- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
atike
nagyúr
válasz
Pista0001 #3296 üzenetére
Ezért szoktunk tájékozódni felrakás előtt...
Nekem is teljesen egyben van így a teló, maximálisan meg vagyok vele elégedve. De csak várom, hogy jöjjön, mert bár külső dolog esélyes, hogy nem fog változni azért ha javul a memóriakezelés, nő az akksi idő esetleg bekerül pár hasznos apróság az mindenképp dicséretes...
-
South Velen
addikt
válasz
Pista0001 #2393 üzenetére
Hát akkor ez sem rózsás készenléti fogyasztás, csak neked nem a google szolgáltatások "alszámlára" teszi a mérő hanem simán az Android OS-re.....
a 2000mAh-s P6-osom is elment 3 napot 1 óra kijelzőidővel. Bár azon még 4.2 volt, ez a 4.4 nálam sehol se jött be akksi szempontból. Sose volt semmi gondom vele 4.2-vel, mikor megjött rá a 4.4 akkor azon is ez volt még durvábban (20% éjszakai merülés az addigi 1% helyett), aztán letiltottam rajta, hogy friss google play szolgáltatásokat rakjon fel, maradt a gyári, és jó lett. Igaz nem működött a youtube de ennyit megért. Csak ma már minden app kurjongat a friss play servicesért, szánalmas hogy anélkül használhatatlan a telefon.
-
gretzky77
veterán
válasz
Pista0001 #2020 üzenetére
Belépsz az üzenetekbe,ott alul beállítások és ott megtalálod.
A fránya B141 miért nem akar felmenni nem tudja valaki? Most a 300 van arra kéne mennie a 141-nek de már az elején hibát dob. Letöltöttem újra,csináltam telvisszaállítást is van 6gb szabad hely debmégsem megy! Mi a bánat lehet a baja?
-
KonZumo
tag
válasz
Pista0001 #1518 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkitől, eddig nem nagyon mertem ebayt használni, de most már úton van az üveg és a hátlap is.
Amúgy egy észrevétel a cikkben szerintem lehúzzák az ujjlenyomatolvasot azzal a kifejezéssel h a hatékonysága az iphone alatt vanez észrevehetően nem így van mire egyet pislogok feloldódik a kijelző és minden egyes alkalommal nincs olyan h 10/9 vagy stb mert ez nálam kb 20/19.5 , ez csak egyéni észrevétel.
Még valami azoknak akik Note 3rol váltanának: az aki nem használta ki ott a tollat maximálisan(mint pl én, mert rajzolás h kicsi a kijelző azért) azoknak nincsen min hezitálni.
-
a.sebi
őstag
válasz
Pista0001 #1327 üzenetére
Tudsz olvasni ? Nem azt mondtam h a minőséggel van baj... hanem a max hangerő gyenge...
Nem vitatkozok veled...
Halkabb mint a többi telefonok nagytöbbsége. Leteszteltem... hidd el volt pár telefonom...
Ne legyél már fanboy....
Van akinek ez elég , nekem nem, egy iphone leszedi a fejed... ez nem ennyi... amugy imádom a telefont... -
-
Freezee
senior tag
válasz
Pista0001 #1040 üzenetére
Sajnos nem lehet csak a teljes billentyűzetet kikapcsolni és átváltani a gyári google keybordra. De az gáz. CSak azt a funkciót kapcsolnám ki hogy megpróbálja kitalálni a szavakat meg csúsztatni a gombokon át...
Illetve arra nem jöttem rá hogyha fentről lehúzom a "redőnyt" hol az értesítések jönnek le hol a parancsikonok. Mitől függ mikor melyik jön le?
-
Neohero
tag
válasz
Pista0001 #764 üzenetére
Épp ezaz. Az időjárás app-ok nálam bekapcsolják folyamatosra a GPS-t ha kilövöm mindig engedélyt kér a nagy pontosságú GPS bekapcsolására hogy működjön. Más kérdés hogy így se tudja beazonosítani a lakóhelyem.Ha egy közeli város beállítok műlödik de csak addig amig a gps-t ki nem kapcsolom.Eddig ezek mind automatikusan történtek és helyesen működtek.A telefon saját appja pedig mindig irkálja buborékban hogy "A hely nem található". Nem nagy érvágás mert gondolom javítják majd egy következő frissítésben csak arra voltam kiváncsi hogy másnál is jelentkezik-e ez a hiba automatikus bemérésnél.
-
Neohero
tag
válasz
Pista0001 #762 üzenetére
Idáig jól működött a frissítés előtt és nem igényelt folyamatos gps kapcsolatot.Ha előre beállítottat alkalmazok akkor örökké megy a gps. Eddig wifi bemérést használtam+gps és csak addig kapcsolódott be amíg lekérdezte. Az egy dolog h nem pontos tudomány de attól még működnie kell legalább egy közelit megtalálni
-
kist74
csendes tag
válasz
Pista0001 #600 üzenetére
Most csináltam pár kèpet normális fènyviszonyok között ès fasza lett nagyon. Tegnap egy bowling teremben videóztam ahol neon világítás volt, ott vibrált a kèp. Megpróbálom du feltölteni valahová ès belinkelem. Csináltunk videòt Lg-vel is és iphone-al is de azoknál nem volt vibrálás.
-
Neohero
tag
válasz
Pista0001 #578 üzenetére
Azt nem tudom de ezen az oldalon le van írva. Hard reset Igaz nem a mate7-hez de sztem nem más a módja. Aki okosabb ebben majd javít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest