- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Worldmaster #1096 üzenetére
Szia!
Én üzemidőben a V10-el összehasonlítva nem tartom gyengé(bb)nek a Note 5-öt.
Túl vagyok egy Note5 dual - V10 dual - Note5 dual körön, de érzésre ugyan azt hozza.
Illetve én úgy tapasztalom, hogy a Note5 egy picivel talán jobb is.Balázs
-
thebiker
tag
Maradt 2 db üvegfólia és egy Nilkin aranybarna hátlap, tok. Ha valakit érdekel írjon PÜ-t.
-
zack
nagyúr
válasz
Worldmaster #1096 üzenetére
Mennyibe számították be, ha nem titok?
-
zack
nagyúr
válasz
Worldmaster #1091 üzenetére
Note 5 milyen volt? Érdekes, hogy Note 5-ről váltottál. Mi nem tetszett?
-
Worldmaster
csendes tag
-
Worldmaster
csendes tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba egy fekete 32GB modellel. Note 5 ről váltottam, eddig meggyőzött mindenben. Az esti fényképekre leszek még kíváncsi.
-
tgb
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1089 üzenetére
Simán leveszem a teló hangerejét,és néma a kamera is!
-
zack
nagyúr
válasz
Pityukaka #1083 üzenetére
Csak annak éri meg aki a hangjában levő potenciált ki tudja használni. De ehhez azért nem árt komolyabb fejes, füles. A RAM biztos nem hoz különbséget.
A plusz kijelző inkább innovatív, mint nélkülözhetetlen, de persze biztos van olyan, akinek hasznos.
Aksiban gyengébb a G4-nél, erre fel kell készülni. Viszont a külsőt tekintve, anyagminőségben jóval a G4 felett van. -
Pityukaka
tag
A G3-hoz (ami amúgy nagyon szerethető teló) mérve egyértelműen nagy előrelépés lenne rengeteg tekintetben, ez nem kérdés. Ami viszont számomra nem egyértelmű, hogy megéri-e a minimum 40 %-os felárat egy G4-hez képest. Igazából az a kérdés, mik az előnyei használat során egy G4-hez képest (Pl. érezhető-e a +1 GB RAM előny, vagy a G4 ugyanolyan jól elketyeg 3GB-tal is)? Ujjlenyomatolvasón, nagyobb kijelzőn és a plusz kijelzősávon no meg a hangzáson kívül nem látok nagy különbséget.
-
válasz
zozzzzzzzzzz #1081 üzenetére
Grat....nekem 5,9 inch volt előtte és hiányzik az a 0,2 inch.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1072 üzenetére
ma megjött a gyönyörűségem, ez az első ekkora telefonom de máris imádom
-
aTe014
aktív tag
válasz
Pityukaka #1076 üzenetére
Ahogy én gondolom, a V10 az akksi-időt kivéve mindenben jobb lehet, ezért tervezek én is egy G3-ról váltást.
A picivel nagyobb alapkijelző és másodlagos kijelző, és talán a hangchip az, ami lejjebb viheti az akksi-időt.
Kamerában egyértelműen jöbb a V10, már csak a manuális dolgokat nézni is.
A RAM pedig a multitasking során hatalmas előny (a kiskijelzőn elhelyezhető appok közötti váltás szerintem rettentően gyors lehet).
Youtubeon érdemes 6.0-t futtató V10-es videókat nézni.Üdv, egy leendő V10-tulaj.
-
Pityukaka
tag
Váltanék G3-ról, G4-re vagy V10-re. A V10-zel már megjelenése óta szemezek. A mérete számomra nem kérdés, szeretem a nagy kijelzőt. Főleg azon kollégák véleményére lennék kíváncsi, akik G3-at cseréltek V10-re, hogy milyen előnyöket tapasztalnak a mindennapos használat során. Miben hoz nagy változást a V10? Van értelme pl. a másodlagos kijelzőnek, üzemidő jobb stb.? Érezhető a több 4 GB RAM előnye pl. a G4-ben a 3 GB-hoz képest? Bug-ok, rendszerstabilitás? Vajon megéri a jelentős felár az egyre jobb áron kapható G4-hez képest, tud ez annyival többet? Kijelző-felbontás, akksi, kamera, stb. nagyjából ugyanaz, ujjlenyomatolvasó nem annyira hoz lázba, talán az erős tokozás az, ami mindenképp előny.
-
törölt tag
valamiért az újonnan érkező Gmail uzeneteim nem jönnek meg... ha bemegyek a Gmail be, s frissíteni akarom, csak pörög az ikon, de nem tölti be.... vmit letilthattam? már mindenhol nézegetem a beállításokat, de nem jövök rá.... Viki esetleg élből nem tudja, h mit cseszhettem el...?
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Megrendeltem a 'csöppséget' péntekre ígérték, hogy hozzák. Addig valahogy csak kibírom
Eu-s, 32Gb-os, space black verzió
-
Pityukaka
tag
Olvasva a kommenteket,lehetséges az,h.a kétéves G3 telómra már megjött a hivatalos MM-frissítés, de sok V10 még 5-ös Androiddal fut?? Én nagyon szeretem a MM-t,de kacérkodom a V10-zel,de nem szeretnék visszalépni 5-ösre. Rootolgatni meg buherálni nem akarok,nem is értek ennyire hozzá. Nem tudjátok,hogy a partnero-nál árult sima egysim-es V10-ek milyen régiósak és van-e hivatalos MM-hozzájuk?
-
gretzky77
veterán
válasz
thebiker #1065 üzenetére
Akkor miért adod el,ha úgyis tudod visszatérsz?
Tetszik nagyon amúgy és sztem a G4-en meg a V10-en látszik mennyire az optimalizáláson múlik a dolog! Hiába 6 mag csak a QHD alatt de sztem nagyon folyékony a rendszer! Nem mondom,hogy hibátlan de nagyon jó! S6 edge plus volt a másik kiszemelt,de miután volt sima S6-om és azért azzal nem voltam teljesen elégedett így lett V10 amit nem bántam még,foleg, hogy G4 után tudtam mire szamitjatok! -
tgb
senior tag
Itt pedig vannak a kdz.fileok.
[link] -
Nigér
őstag
Sziasztok!
Feldobnám a telóra a MM-et, de a következő a gondom:
Az LG Bridge számlálója szerint kb. 4, 4,5 óra lenne csak a frissítés letöltése, kb. 2 percenkét a pofámba nyomja magát (mindig előugrik, böngésző elé is), és 27%-nál ( már több mint 1 órája a gépre van kötve itt a teló)kiírja hogy eldobta a kapcsolatot a telóval és oldjam fel a kijelzőzárat.
Ennek nem hiszem el hogy így kell működnie.
A progit valami official lg oldalról szedtem le.
Tudtok esetleg más megoldást a frissítésre (ota-n keresztül semmit, de semmit nem dob fel, már több mint 2 hónapja, amióta megvan a teló)?
Vagy egy tutkó, megbízható linket a Bridge-hez?
Ja a készülék H960A, jelenlegi szoft verzió V10a-EUR-XX
Köszi előre is! -
tgb
senior tag
H961n-re feltettem az MM frissitést,Global lett a régiokód a Sea helyett,és rögtön az első kellemetlen meglepi,nem csatlakozik a hsdpa-ra,csak 3g-re!a beállitásokban meg sem jelenik a wdcma csak 3g.
-
gretzky77
veterán
Újabb 2 dolgot fedeztem fel a telóban ami igen szimpi! Kipróbáltam a gyári fülest, és szerintem elég jól szól illetve bekapcsoltam a Hi-Fi Dac cuccot! Megmondom őszintén úgy gondoltam ez egy parasztvakítás de meg kell állapítanom,hogy nem! Brutál jól szol. Nem vagyok vájt fülű, de azért igencsak hallható a különbség és mivel sokat bkv-zom így jól jon, kíváncsi leszek mennyire tolja meg a fogyasztást! Hát így hirtelen ennyi!
Összefoglalva király a teló! -
-
Yaksy
csendes tag
válasz
zombinyul #1051 üzenetére
Akkor viszont a Nova a lehet a ludas a dologban így M alatt. Remélem valami frissítéssel vissza áll minden az eredeti kerékvágásba.Ilyen kis piripöcs miatt csak nem lépek vissza lollira.
Mondjuk az M se hozott egetrengető dolgokat, nem ugy mint a g3 esetében mert akkor az akkuidő pazar lett frissítés után.
Ezt vártam volna a V10 esetében is de (igaz csak pár nap után) nem hozta meg. Kb eddig ugyan az mint lolli alatt. -
thebiker
tag
válasz
gretzky77 #1048 üzenetére
Én 2 dolog miatt tértem vissza 5.1.1-re Az egyik a root (gyűlölöm a reklámokat) volt a másika képernyő feloldási hiba. Gyakran nem tudtam feloldani a képernyőt mert kopp-kódot kért. Ilyenkor az SD kártya így megjelent az értesítési sávban. Olyan mintha leállított volna egy szolgáltatást ami újraindul. De már betettem a védettek köze de semmi....
Nálam az akku idő nem lett jobb. Semmilyen törzsi varázslással nem tudtam elérni kibírjon egy munkanapot (16 óra) .... -
Yaksy
csendes tag
Igen, én is valami engedélyre gondoltam, próbáltam utánajárni meg variálni de nem oldotta meg.Utána olvasgattam de nem talaltam semmi említésre méltót. Mondjuk az angolom=0, spanyolul beszélek de se spanyol se délamerikai oldalakon nem találtam semmit.
Ahogy irtam is , nem olyan nagy problema ez, csak megszoktam , hogy mindig kétkoppal zárom le a vasat. -
gretzky77
veterán
-
Yaksy
csendes tag
Urambátyáim!
Idestova 1 hónapja vagyok eme pazar masina (h960) büszke tulajdonosa. Egy év után váltottam G3-ról. Belekötni nem igazán tudok. Nagyon megszerettem.
Kb 3 napja frissítettem M-re, amivel összességében nincs semmi gondom.
Egy dolog kivételével:
Nova alatt, lockscreen app beállítva 2koppos képernyő lezárásra viszont feloldásnál az ujjlenyomat olvasó nem oldja fel a képernyőt. Próbáltam másik appot a Lockscreen helyett de a práblem ugyanaz. Lolli alatt tökéletesen működött.Értesítési sávon koppolok akkor is műkszik. Nova nélkül is tökéletes. Sőt az M javított az ujjlenyomat olvasón.
Nem olyan grandiózus a probléma, csak érdeklődnék ,hogy van é valami ötlete valakinek ,hogy mi a túrót csináljak. -
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1042 üzenetére
Én tegnap előtt bepöccentem és telepítettem. Akksi üzemidő csökkenést nem tapasztaltam, ellenben gyorsabb (eddig sem volt lassú) és ami a legpozitívabb változás: az ujjlenyomatolvasó sokkal jobb lett. Kevesebbet hibázik és gyorsabb.
Én nem bántam meg a frissítést. EU verzió.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Gyári 5.1.1 van még a telefonon! Nincs root meg semmi buhera! Mik a vélemények megéri a MM-t feltenni!?
-
tgb
senior tag
ez most mi?ilyen hibát kapok az LgUp inditáskor!
-
Hali,
Érdekelne ez a típus, de alapból nekem dupla SIM változatra van szükségem (nem szeretek céges+magán két mobillal járkálni). Szeretném megkérdezni:
- milyen hátrányokkal jár a dupla SIM-es változat? Mivel nem EU-s, gondolom nincsen meg minden LTE freki, ritkábban jönnek frissítések, lehetnek nyelvi problémák (az angol nekem mondjuk bőven elég), stb ?
Kösz!
-
tgb
senior tag
A flashtool 2014 progi működik a V10el?
-
hito
nagyúr
1 órát sz@rakodtam vele, mire megint működésre bírtam, hogy egyáltalán lássa a készüléket
Más: nektek milyenek az ikonok a másodlagos kijelzőn? Amit vettem 2 simes azon teljesen mások voltak, illetve a MediaMarkt-ban kiállítottan is más ikonok voltak (ugyanolyan, mint a 2 simesen, pedig EU-s). Lehet valahol ikon témát, vagy kinézetet választani? Néztem a beállításokban, de nem találtam semmi erre vonatkozót.
gretzky77: na ugye megmondtam (hogy megveszed) és na ugye megmondtam (hogy milyen jó)?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok megjöttem!
Egy fehér eu modellel! Bitang szép ez a teló! -
hito
nagyúr
Milyen jó, hogy elkezdtem frissíteni. Rögtön az USB driver telepítésénél hullott szét az egész. Az itteni leírásnak megfelelően telepítettem az USB drivert. Nem kellett volna. Most már nem is látja ha rádugom a gépre. Eddig ha rádugtam USB-re, megjelent a saját gépnél a V10, most már az sincs. Eszközkezelőben természetesen sárga felkiáltó jel. Telepíteni nem tudja, mert szerinte a legújabb van fenn. Eltávolítottam, újra rádugtam, hagytam a rendszernek, hogy telepítse, újból ugyanaz.
Tuti, hogy valami win10 driver gennyeskedés, csak akkor nem tudom az XDA-s leírás első hsz-t miért nem tudják frissíteni a win10 usereknek.
Ötlet valakinek win10 + LG driver kombó problémára?
-
hito
nagyúr
Ha nem is a MM-t, de a V10c-t azért feldobom, mert még mindig a V10a van fenn nálam. Kérdésem az lenne, hogy innen az utolsó (UEA H96010c_00.kdz) jó az én H960A-mra? Vagy inkább a svájcit töltsem le hozzá?
Illetve mivel főverziót nem váltok, feltétlen szükséges lesz wipe-olni, vagy esetleg lehet olyan szerencsém, hogy nem kell nyomnom FR-et? Érdekes egyébként, hogy OTA-n nekem még mindig azt jelzi, hogy a legfrissebb szoftvert használom, amikor azóta 3 újabb is kijött (V10b, V10c, MM).
tetobau: helyes. Abból baj nem lehet
-
tgb
senior tag
Igen,fat 32re formázva felismeri,de az is lehet kábel kompatibilitási gond!nekem noname van 600ft-os 2éve használom,mindennel üzemel.
-
hito
nagyúr
Jól látom, hogy a telefont nem tudom semmilyen eszközre rákötni (vezetékkel, usb-n), hogy fel is ismerje az sd kártyát?
Nekem ez most nem jött át. Mi a probléma? Egyébként nem lehet, hogy valami jogosultság probléma van? Nem kérdezett rá a rendszer, hogy megadod-e a jogosultságot annak, ami használni akarja az SD-t?
-
Aloha.
Jól látom, hogy a telefont nem tudom semmilyen eszközre rákötni (vezetékkel, usb-n), hogy fel is ismerje az sd kártyát?
Mivel a kedvenc music stream alkalmazásom nem működik a frissítés óta, gondoltam megpróbálom rákötni az erősítőre....semmi.
Tévével ugyanez a helyzet...mondjuk az nem zavar annyira, mert a Miracast működik. -
gretzky77
veterán
Sziasztok egy csomó helyen 32gb belső memóriát írnak, létezik 32-es meg 64-es vagy csak el van írva?
-
törölt tag
....tegnap megvettem... k..va jo ez a gép....
-
gretzky77
veterán
Na már csak te hiányoztál
végképp megadod az utolsó lökést a szakadékba,hogy megvegyem!
Most találtam itt az oldalon egy új fehéret csak nem tudom eu-s e ill, hogy gari van e rá viszont sztem nagyon jó áron adják!
Szerinted ha nincs rá gari akkor is belevághatok!? Telekomos vagyok amúgy így a b20 esetleges hiánya nem olyan nagy érvágás, meg ha jól olvastam engedélyezhető is utólag! -
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1005 üzenetére
Jajj, hagyjuk már a fölösleges köröket, meg udvarlást
Mindketten tudjuk, hogy úgyis megveszed (remélem)
Tréfát félretéve, csak jókat tudok mondani, de most úgy tényleg. Egyszerűen (számomra) nincs gyenge pontja. Akksi nálam bőven kihúzza reggeltől estig, minden másban pedig lenyom gyakorlatilag mindent.
Kamerában szerintem most a legjobb. Manaul videó miatt én az utódjáig el nem adom. Kijelző(k) elképesztőek, elvileg a legjobb hangchip most a V10-ben van. Szoftver rendesen odaver, lassulás, akadás nekem azóta nem volt, amióta megvan, elképesztően erős, és nagyon jól optimalizált. Anyaghasználat, összerakás csillagos 5-ös, töltés az egyik leggyorsabb. Mi kell még?
1 szó, mint 100, kizárt dolog, hogy megbánod ha megveszed és szerintem ez lesz az eddigi egyik kedvenc készüléked.
-
gretzky77
veterán
válasz
thebiker #1004 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Az egy nap reggeltől estig értendő? Melóba menet bkv-n stereo bt fejessel zenehallgatás,meg net, van pár email fiókom, játszani nem nagyon szoktam, csak ritkán, mobilnet vagy wifi mindig bekapcsolva, sajna elég sokat nyúzom a teloimat így akkor necces!?
Mondjuk utcán melózom sokat vagyok kocsiban ott töltés megoldott meg van powerbankom is így nem gond ez a legkevesebb!Na győzködöm magam! Amúgy ajánlanátok?
-
tgb
senior tag
válasz
gretzky77 #1002 üzenetére
Üdv!
Nekem hozza a g4 akksi szintjét,remélem az MM-el pedig javulni is fog mint a g4 esetében,kameréja jobb a g4nél,szoftveresen legalábbis,mérete az szokható,nekem kőzvetlenül note4 után felüdülés a "keskeny" méret,hangzás brutális,anyaghasználat prémium,árban azért a g4 sokkal barátibb,hiányzik az értesitési led,de cserébe jópofa a felső kijelző! -
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Megakadt a szemem ezen a szépségen gondoltam érdeklődök kicsit a masináról! Látok pár ismerős arcot, jelenleg egy i6 plust használok, de rengeteg készülék járt már nálam! Tudom, hogy itt mki dicsérni fogja a V10-et, de kiváncsi lennék véleményekre! G3-G4-et használtam mindkettőt szerettem főleg a G4et! Érdekelne főleg a kamera,akku meg egyebek! Valóban nagyon kevés akksiban!? Köszönöm előre is
Szia hito leírhatod itt is a véleményed és akkor nem zargatlak privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest