- iPhone topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richoo44
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem olvasod amit írtam?
Vagy mit szeretnél? A nem annyira elterjedt nálunk kb noname kategòria, a szoftver frissìtèsèt is csak ennèl a szèriànàl emeltèk egy èvvel ( persze a telefon àràval együtt), de ha mindenképp kellene plusz magyarázat, az MStore is àrulta, aztán rövid úton elengedtèk, és teljesen irreàlis áron tudtàk csak kiszórni a kèszletet.
Nekem volt Realme telòm, a szoftver egy vicc volt, közèpkategòria, engem nem igazán nyűgözött le màr akkor sem.Ìzlèsek ès pofonok, elfogadom mások vèlemènyèt is.
-
Richoo44
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Leìrtam, elég èrthetően.
Nem akarok senkit meggyőzni, az èn vèlemènyem is csak egy, a (nagyon) sok közül.
De nagyon nagy rajongònak kell lenni ahhoz, hogy bármilyen màs alternatìva helyett Realme-t vegyen valaki a felső kategóriàban.
Kétségtelenül jòl felszerelt, szèp telefon ( ez is szubjetkìv), a leìrtak ellenère, nem akkora bohóckodàs mint az Aston Martin verzió, az előző szèriàbòl. -
ForRedGlory
félisten
Mi a gond ezzel a telefonnal? Mondjuk OP15-höz képest, ami ennél konkrétan drágább? Vagy az is szar, mert csak OnePlus?!
Azért, mert nem annyira elterjedt és ismert, már nem is érdemes megvenni, ha a telefon simán hozza a jóval drágább "ismert" telefon márkák színvonalát?
-
Richoo44
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mit kell ezen kifejetni? Ha egy középkategóriás telefonról beszélnénk, alá húznám amit írsz azonnal, mert ott igazából olcsóbban kapsz többet, mint a konkurencia esetében.De ilyen áron ki az aki Realme telefont vesz akármelyik, elterjettebb, ismert márka helyett? Ezért a pénzért már ( szerintem) igazán jó csúcstelókat lehet venni.
-
Richoo44
aktív tag
Néztem tesztet a telóról, nem igazán látok indokot arra, hogy bárki egy ilyen márkát válasszon ennyi pénzért....hacsak nem fanatikus Realme rajongó.
Tényleg jól néz ki, pörgős, de ez akkor csak egy Realme. -
jool74
csendes újonc
"Hardver szempontjából be kell érni a tavalyi Snapdragon 8 Elite szettel, az akkumulátor kapacitása csak 7000 mAh, a töltésteljesítmény maximuma megáll 100 wattnál". Hát eléggé furcsa a lesajnáló megfogalmazás: be kell érni, csak 7000 mAh, megáll 100 wattnál. Ez igen-igen jónak számít, nem értem a hangnemet.
-
-
F.tibooo
aktív tag
Szokásosan a kamera fronton bukik meg a márka.
-
Graphics
Jómunkásember
A Pro tényleg ütős lett, de én ezzel is szimpatizálok, ha a kameraszett jól sikerült.
Kicsit amúgy OnePlus utánérzésem van a készülék kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Cyberpunk 2077
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Star Trek
- Linux Mint
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Windows 11
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest