- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
Hát sajnos a Huawei marad az efféle alap dolgoknál. 30Fps. És a kijelző, kamera felbontás is maximumja az 1920 x 1080p. Ami nem gond. Mivel ekkora kijelzőn felesleges is szerintem nagyobb felbontás.
A kamera minősége pedig telefonhoz képest nagyon jó. Mondhatni kiemelkedő. De egy Nikon, Canon, vagy épp egy Leica gépet nem überrel természetesen.A konkurens márkák szeretnek a számokkal dobálozni csak (Samsung, Sony, LG) 2k, 4k meg a hasonlók.
-
OutSider17
senior tag
Te hol láttál Mate 7-nél 60 / 120Fps-t?
30-at írnak minden felbontásba (1080p/720p/480p/360p/stb.)
Nem kötekedés képp írom. Csak érdekel hogy honnan jött ez a 120/60fps.Az akkumulátor üzemidejéhez csak annyit fűznék még hozzá hogy reggel 6óta nincs töltőn a telefon, Forma 1 időmérőt néztem rajta végig, telefonáltam,zenét hallgattam, illetve neteztem és végig ment a 4G a hátérben így állok 65%-on. Szóval én még ezt sem igazán értem. Nem lehet hogy az aksid kezdi megadni magát?
-
woodlandarts
tag
Köszi akkor lényegében telljesen használható a kamera benne ès az akku is tovább birja . Természetesen tudom ez függ a használattól , opera minin böngèszès , zene halgatás , facebook , youtube , mesenger , instagram . Èn nem játszok telon , gpst nem használok . Mèg 1 kérdèsem lenne melegszike a teló , mert a mostani telom bemelegszik .
-
törölt tag
Akkor az sanszos, hogy szoftveres. Vagy SIM probléma.
HA nincs gond a SIM -mel, akkor én újratelepíteném az FW -t 3 gombossal adatmentés után. Szoftveres probléma esetén el is szállhat teljesen a kapcsolat. Persze más esetben is, de így az általad orvosolható legnagyobb hibát (meg néhány kisebbet) ki lehet zárni.
-
szab.tam
nagyúr
simán.
(mert mondjuk +2* annyit is ér kb.)
6-6.5 körüli fullhd lenne a számomra ideális.(g2 optimálisan jó volt a red hosszabbításomhoz, így az nem volt kérdés.)
de az optikai képstabilizátorra nagyon rászoktam.
ezért is érdekel annyira.
mert hiába nagyobb ez a tepsi, ha 2* annyiba kerül, és ezt nem tudja, akkor nem fantáziálok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest