- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
Üdv. nem mostanában szóltam a témához, de lecseréltem a telcsit, a mate 8-ra, és ugyan azt a profi minőséget érzem mind hardver és mind szoftver területén, a kirin 950 nem is beszélve, aki teheti és gondolkodik rajta az ne sokat gondolkodjon, mert szuper telefon a mate 8!
-
atikó
őstag
válasz
2thletme2day #1812 üzenetére
nekem teljesen megfelelt, míg megvolt, nem tudott zavarni semmilyen környezetben a nagysága,de szerintem nem nagy!
-
atikó
őstag
Üdv. azoktól kérdezném akiknek dual változat van (gold), hogy a 2 sim jobban meríti e a telefont illetve hogy jól működik e a 2 sim kártya? köszi.
-
atikó
őstag
ez jó dolog, de néztem hogy a kirin 930 proci sem tudja a 800Mhz sávot!
De annyira nem zavar, mert sem Telekom-os sem Telenor-os sosem leszek!
A Sony Z2 az tudja, majd kipróbálom otthon (falu) öcsém sim kártyájával, a térkép szerint van lefedettség, csak az a baj, hogy kültéri!
-
atikó
őstag
nekem nem megy fel a b137 valamiért.
-
atikó
őstag
Továbbra is azt vallom, hogy aki fényképezni akar, és nem csak tárolni akarja a telefonon a lőtt képet, hanem kiakarja nyomtatni,az használjon egy 40-50 ezres fényképezőt és azzal lehet normálisan fotózni!
Én szerettem volna egy dual sim mate 7, de a gold egy kicsit sok.
-
atikó
őstag
Továbbra is nagy megelégedéssel használom, az smarttokból a tárcsázót továbbra is hiányolom belőle!
-
atikó
őstag
én a VIP- phone-t kérdeztem az ünnepek alatt, és azt mondták február közepére érkezik dual sim változat.
(#818) Neohero: ezt örömmel olvasom, hogy vannak a környékemen is mate 7 tulajok,Nagyéren lakom, nekem Békéssámsont mutatja, ami normális mert nem tökéletes a Huawei időjárás programja, bezzeg a HTC az mutatta ténylegesen a tartózkodási helyet.
-
atikó
őstag
ennek az okos-toknak nincsenek valami alkalmazásai?, mert egy híváskezelést eltudnék képzelni hogy ne keljen kinyitnom azért mert tárcsázni akarok valakit.
-
atikó
őstag
megérkezett!
-
atikó
őstag
-
atikó
őstag
Üdv.
én a MM vettem, mert az edigitálban 1 év a gari mí máshol 2 év gyártói.
Van pezsgő vagyis gold színben ami 3GB ram és dula sim támogatást is tartalmaz, elvileg, és tudtommal mindegyik fekete dobozban van, és itthon azt a választ kaptam a huawei-től, hogy nem lesz itthon dula sim-ben!
-
atikó
őstag
Ki hogyan áll a miracast funkcióval? Mert én nem tudom összekapcsolni a sony tv-vel,írja hogy kakapcsolodás aztán meg sikertelen. Nem értem!
-
atikó
őstag
válasz
Dvorzhetskii #716 üzenetére
Állitolag egyszerre nem megy.
-
atikó
őstag
válasz
sompetike #705 üzenetére
Hát ez a tok szupernek tűnik, én is ráakadtam már!
Bombáználak pár kérdéssel ami foglalkoztat ezzel a tokkal kapcsolatban.
1, mennyire jó a minősége?
2,jól tartja e a telefont?
3, amikor be van csukva és éppen telefonálsz akkor elvileg nem üzemel a közelségérzékelő mivel nincs kivágva a tokon neki lyuk, csak a hangszórónak, nem érintesz meg bármit is a kijelzőn az arcoddal telefonálás közben?
4, mennyi idő volt mire megérkezett?
ja! 5, mennyire tartja a mágnes az ajtót, nem nyílik e ki könnyen? mert nillkin tokot néztem az is hasonló ehhez, csak annak van kis zárja úgy mond ami a hátuljára csukódik.
köszi. -
atikó
őstag
valaki próbálta már miracast-tal kinyomni a telefon képet tv-re?
nekem sony tv van és előtte sony z2 használtam meg htc one m8 és remekül ment a kép a tv-re de a mate 7 az nem megy, csak írja a tv hogy csatlakozás de nem megy ki a kép,sajna, akármit csinálok, semmi.
-
atikó
őstag
Hát 4 nap használat után azt kell mondanom hogy nagyon össze van rakva a teló, de ami a meglepetés volt az a szoftver, mert jól átgondolt, és jól megcsinált, olyan érzésem van hogy volt rá idő elkészíteni a szoftvert, ilyet még nem tapasztaltam egyik telefonomnál sem.
nekem egy dolog érdekes,mégpedig az új lenyomat olvasó 10-ből 3-4 nem érzékel, sem a beállított újamat sem pedig másikat, ha a power gombot megnyomom akkor utána működik.
-
atikó
őstag
valaki próbálta már [ezt] a firmware-t feltenni?
-
atikó
őstag
BUÉK minden kedves fórumtársnak.
-
atikó
őstag
-
atikó
őstag
Üdv mindenkinek.
Ma megvasaroltam a mate 7. Nagyon szuper, de nem ajanlott fel szoftver frissitest, kivsit furcsa. Vagy nem? -
atikó
őstag
ha valaki megunná vagy már megunta a mate 7 akkor vevő lennék rá!
-
atikó
őstag
Üdv. valaki látott dupla kártyás változatot itthon?
Mert én nem láttam vagy csak vak voltam. -
atikó
őstag
En is szeretnek egy dual simest, tud valaki mondani valami oldalt, hogy honnet.
Ebay kivéve mert ott draga. Köszi. -
atikó
őstag
én ma megnyomkodtam az MM-ben, nagyon király a készülék, de mivel csak a bemutató darab volt, ezért nem vettem meg a csajomnak, nekem még várnom kell a gold-ra mert az 2 sim lesz!
-
atikó
őstag
Sajna, legalább is nekem sajna, nem lesz dual sim-ben itthon.
Megint Kínából kell rendelnem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest