2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Phablet rovat

Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A 2014-es berlini IFA kiállítás alkalmával az eddigieknél jóval nagyobb hangsúly került a legfrissebb okostelefonok bemutatására. Szinte minden gyártó képviseltette magát az eseményen, a Huawei pedig szintén újdonságokkal örvendeztette meg a népet. A sajtótájékoztató alkalmával kiemelték, hogy számukra a felhasználók és az általuk adott visszajelzések a legfontosabbak, emellett a prémium anyaghasználat és legjobb minőség elérése is az elődleges célok közé tartozik. Richard Yu, a vállalat vezérigazgatója büszkén mesélt egyébként a cégről, hiszen óriási ütemben fejlődnek, az éves növekedés kilencvenöt százalékos, a piaci részesedésük elérte a 6,9 százalékot, a termékek pedig egyre sikeresebbek, köszönhetően az egyedi megoldásoknak.

Huawei Ascend Mate 7 kézben tartva
[+]

A kedvező számokat persze legfőképpen önmaguknak köszönhetik, hiszen amíg például az Ascend P6 rendkívül tetszetős formavilággal hódított, addig a Mate sorozat a középkategóriába hozta el a hosszú üzemidőt és a hatalmas kijelzőt. A folyamat viszont egy kicsit megváltozott, hiszen a széria harmadik tagja inkább a felső kategóriában szeretne hódítani. Az Ascend Mate7 fantázianévre keresztelt phabletbe ugyanis a kínai gyártó szinte minden tudása belekerült, így pedig a konkurenseknek is megfelelő ellenfelet tudott állítani a Huawei. Főszereplőnk vonzó dizájnja mellett nyolcmagos processzort, hat hüvelykes kijelzőt, valamint ujjlenyomat-olvasót is kapott, így a legtöbb vásárló valóban megelégedettséggel használhatja a Mate7-et, már ha hajlandó kifizetni a vállalat által kért összeget.

Huawei Ascend Mate 7 kézben tartva
[+]

A doboz elegáns megjelenésű, fekete színű, nem akarták túlcsicsázni, mindössze egy megnevezést láthatunk a fedélen. Ha oldalról megbontjuk a csomagolást, akkor azonnal a telefonba botlunk, ezt kiemelve pedig a tartozékokhoz jutunk. Az átlagos repertoárba egy szabványos töltőfej, egy microUSB kábel, valamint egy hallójáratba illeszkedő kialakítással rendelkező headset került. A Mate7 a későbbiekben taglalt verziótól függően fehér, arany és fekete színben lesz elérhető.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

 • Huawei Ascend G750 - óriások kora

  A kínai gyártó újdonsága hatalmas kijelzővel, két SIM kezelésének lehetőségével, valamint nyolcmagos processzorral támad, mindemellett jól is néz ki.

 • Huawei Ascend Y330 - az örökség része

  A kínaiak újdonsága meglehetősen visszafogott áron kezdett, ráadásul a kétmagos processzor és a WVGA kijelző megfelelő párost alkot, és adott a jó rendszersebesség is.

 • Huawei Ascend G630 - generációk ötvözete

  A kínai gyártó újdonsága csöndesen mutatkozott be, ám annál nagyobb port kavarhat rendkívül kedvező árával, HD kijelzőjével és négymagos processzorával.

 • Huawei Ascend P7 - fél milliméterben sok új funkció

  A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.