- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
válasz
Neohero #4447 üzenetére
Hello!
Ezt sajnos nem tudom, mert 5.1.1-ről frissítettem, de ha véletlenül kellene, a hivatkozáson keresztül azt is le tudod szedni.
A funkciókat igazából most kezdtem el nézegetni. Alapból bedobja a lépésszémlálót, bár ki lehet kapcsolni. Engem igazából az akksi merülése érdekel.
-
South Velen
addikt
-
szabosasito
aktív tag
-
-
Pista0001
addikt
ha az időjárás appban az "aktuális helyszín"-t kikapcsolod, akkor nem fog keresgélni, csak a beállított város időjárását töltögeti le, mindig csak az elsődlegesét. a widgetben is lehet várost váltani, nem kell mindig az appban a városok kezelésében váltogatni. nálam így van beállítva párizs és budapest
-
szabadgy
tag
tudtam, hogy nem én vagyok a láma!
szumma szummárum. Gyári dobozban gyári csomagolásban a töltőfej gyári volt, viszont a kábel NEM!! szorult, stb. mindegy 1 napja vettem. MM-ban kicseréték a kábelt. Azóta egyből felismeri a PC
úgy látszik pici kínai félrecomagolt pici kábel
-
szabadgy
tag
bármelyik módot választod. legyen az, hogy OTA keresztül telepíted vagy letöltöd a hivatalos fájlt te másolod fel a telefonra és úgy telepíted. Egyik esetben sincs szükséged a wipe-ra még a cache-st sem. A cache wipe-pal bajt nem csinálsz. Csak, ha nem vagy otthon a témában és véletlenül data-t wipe-olsz, akkor lehet baj.
wipe-okra inkább csak akkor lenne szükség, ha custom romokat telepítesz és abból is egyik verzióról térsz át a másikra. Pl. stock romról CM-re, vagy CM-ről Paranoidra, stb stb.
Ha kezdő vagy androidban, akkor várd meg, amíg felajánlja a telefon a frissítést, és úgy telepíted, akkor tényleg nincs semmire se gondod.
-
szabadgy
tag
Nézd, mások is vettük tőlük, és nem volt gond. Nyílván a karácsonyi bolondok házában becsúszik egy kis hiba. Pont nálad, ez pech. Viszont tuti, hogy megkapod a papírt és onnantól minden szép is jó lesz.
Mail-t azért nézd meg nehogy betegye spam-be vagy ha gúgli fiókod van, akkor promóció könyvtárba, és ezért nem látod.
Én is rendeltem már tőlük, sőt pont a Black Friday keretében, amikor szintén nagy káosz volt, és még előbb is kihozták, mint ahogy ígérték.
Egy ekkora cégnél nem nehéz pozitív és negatív példát találni
-
kist74
csendes tag
-
-
Den Hadnagy
senior tag
Egy férfinak amúgy is gond szerintem, hogy a cuccait hova tegye nyáron... Kulccsomó, telefon, pénztárca. Hacsak a kanszatyor nem megoldás
A probléma hatványozottan jelentkezik egy hat collos telefonnál.
Ezzel együtt a hasitasi felejtős szvsz, kb. egy kategória a szandálzokni kombóval
Kíváncsi vagyok az ötletekre.
Üdv.:
DH
-
Pista0001
addikt
4 nap 4 óra 3%-nál kapituláltam, és megkapta a töltőt
Screenshotot hogy kell csinálni? Párszor jó lett volna, de nem áltam neki kísérletezni. A Razr-en a kioldó és a hangerő le gombot kellett egyszerre nyomni, de egyben ez volt a hard reset kombináció is, tehát újra is indult vele a telefon. A legviccesebb az a screensot, amin írja hogy nem tud screenshotot készíteni
Nálam eddig hibátlan a gép, egyedül a boot procedúra fura. Egyrészt lassú, másrészt fura, hogy a kártya PIN kód kérés előtt is már beadja a kezdőlapot.
-
Den Hadnagy
senior tag
-
szabadgy
tag
egyébként ez így tényleg nem oké! garancia papírnak lennie kell. persze vannak olyan termékek mint pl. egy 5000 HUF-os táskarádió, amit pl. a tesco-ban veszel. Az blokk garis, viszont ennek tuti, hogy lennie kell garancia papírnak, márcsak azért is, mert mások is kaptak. És akkor valószínű, hogy a tiéden is 24 hónap fog szerepelni.
-
kist74
csendes tag
Reklamáld meg! Garancia levelet kötelező adniuk! Nézd meg még egyszer a számlát.
Az van a számlán hogy " A számlán szereplő tartós fogyasztási cikkekre a jótállás a vásárlástól számított 12 hónapig, vagy a termékhez mellékelt jótállási jegyen szereplő ideig érvényesíthető" !!!!Mindenképp szerezz tőlük garancia papírt, a doboz és a külső karton között kellett lennie. Rá kell írniuk az imeit, pecsét, aláírás és a vásárlás dátuma.
-
kist74
csendes tag
Személyesen a Pólusban. Mondtam az eladónak mielőtt kifizettem, hogy nézzük meg a garanciát mert a weben 1 év van a hivatalos 2 év. Elővette a gari papírt és 2 év, azt mondta biztos rosszul van fent a weben.
Az ügyfélszolgálatról annyit, hogy felhívtam őket de ő is csak a saját webshopjukon nézi meg, mikor mondtam neki, hogy mindenhol 2 évvel adják azt javasolta menjek be egy boltba és nézzük meg a garancia papíron... -
szabadgy
tag
Ha számodra fontos a modding, romolás és társai, akkor a felsoroltak közül a OnePlus One kell neked.
Egyelőre még a trend azt mutatja, hogy a nagy gyártók sorozatait használják többnyire a fejlesztők (Xperia, Galaxy, Note, Nexus, stb.). A Huawei igazából csak a P6 óta jegyezhető szerintem igazán. Az meg nem volt olyan régen.
Viszont két tény is bizakodásra ad okot. Az egyik, hogy XDA-n megnéztem pl. a Ascend P6, P7 valamint a korábbi Mate szériák milyen támogatottsággal rendelkezik, és bár nem olyan támogatás élvez, mint a fent felsorolt márkák, de azért 1-2 portolt rom található, illetve twrp is.
A másik, hogy bő. 2 hónapja van a piacon ez a telefon, még csak most kezd el igazán elterjedni. Szerintem az idő nekünk dolgozik. És ha azt nézzük szerintem sok korábbi Huawei felhasználó válthat erre a telefonra, akkor pedig csak tovább nő az esélye, hogy nemzetközi szinten is egy nagyobb (fejlesztői) közösség is megjelenik. -
Den Hadnagy
senior tag
Én csak annyit tudok mondani, hogy rengeteg teszt és fórum átolvasása után ebben a készülékben találtam meg A Telefont. Gyakorlatilag számomra hibátlan a specifikáció alapján - ráadásul a tesztek is agyondicsérik.
Más kérdés, hogy mit szólsz hozzá, ha kézbe veszed, a hat coll riasztó lehet. A hosszú távra tervezel, akkor ebben minden olyan technológia benne van, ami 2-3 évig még alapelvárás lesz.Nálam játszott még a OnePlusOne is - abban nincs ujjlenyomat-olvasó; ill. a LG G2 pro, de azzal ugyanaz a helyzet... ill. nehéz a beszerezhetősége. Még a Honor 6-ot nézd meg, majdnem mindent tud, amit a Mate 7, csak kompaktabb méretben és olcsóbban.
Az XDA-n valszeg azért nem foglalkoznak vele annyit, mert olyan jól optimalizált meg problémamentes a működése, hogy nincs szükség a főzött romokra, meg mindenféle haxolásra.
Remélem segítettem:
DH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest