- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
válasz
Barcsik #4263 üzenetére
Letöltöd ezt mega:///#!Z15DQYbZ!aATEeAhXw6_FObeTPVIi-zeqcBMSj6zImqELFknyKqI
Kicsomagolod aztán a dload alatti UPDATE APP file-t másolod a micro sd dload mappájába. Utána teló tárcsázójába beírod a következőt *#*#2846579#*#* ezután 4-ES PONTRA tapizol és magától felteszi az update app-ot. Máris b300 on vagy./ Lényeges ,hogy ne próbálkozz a három gombos módszerrel, nem fog sikerülni /Letöltöd az 5.1.1 es official-t........ kicsomagol....beteszed az sd dload mappájába majd szintén az előbb említett módszerrel tárcsázójába beírod a következőt *#*#2846579#*#* ezután 4-ES PONTRA tapizol visszaállítódik 5.1.1 re.
Hamar megvan viszonylag és rögtön utána jön is OTA-n a b331 rá.
Nekem kb 20 perc volt az egész, persze a letöltött és kicsomagolt fájlok utánRemélem segítettem
UI: kipróbáltam a másik mate7-en is és azon sem működött a 3 gombos módszer, tehát erősen javallott a tárcsázós megoldás -
Mindy-Lee
tag
válasz
Barcsik #3406 üzenetére
Hello!
Akkor az október 1. óta elérhető frissítést csak álmodtuk?
Tényleg nem kötözködni szeretnék, itt már egy jópáran frissítettünk rá, és a hivatalos oldalról lehetett letölteni az új verziót.
Sőt, a mobilarénán is külön cikk van róla.
A P7, P8, P8 Lite-ról nem tudok nyilatkozni.
-
gabex00
csendes tag
válasz
Barcsik #1553 üzenetére
Akkor mèg annyi hogy:
Letőltöm a fennt belinkelt tömörített filet!
Megnyitom, aztán Átmásolom azt a bizonyos fent említett mappát az sd kártyára! Kiveszem a sim kártyát, kikapcsolom, a 3gombos modszerrel elindítom a telefont! Amikor bejött az a bootload vagy milyen menü akkor kikeresem az átmásolt mappát, rákattintok a mappában levö filera, ès automatikussan indul az ujra telepítès...
Jól van ez így szakèrtők??
Ha valamit elcsesznèk akkor a garancia is ugrik ilyenkor? Mert akkor inkább bele sem kezdek!
Bocs mindenkitöl hogy ennyire a pofámba kell rágni, de mèg soha nem csináltam ilyet, ès fèltem a picikèt!
Üdv: Gábor -
a.sebi
őstag
válasz
Barcsik #1276 üzenetére
Nah ebben igazad vabün bluetoothon nekem is szepen szol.... igy tuti valami levan korlatozva majd szejjel romolom....
Htc nem kene....
Es ezt se cserelnem semmir... altalaban kocsiba hallgatok zenet... annyira nem zavar mert ritkan hasznalom zenehallgatasra...
Ez egy eszrevetel volt... -
Neonflake
tag
válasz
Barcsik #1271 üzenetére
A hangzás tisztàbb szerintem, mint a Nexus 5-nél. A hangerő a gond DTS-nélkül, ha azt kikapcsolom a Nexus 5 jobban megküldi a fülest. etc/audio/codec valaki lessen bele ES File Explorerrel.
Nem panaszkodom személy szerint, nekem megfelelő a minőség, de nagyobb nem agyba dugós füleshez kevés ez a kimenet (DTS nélkül persze).
-
Neonflake
tag
válasz
Barcsik #1265 üzenetére
Nincs ezzel gond szerintem. Anno a 16 ohm-os fülesre váltás indokolt volt. A baj a nagyobb ellenálású fülesekkel lesz, ezért kéne rámászni az említett mappára. Nagyon nem akarok telefont rootolni, de úgy látom esedékes lesz... P6 és Mate 1 is limitálva volt kimenet terén, ott orvosolható volt a probléma.
-
a.sebi
őstag
válasz
Barcsik #1202 üzenetére
köszi!!!
nah tegnap lementem a telefonert 1 darab van a mediamarktba raktáron! mar kohozta az ürge , fizetnèk, jah visa kartyaval nem lehet fizetni! nah fiuk , majdnem a pofájába röhögtem! magyar eu kartyarol meg osztrakba penzt levenni nem jo buli! ugyhogy lefoglaloztam a napokban ha lesz idöm lemegyek èrte!tehát , felig meddig mar mate7 tulaj vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest