- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok! Visszatértem :) Lányomnak már kevés lett a mate 7 tárkapacitása, kapott egy honor 20 128 gigásat. Mate 7 kapott egy új akksit és oldalsó gombsort. Most tesztelem.... Hát a mate20 után már lassúnak tűnik :)
Kíváncsi vagyok rajtam kívül van még valakinek mate7 ? -
nebancsa
senior tag
Érdemes a mate7 lecserélni mate10 light ra? Akksi időbe és gyorsaságban nem lenne visszalépés? Gondolom tárhelyben és kamerában nagy ugrás lenne.
Mate 10 pro lenne az igazi, de sajnálok rá 260e-ret. -
nebancsa
senior tag
Újra kaptunk téma frissítést, nem is értem...
-
nebancsa
senior tag
Ilyen nincs és mégis van.
Kaptunk borítófrissítést.
-
nebancsa
senior tag
Én is meg vagyok elégedve, egyedül az autós kihangosítom nem működik. Lehet egy próbát megtennék a visszaállításra, majd valami leírást kéne keresnem. Bár így lassan 3 éves készüléken nem tudom kéne mókulnom. Bár késztetést sem érzek hogy lecseréljem, az akksija még mindig bajnok, amivel játszok az még mindig elfut rajta, a többi része is elég gyors. Rég volt ilyen telóm ami így tartja magát. Pozítivan csalódtam a huawei ben.
-
nebancsa
senior tag
Használtok autós kihangosítót? Melyik tipus vált be? Nekem Nokia ck-200 van, régóta ezt használom, talán 6 éve, minden telefonommal jól müködött, ezzel is. Viszont mióta a 6-os android van a telón nem hallanak mikor hívás van.
-
nebancsa
senior tag
Egy nap alatt lemerül a telóm, mondom ez nem létezik. Kiderült hogy az egészség app frissítette magát, és ez az új verzió megakasztja a telót. Próbáltam minden féle beállítást, eljutottam oda hogy ha belépek az appba ki is lép belőle. Szóval lehet törlés lesz a vége... Huawei programokra ez nem jellemző, kapják össze magukat kicsit.
-
nebancsa
senior tag
Úgy látom mindenkinek jó szuperál a telója
Majdnem elcsábultam telenoros Mate 9 miatt, de az ára visszatartott és hogy a 7 még mindig tartja magát. Olvasgatom a 9 es fórumot eléggé pörög, úgy látom bejött a huawei-nek a felső kategória elég sokan választják. Anno a mate 7 elég úttörő volt kevesen merték bevállalni. -
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
eladogeppc #4938 üzenetére
[link]
Én nem próbáltam. -
nebancsa
senior tag
válasz
eladogeppc #4931 üzenetére
Valamelyik app beragadt, nekem is volt ilyen és a google alkalmazást írta ki legnagyobb fogyasztónak. Amit legutoljára telepítettem azt töröltem, és utána helyre ált a rend. Ha nem tudod mióta rossz, esetleg gyári visszaállítás.
-
nebancsa
senior tag
válasz
OutSider17 #4842 üzenetére
Engem a duplakamera, és a gyorsabb rendszer nem hoz lázba. Majd a vízállóság és a jobb törésálló kijelző gondolkodtatna el a váltásra.
Nézegettem a használt árát a telefonunknak, egész jó tartja az értékét. -
nebancsa
senior tag
Én jóideje a csengőhanggal küszködök. Azt szeretném hogy rezgéssel kezdődjön és erősödő hangja legyen. Elviekben tudnia kéne, de még sem. Már azon gondolkodok, hogy külső programmal oldjam meg, használtok ilyen programot, vagy nálatok rendben működik ez a funkció?
-
nebancsa
senior tag
Nevetségesek ezek az üvegtelefonok...
Akármilyen szép formályuk van, mi sem ér, ha be kell csomagolni, hogy egy véletlen leejtést kibírjon. Már azt várom elterjedjen ez a fajta kijelző: [link]
Persze ez biztos túlzás, a felével is megelégednék -
nebancsa
senior tag
válasz
kalapacsolok #4791 üzenetére
Hát én visszaküldeném...
-
nebancsa
senior tag
válasz
promagus00 #4785 üzenetére
Jogosultságokat egyenként tudod állítani az alkalmazásoknál, meg kb. 10% üzemidő.
-
nebancsa
senior tag
válasz
OutSider17 #4714 üzenetére
Hát nem üveget használnak
-
nebancsa
senior tag
válasz
OutSider17 #4711 üzenetére
Két fajta ember létezik, akinek már törött be kijelzője, és akinem majd fog.
Nem állapot van az embernek egy szép telefonja, de mindenfélével védeni kell, hogy egy véletlen leesés után ne legyen pókhálos a telefon. Alig várom hogy a Moto x force megoldását a többi telefongyártó is átvegye. -
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
kalapacsolok #4670 üzenetére
Ez biztos nem normális, az enyém 1.5 éves, de még mindig nehezen jár, akár a kábelen keresztül fel tudom emelni a telefont.
-
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
kalapacsolok #4662 üzenetére
Az alkalmazáskezelőbe is adj teljes jogosultságot, és az energiakezelőbe meg rakd védett módba...
-
nebancsa
senior tag
Nekem elég gyors, a fogyasztás is rendben, viszont a ramkezelés rosszabb. 900 alá ritkán esett, itt meg 600 körül van...
-
nebancsa
senior tag
Felment..
A huawei azonosító mire való? Le lehet törölni? -
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
Nekem is van egy ilyen karkötöm, időnként használom, a programját feltelepítettem, huawei wear, tökéletesen működik. Automatikusan kapcsolódik, mindent naplóz, szinkronizál. Viszont ha jó sejtem, te azt szeretnéd, ha a telefon közelében van ne zárjon le a készülék? Ezt a funkciót nem próbáltam, nem látom értelmét...
-
nebancsa
senior tag
Kedves béta tesztelők, milyen a 6.0? Appok mennyire támogatják a jogosultság kezelőt? Ujjlenyomat olvasó jobb lett, hogy rendszerszintű a támogatás Egyébb pozítivum esetleg negatívum?
-
nebancsa
senior tag
Ti a google névjegyzéket hogy használjátok?
Én beállítottam alapértelmezésnek, ha új névjegyet veszek fel alapba a google névjegyzékbe menti.
Viszont többször észrevettem elmentek egy névjegyzéket, és utána nem találom. Pont tegnap volt ilyen, ma nézem a híváslistámat, egy pillanatra megjelent a számhoz tartozó névjegy, aztán eltűnt csak a telefonszám látszott, és nézem a névjegyzéket, nincs elmentve a névjegy. Arra gondoltam hogy szinkronizálásnál nem veszi figyelembe amit a telefonba írok. Viszont nem tudom a hibát manuálisan produkálni, ha kézzel frissítem megjegyzi a számot. -
nebancsa
senior tag
válasz
airmax_2.0 #4230 üzenetére
Pierre carding fekvő bőrtok, vidéki telenor boltba vettem, iphone 6+ hoz hozták, kicsit lötyög hosszába benne a mate 7. Raktam rá egy védő tokot is, így viszont pont jó.
-
nebancsa
senior tag
válasz
lobello #3858 üzenetére
Vírusírtót nem értem minek kéne használni? Esetleg ha rootolt lenne, és minden dzsumbúj programnak superusert adnál, amit orosz, és kinai áruházakból letöltenél, megérteném, hogy agódsz a vírúsok miatt. Amúgy normális használat mellett ez esélytelen.
Rádióba én internetest használok, a gyári fm valóban nincs túl bonyolítva.
Gyári naptárt használok emlékeztetőnek, az is rendben figyelmeztet.
Facebook és messengert nem használok, ezek a programok felérnek e gy vírussal. -
nebancsa
senior tag
Mate 7 re mikor érkezik a 6-os ?
Nem ám csak poén... Innen látszik jó telefon ez, haldoklik a topik.
Jöttek csodaszép borító képek. -
nebancsa
senior tag
Szép lett az új Mate 8 méltó az elődjéhez, az árazás sem szált el, akksi is rendben. Egyedül azt furcsállom, hogy a nyomáserősség érzékeny (Force Touch) kijelzőt kihagyták, mikor a Mate s-ben nagy mellénnyel bejelentették.
-
nebancsa
senior tag
Letöröltem majd újratelepítettem az alkalmazást, nem változott a mérete, majd újraindítottam a telefont, erre kiírta hogy formázni kell az sd kártyát. Leformáztam, most jó lett az alkalmazás mérete. Sony 32Gb kártya van benne, amit a Mol akciózik. Lehet nem kedveli a teló, még adok neki egy esélyt...
-
-
nebancsa
senior tag
Én is frissítettem, én szándékosan nem csináltam gyári visszaállítást, de rendben működik, nem laggol. Az a hiba hogy a névjegyeket nem lehet keresztnév vagy vezetéknév szerint sorba rendezni az benne van. Úgy néz ki a megszokott programjaim is rendben működnek loli alatt.
-
nebancsa
senior tag
válasz
kicsigaboca #3518 üzenetére
Igazán leszokhatnának a gyártok az üvegről, régen plexit használtak, igaz hogy az könnyebben karcolódott, de arra is lehet fóliát rakni. Így gyakorlatilag kiadnak egy szép telefont, de minek, ha be kell bugyolálni mindenféle védőeszközbe. Mert egy kis erőhatásnál már reped az üveg. Egyik telefonomat megkaparintotta a kutyám, a szájából vettem, ki, lett egy kis foglenyomat a plexin, de semmi repedés pókhálósodás, mai napig a gyerek játszik vele.
-
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
csalafinta65 #2813 üzenetére
4100mAh mindent el mond.
Előző telefonomon a 2100mAh arra volt elég reggel levettem a töltőről este meg feldugtam. Ugyanolyan vagy még aktívabb használat mellett a mate 7 3 napot simán kibír.
Persze embere válogatja ezt is le lehet meríteni fél nap alatt, de egyértelműen egyik erőssége az akkumlátor. -
nebancsa
senior tag
Mit szóltok az új Mate 7S-hez? Ezt adták volna ki előbb, én biztos nem lettem volna mate 7 tulaj. Nálam a 6 col volt a szempont és a bika akksi.
-
nebancsa
senior tag
válasz
buvarkali79 #2646 üzenetére
Csak béta van, érdemes megvárni a hivatalosat, "pár hét " ide vagy oda...
-
nebancsa
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2410 üzenetére
Annak idején elgondolkodtam rajta, de hamar elvetettem az ár és a kinézet miatt. Mate 7 be elsőre beleszerettem, tudása pont megfelelő nekem. Még a note 4 en is filóztam de az is túl sok nekem, nem használnám ki a plusz tudását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest