- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Hogy is mondjam... Minden tiszteletem Legendd fórumtársé, de vannak ebben a tesztben furcsaságok
(#2304) tetobau: Mármint mit mire alapoznak? Ha arra gondolsz, hogy a H962-ből is elő csalogatható root után a B20, akkor azt arra, hogy ez van a H961N esetében is. Összefoglalóban le is van írva. Az "esetleg" pedig azért van ott, mert ez sem biztos, szerintem senkinek nem volt még itt ez a típus. Utána kéne nézni, mondjuk xda-n, de ezt tegye meg az, akinek szüksége van rá
(#2305) koxx: jaja, mobilnet lényegesen jobban szívja, mint a wifi, ez tény. De szerintem cirka 4.5 óra így is benne van.
(#2306) dalek: Senkinek nem volt még ilyen problémája itt szerencsére. Első körben próbálj meg egy factory resetet. Lehet valamelyik app csinálja. Aztán használd pár napot "szüzen", ha úgy is csinálja, akkor szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest