- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz
csiziktomi #5083 üzenetére
Csak roottal, keress rá itt a topicban.
-
aAron_
őstag
válasz
OutSider17 #5026 üzenetére
Ez fura
Honor (Note) 8-cal kapcsolatban nagyon sok rosszat hallottam ilyen téren. Pedig a 4 gb ram abban is ott van.
-
aAron_
őstag
válasz
OutSider17 #5022 üzenetére
Multi tasking milyen? Ha megnyitsz 10+ alkalmazást, vissza tudsz térni bármelyikhez, anélkül, hogy bezárná?
Értesítéseket kapsz megfelelően? (Snapchat, gmail, fb messenger, viber, stb) -
aAron_
őstag
válasz
eladogeppc #4942 üzenetére
Ilyeneket még nem tapasztaltam. Semmi akadás nincs nálam, egyedül a betűk bevitele szokott lemaradni.
-
aAron_
őstag
válasz
eladogeppc #4938 üzenetére
XDA-n nézz körbe. Root tuti kell hozzá.
(#4939) nebancsa: Rossz a link.
-
aAron_
őstag
válasz
eladogeppc #4928 üzenetére
Szia!
Avg sot nekem 3h20m, ez nagyjából fele fele 4G/wifi. 2h30m és 4h között szokott változni érzésre.
-
aAron_
őstag
4000 mAh akku, kisebb lett megint.
-
aAron_
őstag
Ez érdekes, korábban ugye panaszkodtam, hogy rendszeresen bezárja a futó appokat a telefon (messenger, SwiftKey). Azóta a beépített optimalizálóval kiszedtem pár alkalmazást a háttérben futók közül (facebook, Adobe Reader, stb.), most gyönyörűen fut minden. Nem gondoltam eddig, hogy ennek bármi jelentősége lehet.
Mi mix egyébként úgy tűnik csak kínai belpiacos lesz.
-
aAron_
őstag
Azt hiszem számomra ez lesz az utód.
-
aAron_
őstag
Kijelző vásárlása esetén szerintetek mire érdemes figyelni? Vajon vannak utánagyártottak is? Ebayen vagy alin vennék.
-
aAron_
őstag
válasz
promagus00 #4772 üzenetére
Google Now Launcher, Nova Launcher, stb.
-
aAron_
őstag
válasz
promagus00 #4769 üzenetére
Akkor miért nem teszel fel egy custom launchert?
-
aAron_
őstag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a lock screen semmilyen érintésre nem reagál?
Nálam most ezt csinálja folyamatosan. Rendkívül kellemetlen olyan szituációkban, amikor nem jó éppen az ujjlenyomat leolvasó túl izzadt tenyér, stb. miatt.
-
aAron_
őstag
válasz
OutSider17 #4699 üzenetére
Ezek szerint ennél a mobilnál nem egyben van a kijelző az érintő panellal?
Ebay-en 10 eFt körül már lehet találni, de egyelőre úgy érzem ennyit nem érne meg a csere nekem. Inkább csak esztétikai hiba, bár annak elég nagy.
Egyébként valamilyen sűrűbb körömlakkra is gondoltam már, de egyelőre nem estem neki inkább.
-
aAron_
őstag
Sajnálatos módon leejtettem a telefonom, üveg előlap sarka szilánkosra tört. Ugyan berepedt a kijelzőnél is, de nem túl zavaróan. Arra gondoltam, hogy valamivel érdemes lenne megragasztani, kitölteni a hiányzó részeket. Szerintetek mivel lenne a legjobb?
(#4695) OutSider17: Köszönöm!
-
aAron_
őstag
válasz
OutSider17 #4686 üzenetére
Itthon van rá mód, hogy megnézzem? Nem tudod véletlenül, milyen SW-rel nézik?
-
aAron_
őstag
Akku teljesítményére van garancia? Ha igen, mérhető valahogy, hogy csere szintre jutott-e már?
-
aAron_
őstag
válasz
woodlandarts #4525 üzenetére
Gyárilag nincs dupla kopp. Másikat sem tudja szerintem.
-
aAron_
őstag
Szerintetek mi lehet a gond?
Fb app és messenger, billentyűztet app rendszeresen bezáródik használat közben. Akku eléggé durván merül, és vannak random belassulások is.
Ezek a problémák 6.0 óta jelentkeznek. Factory reset, és wipe cache voltak kétszer is, valamint a legújabb update is.
6.0 felrakása után sajnos rosszul próbáltam meg belépni a recoverybe, force update-ot indítottam el... Ezt 40% környékén megszakítottam, nem tudom okozhatott-e valami problémát.
Downgrade-en kívül nincs sok ötletem.
-
aAron_
őstag
válasz
Demonlaci2 #4393 üzenetére
Kellett mondanod ezt a recovery-t. Megpróbáltam belépni volume up + down + power gombokat hosszan lenyomva. Lassan fél órája 5%-on áll valami "Installing update...".
Közben PC-ről töltöttem, lehet az okozott valami problémát.
-
aAron_
őstag
válasz
Demonlaci2 #4387 üzenetére
Végül én is B311-ről frissítettem. A dload mappába kicsomagoltam az 1.22GB-os udpate.zip-ből az update.app-ot, majd settings-en keresztül frissítettem. Nem volt semmi probléma így.
Factory reset valakinél volt szükséges? Mindig szoktam, de most lehet kihagyom...
Azt is olvastam, hogy custom launcherekkel problémák vannak MM alatt. Ezzel kapcsolatban tapasztalt bárki bármit?
-
aAron_
őstag
XDA-t olvasva nem teljesen egyértelmű számomra, hogy B331-ről lehet-e egyből B522-re frissíteni.
Sokan 311 -> 513 -> 522 sorrendben mentek végig, de a huaweiblog.de-n Vollversion final 1.22 GB-al mintha lehetne 311-ről is, nem
-
aAron_
őstag
válasz
bodoraudio #4302 üzenetére
Multi-window működik már gyárilag?
-
aAron_
őstag
válasz
bodoraudio #4302 üzenetére
Jól hangzik. Köszi az infót.
-
aAron_
őstag
válasz
szabosasito #2273 üzenetére
Milyen SW van most feltelepítve nálatok?
-
aAron_
őstag
válasz
#45553408 #2242 üzenetére
Ezt írják edigitalon:
Adatátvitel: 3G, Bluetooth, DLNA, EDGE, HSDPA, HSUPA, LTE, USB, WiFi
Működési frekvencia: 1800 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Alap modell:
Működési frekvencia: 1700 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHzSzerintem egyébként nem éri meg a drágább modell, +1 Gb RAM az egyetlen lényeges különbség. Ennek ellenére, ha belefér, és hosszú távra tervezel, akkor vedd azt.
-
aAron_
őstag
válasz
Szoke1982 #2175 üzenetére
Mégis miért lenne érdemes megvárni egy még tudtommal be sem jelentett telefont, amikor a mostani készülék is egy remek darab
(#2176) americanidiot: Ilyen fogyasztási problémák sajnos nálam is vannak. Akku idő ettől függetlenül még mindig jó, de lehetne még jobb.
+Google App, Google Backup Transport
-
aAron_
őstag
válasz
gretzky77 #1938 üzenetére
Nálam is voltak már akadások, de ezeket leginkább annak tudtam be, hogy több mint száz app van telepítve a telefonomra. Melegedéssel vagy nagyon durva akkufogyasztással még nem találkoztam. Google app, media server viszont nálam is sokszor a top fogyasztó... Nem tudom mi lehet ennek az oka. 5.1 alatt szerintem sok minden más lesz, azt most már megvárom.
-
aAron_
őstag
Szia!
Személy szerint biztosan a Mate7-t választanám. Nekem fontos a jó akkuidő, 4100 mAh messze jobb, mint 3000. Feleslegesnek tartom a QHD felbontást, 6" viszont minimum kell. Nagy plusz még a remek ujjlenyomat-olvasó. Ezekhez képest számomra a G3 nem tud eleget felhozni.
-
aAron_
őstag
válasz
2thletme2day #1812 üzenetére
Szia!
Én mindig nadrágban hordom. Egyedül guggoláskor tud zavaró lenni, ha nem elég mély a zseb. Egyébként észrevehetetlen a különbség egy kisebb telefonhoz képest. Szerintem nem is olyan nagy, következő telefonom biztos nagyobb lesz, kb. mint a Huawei P8max.
-
aAron_
őstag
Torch (zseblámpa) funkció vajon miért inaktív, nem használható?
-
aAron_
őstag
Bárkinek van futáshoz/biciklizéshez karra erősíthető tokja a telefonhoz? Nem igazán tudom milyet lenne érdemes venni hozzá.
Amiket eddig találtam mind univerzálisnak tűnnek, félek, hogy így nem illenének rendesen a telefonhoz.
-
aAron_
őstag
válasz
kiezTe90 #1050 üzenetére
Szia!
Nekem 113 alkalmazás van feltelepítve jelenleg, és még nem találkoztam olyannal amely inkompatibilis lenne. Ez engem is meglepett HTC One X után.
Játékok is jól mennek rajta eddigi tapasztalatom alapján, de nem vagyok HC gamer.
Akksi kb. 6-7 óra kijelzőidőt bír durva 3G használat mellett. Nagyon kevés készülék van szerintem ami ennél jobb lenne.
(#1052) Tybike81: Wifi-n nálam se ritka a 9 órás aktív üzemidő.
-
aAron_
őstag
válasz
mediumgecso #999 üzenetére
"Alázza"
-
aAron_
őstag
válasz
tottibence86 #910 üzenetére
Én is sokáig gondolkoztam az ultran, legtöbb mindenben ez a telefon sokkal jobb. Jól döntesz, ha ezt veszed
-
aAron_
őstag
Kb. 20 féle játékot próbáltam már a telefonon, mindegyik tökéletesen futott. Szerintem könnyen lehet, hogy nálad van valami egyedi hiba, de ha küldesz egy play store-os linket szívesen megnézem ezeket a játékokat is még a biztonság kedvéért.
(#833) YJke: Ennyiért valóban vicc, valószínű elírtak valamit. Szerintem iponnak lenne érdemes írni.
-
aAron_
őstag
válasz
MPeter87 #788 üzenetére
Valóságban nem így néz ki, valóban kicsit pezsgő színűre hasonlít a fekete hátulja. Nem az edigitalban cserélték fel.
Vagy a franc tudja, enyém MM-ból van, elől fekete, de hátul erre hasonlít. Lehet létezik valamilyen hibrid is.Itt jobban látszik, a fekete a valóságban nem igazi fekete (mondjuk ezt már vásárlás előtt is tudtam):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest