- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Conan8
csendes tag
válasz
sompetike #1905 üzenetére
Szia, semmi baj, érthető, csak gondoltam rákérdezek,hogy jelen állás szerint ha valaki váltana, mégis mire, egyenlőre maradok az lg-nél mert a kijelzön kivul a hua, semit nem tud felmutatni, azon felül, hogy szebb a képek, jobb képeket, készit, igaz a 4 mag csak négy mag, de most a fényképező számitana, nem pedig a méret, az ujlenyomat felesleges lenne, az ráér lehközelebbi telo vásárlásakor.
-
Geller72
veterán
válasz
sompetike #1861 üzenetére
Vám nem volt, mert az összeg nem haladta meg a 150 eurót. Csak áfa volt, az a vámvizsgálattal együtt 10k volt, Az ára 106 USD volt. Azért bosszant, mert amúgy meg jó a kijelzője, egyáltalán nem lassú, kezel két simet, valóban van benne egy 16 gb-os micro sd, két 3500-as akkut adott hozzá, tartozékok, stb. Nem értem, hogy most miért nem reggeli be a magyar simet. Egyik foglalatban sem megy. Volt már gyári visszaállítás is. De érdekes, hogyan tudta átverni a bench progikat. A progik szerint a saját tárhelye 32 gb lenne, ami majdnem full üres. Ezzel szemben ez van:
Amikor megjött, még telefonáltam is vele. Ma már a sim regisztrációnál egy darabig vizsgálja, de aztán nincs hálózat. Látja a simet.
Ez az. Itt is olvasható, hogy az orosz srác is írja, hogy ez nem orig tella. -
nebancsa
senior tag
válasz
sompetike #1650 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazok, változik a csengés hangerő ha lejebb veszem, halkabban csörög, de ha összehasonlítod a média hangerő szabályzással, ott sokkal halkabb hangerőt is be lehet állítani. A csengésnél nálam a legkisebb is már túl hangos. Majd keresek egy halkabb mp3-at...
-
atikó
őstag
válasz
sompetike #705 üzenetére
Hát ez a tok szupernek tűnik, én is ráakadtam már!
Bombáználak pár kérdéssel ami foglalkoztat ezzel a tokkal kapcsolatban.
1, mennyire jó a minősége?
2,jól tartja e a telefont?
3, amikor be van csukva és éppen telefonálsz akkor elvileg nem üzemel a közelségérzékelő mivel nincs kivágva a tokon neki lyuk, csak a hangszórónak, nem érintesz meg bármit is a kijelzőn az arcoddal telefonálás közben?
4, mennyi idő volt mire megérkezett?
ja! 5, mennyire tartja a mágnes az ajtót, nem nyílik e ki könnyen? mert nillkin tokot néztem az is hasonló ehhez, csak annak van kis zárja úgy mond ami a hátuljára csukódik.
köszi. -
Pista0001
addikt
válasz
sompetike #597 üzenetére
Elég sötét szobában csináltam a videót, olyankor normális a zajosodás.
Ja sikerült produkálnom a feloldós dolgot. Lezártam a képernyőt, majd egyből rányomtam a feloldó gombra, nem tudom hány kísérletből bevillant a feloldó képernyő helyett a kezdő. Valami nagyon be lehet ragadva nálad, ha mindig így csinálja.
-
prazsi
csendes tag
válasz
sompetike #572 üzenetére
Rendben van abszolúte elfogadom hogy nem vagyunk kompatibilisek, csak per pillanat nem tudok mast venni, nincs alternativa. (s6 gyere mar leci)
Amugy pedig a telefonban algoritmusokon alapszik minden művelet es mint azt tudjuk a matemetika tételek megcáfolására nem milliónyi helyes levezetes kell, hanem csupan egy ellenpélda.
Tök mindegy ki a júzer, ugynaugy el kell adnia magat mindenkinek.
Na mindegy. -
prazsi
csendes tag
válasz
sompetike #514 üzenetére
"Nem tudom mi a baja a tiédnek,de nekem push e-mail megy."
Az jó mert nem is lehet kiválasztani pusht az email frissítések között a minimum idő 5 perc és annyi..
Érdekelne hogy neked van ilyen opciód?!Nekem is borzadály én annyira utáltam az s4-en hogy nagyrészt azért cseréltem... az tényleg t mobil volt és olyan qurva hangosan kapcsolt ki be...
ja a lollipopot megvárom vele én is...
Minden este offolod az lehet hogy jót tesz, de szerintem ettől sem függhet a fagyás. arról nem is bezsélve hogy ne kelljen már offolni egy csúcsgépet mondjuk havi egynél többször, az meg simán megvan."Ha hívás jön akkor azt valószínű,hogy fogadni is akarod,igy szerintem jobb,hogy nagy képernyőn van."
ez teljesen szubjektív én például egyáltalán nem biztos hogy akarom.. had döntsem el én. de mondom annyi hogy az elődön volt most ezen nincs és hiányzik. ez a fejlődés lényege, ma már ilyen apró alapszolgáltatásokon múlik mindenhol minden.samsung panel szar, ips a legjobb szerintem is.
-
prazsi
csendes tag
válasz
sompetike #497 üzenetére
Sziasztok
En is a media marktban vettem azt mondtak 1ev a garancia, de a gari jegyén 2 ev van.. no comment.
November 6-an vasaroltam, gondoltam megosztok par tapasztalatot, azert is mert tul sok itt a csupa jo velemenyEddigi teloim:
Nokiak htc samsungomnia iphone 4 es 5 galaxy s4 s5 es most ez.. szoval van tapasztalatom az evoluciokrol.
Szep, minosegi, nagyon nagy de szokhato, remek ujlenyomat olvasó mukodes/elhelyezes es jo aksi. Szep az oprendszer testreszabasa, kivalo a hivaslista cimtar es uzenet egy aplikacioba integralasa. Nagyon hasznos gyors kamera funkcio. Viszont a kepnezegeto kicsit korulmenyes. Es volt mar hogy masodik inditasra toltotte be csak a kepeket. Ez mondjuk lehet sd kartya problema, de ilyen az s5 ben nem volt amibol at tettem
Neha lassul, neha fagy!, nagyon gyenge email kliens, nincs email push. Ha meg is jon vegre egy email arról értesítési hangot nem ad, viszont latod a figyelmeztetest es mikor megnyitod hanggal is jelez! (wtf?!) Gyenge beepitett billentyuzet, lassu. Nagyon gyorsan gepelek es docogos az elodokhoz kepest. Neha a kepernyo forgatas szaggat. Kamera megfelelo de szerintem az s5 es az uj iphoneok is eltszerubb kepet alkotnak, de ez csak szubjektív dolog.
Hianyznak olyan apro funkciok amiket a samsungban eddig eszre se vettem.. pl. Ha hivas jon be akkor itt lecsereli az aktualis kepernyot a hivas fogadasra amig a samsung es lg is mar egy kis ablakban feldobjak, dea hatterben olvashatod tovabb azt amit eddig csinaltal...Szoval koran sem tokeletes, de nagyon jo keszulek.
Nekem egy lg g3 5,5 colos meret samsung android oprendzserrel es huawei ujjito otletekkel de iphone minosegu telefon hazzal kellene.. meg az ara sem erdekelne.
De gondolom ez nem veletlenul van igy szetosztva.Ettol fuggetlenul megtartottam bar egy honapig teszteltem, mert botranyos gagyi hatasa volt az s5 nek.
De ha az s6 minosegi kulsot kap, es erre minden jel utal, akkor vissza valtok a kezelhetosege miatt. ( nezzetek meg egy galaxy alphat, gyonyoru) Plane ha meg bevállalnák az 5,5 colt is. Szerintem az az idealis méret.Addig meg aratom a baberokat a sok buta tulok bamba képe után amikor meglatjak hogy van mas telefon is a vilagon mint amit a kedvenc ujsagjuk vagy hirportaluk elso ket reklamjaban latnak..
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest