- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothak
tag
válasz
d@minator #2155 üzenetére
Az első kérdésre azt tudom válaszolni, hogy én amikor leülök, akkor mindig kiveszem a telefont az első zsebemből, mert annó a Nexus 5 eldeformálódott az ilyen jellegű használattól. Ettől függetlenül a telefon alapvetően elfér az elsőzsebben.
A második kérdésre: ez alapvetően android sajátosság, de a válasz az, hogy igen. Bár itt hozzá kell tennem, higy ami biztosan működik az az LG Air vagy mi. Pont tegnap volt egy olyan probléma, hogy egy régi-régi Win7-es gépre akartam pendrive jelleggel képeket feltenni, de valamiért nem akarta feltelepíteni a szükséges illesztőprogramot. Sajnos ez néha előfordul. Valszeg a gép újraindítása segített volna, de nem volt kedvem azzal szórakozni, úgyhogy feltettem a képeket NAS-ra és onnan másoltam a gépre
Hármas pont: nekem nem, de én már régóta használom a hátoldali gombokat. Amúgy a Nexus 6P gyorsabb és stabilabb, de ez is teszi a dolgát szépen. Ha kocsiban vagyok, akkor úgyis mindig megy a kijelző, olyankor csak a hangerő állítás kényelmetlen.
Négy: sosem volt még i6s a birtokomban, úgyhogy erre a kérdésre sajnos nem tudok neked válaszolni. Ellenben, ha mindig van a közeledben töltési lehetőség, akkor úgyis mindegy
nekem van még egy külső akksi is, ha olyan helyre megyek
Öt: mintha találkoztam volna ilyesmivel, de ezt nem tudom biztosra mondani, majd a többiek kisegítenek
Hat: igen. Olyannyira, hogy a vásárláskor feltétel volt számomra, hogy tudja. Van továbbá Knock Cide, ami ugyanez, csak biztonságosabb
Hét: ez egy érdekes kérdés.. Én az XXL GSM-nél vettem, de alapból a mobilkereskedes.hu volt a kiszemeltem. Ezen kívül van még jópár hely, ahol még lehet venni, de nekem ők a favorit. Ellenben itt ki kell emelnem, hogy NEKEM, de ha később a vásárlás után probléma merül fel, akkor nem vállalom a felelősséget
-
tothak
tag
válasz
d@minator #2146 üzenetére
Szia,
1. A másodlagos kijelzőn mutatja mindig az időt, bár nem olyan csilli-villi módon, mint a G5.
2. A páraállóságról külön nem tudok nyilatkozni, az biztos, hogy nekem még nem párásodott be soha. Az is tény viszont, hogy nem volt még kitéve olyan környezetnek, ahol ez be tudna következni.
3. Ennyire azért nem rosszabb a kép minősége, mint pl az S7 által készített képek. Gyanítom sokat segített volna, ha megtörlik a kamera lencséjét.
4. Nehéz kérdés. Nekem a G5 kicsi, és formára sem tetszik, a G4 árban hasonló, de nem adott annyival többet a G3 után, hogy azt válasszam, és persze a személyes beleszeretés a telefon "arcába" is sokat dobott a kérdésen, úgyhogy ebben a kérdésben én nem tudok objektíven nyilatkozniÚgy látom közben megelőztek
-
E2E4
aktív tag
válasz
d@minator #2146 üzenetére
1. Igen, ráadásul egy külön kijelzőn. (De nem úgy, mint a G5)
2. A MIL-STD-810G szabvány szerinti ütésálló a készülék. Páraállóság nem lett specifikálva.
3.Neeeem. Két eset lehetséges.
ad 1: A tesztelő nagyon sok Vodkát ivott akkor, amikor a V10-el fotózott, és valamit nagyon elbaltázott
ad 2: A Samsung fizetett hirdetését láthatták.
(Keress vissza a topikban a megosztott képek között. Ha szeretnéd, én is feltölthetek valahova ideglenesen néhány, csak automatán lőtt képet.)
4. Sem az LG G4, sem az LG G5. a V10 a jobb választás. Fogtam mindhárom készüléket, zeneileg még teszteltem is őket. (lsd. első hozzászoktatásomat a toikban.)Apropó! A Táma-összefoglaló jó barát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest