ausztriában...
Macerás de ez tűnik a legjobb esélynek jelen pillanatban...
-
hito
nagyúr
Igen, a V10 1000x igényesebb külsőre, anyaghasználatra, összeszerelésre, az biztos. Ne bánj semmit, főleg ne addig, amíg bármikor eladhatod a V10-et és majdnem félárban hozzájutsz egy sima 950-hez. Azért előtte szerintem gondold meg sokszor, mert a V10 konyhakész, működik, mint egy svájci óra, a 950-nel (inkább úgy mondom, hogy a w10m-lal) pedig vannak gondok és a jövője is kérdéses. Úgyhogy én azt tanácsolnám, hogy inkább tartsd meg a V0-et. Egyébként meg nem olyan kardinális a különbség állóképnél. Ez inkább szőrszálhasogatás és bizonyos dolgok csak akkor jönnek ha az ember belenagyít, pixelkukkol.
Egyébként 950-re és 950XL-re kapni elég igényes Mozo bőr hátlapokat. Általában minden tulajnak az az első, hogy a gyárit letépi róla és teszi is fel a Mozo-t
Nekem is volt fekete és fehér bőr is belőle a 950XL-re.
Ha rosszul értelmeztem valamit, azért elnézést
Ixion77: nincsenek shop-olva. Élesítést alkalmaztam mindkettőnél 59-en és automatára húztam, ennyi. Zajszűrés egyiken sincs! Sajnos egyidőben nem megoldható, mert nincs most csak V10-em.
De még bármi lehet és akkor jöhet egy olyan összehasonlítás is. Egyébként a lényegen nem változtat, hidd el.
-
hito
nagyúr
Kicsit le vagy maradva. 3x-ra van V10-em. Nagyon nagy szarvashibát követsz el a személyiségfejlődéseddel kapcsolatban, ha csak a negatív kritikát, véleményt veszed észre amikor közvetlenül ott van mellette a pozitív is.
=> "félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10," és figyelj, most jön a lényeg: "mert hiányzik a w10m. Nevetséges!"
Ott van a magyarázat is, hogy miért. Nem véleményt alkottam a készülékről, hanem egy érzést próbáltam átadni azzal kapcsolatban, hogy mennyire hiányzik a 950XL & w10m. Ha Te ezt személyes sértésnek vetted, mert belekeveredett az imádott tárgy, az már nem az én hibám. A V10-et a mai napig az egyik legjobb androidos mobilnak tartom. Most nem a V10-en volt a hangsúly, sikerült elmenned a lényeg mellett. Láss tovább az orrodnál!
Vissza a témához: hirtelen egy képet találtam. Számomra egyértelmű a 950XL fölénye (az én szempontjaim alapján). Több részlet, élettelibb színek, 0 színzaj. Személy szerint a zajt sokkal inkább tolerálom a képeken, mint a színzajt. Jpeg képeket nem szoktam összehasonlításkor alapul venni. Nekem nem mérvadó az, hogy egy gyártó hogy tudja a jpeg motorral szétkenni, rommá effektezni a képeket. Sokkal inkább tartom mérvadónak, hogy jpeg szétbarmolás nélkül mit lát a szenzor az optikán keresztül.
Arween: V20h.
-
tag
Talán ha visszamész ebbe a menübe akkor lehet le tudod törölni ha listázva van.
Ha nem akkor meg a kdz játék, ami nem a legjobb ötlet.Nincs adatkapcsolat sehogy se? Újraindítás után? Esetleg hw reset.
Szerk.: Minden autamata updatet kikapcsoltam. Nem játszok windows 10-eset androidon
-
sixpak
nagyúr
Nálam a telefon mellett azért van rendes fkg is, de teljesen használható képeket lehet csinálni a V10-el, egy minimális utómunka az alap, de hát az a fényképezőgépből kipottyant képeknél is az...
-
-
s4tch
veterán
A második bekezdéshez: ahogy a kolléga írta, a töltés erősen függ a töltőtől. Egy ilyet vettem az autóba, ez valóban tudja a qc 2.0-t, néha meg lehet kapni 10 dollár alatt is, annyit feltétlenül ér. Ez a saját telefonomat (szintén 3000 mAh körüli akksi, quick charge 2.0) simán feltölti úgy is, hogy maximum fényerőn megy a navigáció + mobilnet. A márka fali töltője is elég combos.
-
tag
-
tag
Csináltam egy vidit. VLC visszalassítja valóban ha a "-" gombot nyomogatod. Ha esetleg beakadna akkor tekerj a videó elejére. És lehet kell hozá proci is, a Core 2-es ami a laptopomban van nem tudja normálisan lejátszani. Az újabb laposban egy 3. generációs i5-ös van, ami simán viszi a max bitrátás 4K videót is.
-
E2E4
aktív tag
Ha önmagad kipróbálgatod a fotózási/videózási (és mindenekelőtt az audio!) képességeit, nagyobb örömöd lehet a V10-ben...
(Csak vigyázz, nehogy annyira megszeresd, mint itt egyesek. Pl. én is...)
(#3126) koxx
Ezért is jó, ha van a csapatban egy moderátor.(Csak reménykedem, hogy nekem sem kell majd a kukoricán térdepelni, mert alvás helyett - szigorúan off - kisregényt írtam a V10 kontra OP3 témában.
)
A magam részéről nem bánom, ha bejönnek ilyen felvetések.
Ami azt illeti, nem sok a fórumon a hozzászólás szám, a V10 inkább az öröm forrása, mint a bánaté (csekély számú problémát említenek meg a topiklakók) és így akár ez is színesítheti ezt a fórumot.
Én meg a hallgatásommal - Zrínyi kirohanása helyett - csinálhatok egy nem-tevés gyakorlatot. -
tag
-
E2E4
aktív tag
V20b majd ezek szerint jön a következő frissítéssel vagy azt valahol manuálisan kell telepíteni? Most kicsit zavarban vagyok,hogy a V20b is Otán jön-e.
Ez most komoly?
Már egy páran leírtuk, hogy a V20b jön OTA-n. (Ezért volt az örömködés - részemről is.
)
(#3075) psg5 és (#3076) luimapeiz !
Mivel a V20b mérete 311,8 MB, így nem egy kis light-pakk... Mindenképpen ajánlott feltenni, mivel - ahogy azt s4tch fórumtárs itt írta - egy komoly Androidos sebezhetőség van benne javítva!
Frissítés lehet:
1. OTA, ami jöhet:
a.) Manuálisan
b.) A megadott módon a telefon rákeresésével.2. vezetékes összeköttetéssel: az LG Bridge-n keresztül, USB-s kábel összeköttetéssel.
Mindezekről már többször szó volt a fórumon, s természetesen a téma-összefoglalóban is le van írva.
(#3077) .:Ádám:.
A kép poén bejön.Még Jean-Luc Picard-nak is a V10 jön be! (Többet már nem szeretnék erről írni, mert már kifejtettem többször. A V20-al sikerült az LG-nek a V10 sikerét elbaltázni. Ennyi.
)
-
E2E4
aktív tag
5 hozzászólással feljebb írtam le.
A megadott helyen rátapizol, s ekkor elkezdi keresni OTA a frissítést, s ha talál, kiírja, és lehet frissíteni.
(Szerencsésebbeknek meg magától jelzi, hogy OTA frissítés lesz.)Ami nem kábeles, az OTA.
Volt egy furcsaság: kikapcsoltam az elején a hangadást, de ma újra lett hang bill.érintésekor...az mitől?
Mert újra bekapcsoltad?Ilyen amúgy nekem is előfordult már vagy 1-2 alkalommal. Nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet: ismét levettem a hangot, oszt' jó napot. Az ok ismeretlen, de mivel szerintem ez egy nagyon alacsony prioritású probléma, nem is néztem utána. Lehet, hogy ezt is javították a V20b operációs rendszer verzióban.
(#3073) Arween
Nem. Az 1 SIM-esnél és a 2 SIM-esnél is ugyanott van az NFC és a QI tekercs csatlakozója. (Erre utaltam a téma-összefoglalóban is.) -
zoleeno1
veterán
Apexbol en a freet.
Nem okozhat kart, amennyiben nem valami 200 ft-os kinai csoda, arra en nem mernem radugniSot, ahogy a kollega is irja, az akksinak kulon jot tesz, hosszabbitja az elettartamat, ha kevesebb amperrel toltod. En pl egy samsung toltovel toltom szinte mindig, amit meg az S2-hoz kaptam, 0.7-es.
-
gretzky77
veterán
-
E2E4
aktív tag
Igen. Az a "valami képkorrekciós marhaság" (by Koxx) a megjelölt számmal azt mutatja, hogy hanyad magaddal szelfizel.
A két, 80 fokos kamerából a szoftver egy 120 fokos képet interpolál, a annak kvázi fókusza állítható így.2936 Koxx
Mármint ha nagyon nem akarja használni, mert amúgy az üzemidőben szerintem nem oszt, nem szoroz s NFC bekapcsolása.Apropó NFC!
Van valaki, aki aktívan használja a V10-et NFC tag-ekkel?
Ha igen, milyen NFC tag-eket használ, hogyan programozza, s azokkal hogyan vezérli a V10-et? -
psg5
veterán
No azt csináltam, hogy gmail címtárba beimportáltam a microsoft fiókból a névjegyeket (igazából csak ez a fontos onnan), de nem vitte át a telefonra egyenlőre, hiába mentem a szinkronizálásra. Miért? Várni kell még?
Jah meg az lenne fontos, hogy one drive-ba szinkronizálja a videókat és képeke a v10. Ez lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vírusirtó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest