Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A 2014-es berlini IFA kiállítás alkalmával az eddigieknél jóval nagyobb hangsúly került a legfrissebb okostelefonok bemutatására. Szinte minden gyártó képviseltette magát az eseményen, a Huawei pedig szintén újdonságokkal örvendeztette meg a népet. A sajtótájékoztató alkalmával kiemelték, hogy számukra a felhasználók és az általuk adott visszajelzések a legfontosabbak, emellett a prémium anyaghasználat és legjobb minőség elérése is az elődleges célok közé tartozik. Richard Yu, a vállalat vezérigazgatója büszkén mesélt egyébként a cégről, hiszen óriási ütemben fejlődnek, az éves növekedés kilencvenöt százalékos, a piaci részesedésük elérte a 6,9 százalékot, a termékek pedig egyre sikeresebbek, köszönhetően az egyedi megoldásoknak.

Huawei Ascend Mate 7 kézben tartva
[+]

A kedvező számokat persze legfőképpen önmaguknak köszönhetik, hiszen amíg például az Ascend P6 rendkívül tetszetős formavilággal hódított, addig a Mate sorozat a középkategóriába hozta el a hosszú üzemidőt és a hatalmas kijelzőt. A folyamat viszont egy kicsit megváltozott, hiszen a széria harmadik tagja inkább a felső kategóriában szeretne hódítani. Az Ascend Mate7 fantázianévre keresztelt phabletbe ugyanis a kínai gyártó szinte minden tudása belekerült, így pedig a konkurenseknek is megfelelő ellenfelet tudott állítani a Huawei. Főszereplőnk vonzó dizájnja mellett nyolcmagos processzort, hat hüvelykes kijelzőt, valamint ujjlenyomat-olvasót is kapott, így a legtöbb vásárló valóban megelégedettséggel használhatja a Mate7-et, már ha hajlandó kifizetni a vállalat által kért összeget.

Huawei Ascend Mate 7 kézben tartva
[+]

A doboz elegáns megjelenésű, fekete színű, nem akarták túlcsicsázni, mindössze egy megnevezést láthatunk a fedélen. Ha oldalról megbontjuk a csomagolást, akkor azonnal a telefonba botlunk, ezt kiemelve pedig a tartozékokhoz jutunk. Az átlagos repertoárba egy szabványos töltőfej, egy microUSB kábel, valamint egy hallójáratba illeszkedő kialakítással rendelkező headset került. A Mate7 a későbbiekben taglalt verziótól függően fehér, arany és fekete színben lesz elérhető.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés