- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Igen, a V10 1000x igényesebb külsőre, anyaghasználatra, összeszerelésre, az biztos. Ne bánj semmit, főleg ne addig, amíg bármikor eladhatod a V10-et és majdnem félárban hozzájutsz egy sima 950-hez. Azért előtte szerintem gondold meg sokszor, mert a V10 konyhakész, működik, mint egy svájci óra, a 950-nel (inkább úgy mondom, hogy a w10m-lal) pedig vannak gondok és a jövője is kérdéses. Úgyhogy én azt tanácsolnám, hogy inkább tartsd meg a V0-et. Egyébként meg nem olyan kardinális a különbség állóképnél. Ez inkább szőrszálhasogatás és bizonyos dolgok csak akkor jönnek ha az ember belenagyít, pixelkukkol.
Egyébként 950-re és 950XL-re kapni elég igényes Mozo bőr hátlapokat. Általában minden tulajnak az az első, hogy a gyárit letépi róla és teszi is fel a Mozo-t
Nekem is volt fekete és fehér bőr is belőle a 950XL-re.Ha rosszul értelmeztem valamit, azért elnézést

Ixion77: nincsenek shop-olva. Élesítést alkalmaztam mindkettőnél 59-en és automatára húztam, ennyi. Zajszűrés egyiken sincs! Sajnos egyidőben nem megoldható, mert nincs most csak V10-em.
De még bármi lehet és akkor jöhet egy olyan összehasonlítás is. Egyébként a lényegen nem változtat, hidd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sorozatok
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is volt fekete és fehér bőr is belőle a 950XL-re.
De még bármi lehet és akkor jöhet egy olyan összehasonlítás is. Egyébként a lényegen nem változtat, hidd el.