- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
válasz
Freezee #4512 üzenetére
Akkor mentsd le a tartalmát és formázd NTFS-be. Úgy jó lesz. FAT-nál nem tudsz 4gb-nál nagyobb fájlokat kezelni.
A másik meg valszeg telefon gond lesz. Bár én már jártam így, amikor tarcsiba vettem töltőt. Egy Samsungot választottam, de mindkét telefonom megőrült tőle, nem lehetett feloldani sem, össze-vissza érzékelt. Vissza vittem és egy noname-et választottam, ott helyben kipróbálás alapján. De ha neked a sajáttal is gond van, akkor telefon...
-
kcsa
veterán
válasz
Freezee #4506 üzenetére
A gyári töltőt használod? Ha igen: próbáltad már másik töltővel? Ha nem: próbáld meg a gyárit
Jellemzően akkor van ilyen, ha gagyi noname töltővel használod a telefont, és olyan zajos a leadott áram hogy ilyen hibákat művel. Persze a gyári is lehet hibás és a telefonod is, de ez a tapasztalatom.
-
Skimaster
senior tag
-
evooo
aktív tag
válasz
Freezee #2397 üzenetére
Próbálj ki 2-3 Chrome oldalt megnyitni, és rájössz, hogy minden alkalmazást újratölt, plusz a megnyitott oldalakat is folyamatosan.
A Nexus 4-em 8-10 megnyitott oldal után sem tölt újra, 4-6 alkalmazás simán fut újratöltés nélkül.
Kb. erről beszélek, nem 5GB memóriáról!
Ezt hívják memória kezelésnek, de látom fogalmad sincs. -
törölt tag
válasz
Freezee #1915 üzenetére
Nem az OTA -n keresztül érkező frissítés rossz, hanem maga a telepítés menete. Ez pedig minden márkánál és telefonnál így van. Lehet példákat hozni az ellenkezőjére, de attól még így lesz. Az OTA nem egy nagy méretű general, okozhat problémákat az is, ha nem wipe -olt rendszerre kerül. Feltéve, ha nem kisebb frissítés, hibajavítás. Nem 100% -ban, de azért bőven előfordul.
HTC volt eddig az egyetlen márka, ahol nem tapasztaltam ilyen problémát. Bár azért ott is előfordul (-hat). Elég sok telefon fut át a kezem alatt.
A fórum tagja vagy, így ha problémád van kérdezz és megpróbálnak a fórumtársak segíteni.
Szerk.:
Idő? Ez nem rengeteg idő, ráadásul nem kell napi szinten elvégezni. -
atike
nagyúr
válasz
Freezee #1912 üzenetére
....részemről én meg szoktam várni az OTA frissítést, nekem eddig ilyen hiba nem jelentkezett.... Ezért csodálkoztam. Dobozból kivétel után egyből lehetett frissíteni, majd nem olyan túl régen volt egy másik. Nálam minden oké.
Szerk:
...erre meg kiderül, hogy pont hogy az OTA-nál lehet ilyen...Szép.
-
törölt tag
válasz
Freezee #1912 üzenetére
Gondolom OTA -n frissítettél. Újra kellene telepíteni a frissítés general verzióját 3 gombossal, miután csináltál egy mentést SD -re. Ez nem normális, ami nálad van és OTA okozhat ilyet.
A Chrome új frissítése hazavág egy csomó billentyűzetet. Tudnak róla, lesz javítás. DE ennek semmi köze a telefonhoz.
-
evooo
aktív tag
válasz
Freezee #1643 üzenetére
Tisztán beszélek én is, csak halk max. hangerőn is.
LP: Általános sebességnövekedés, sokkal jobb memória-használat, ART, nem csak az alkalmazás adatainak áthelyezése micro sd-re, hanem futtatása is.
Amit a rajzokról írsz, azt nem tudom hová tenni.
Nem tudom láttál-e már stock LP-t, de nem valószínű, ha azt írod gyerekrajz felületű.
Pont nem az a material miatt.
Kb. fél évet használtam egy Z2-n, összehasonlíthatatlanul jobb a 4.4.4-nél. -
atike
nagyúr
válasz
Freezee #1643 üzenetére
....a Lollipop-os részhez...
Ha 5.0 lenne (vagy 5.0.1, 5.0.2 akkor az totál bukó tény, de szerintem nem az lesz)... Színes hányás...? Nálunk semmit nem fogsz észrevenni a felületéből, mert az EMUI 3.1 elfedi teljesen.
Mit fog hozni? Valószínűleg általános sebességnövekedést - még ha kicsit is, remélhetőleg még jobb energiagazdálkodást, új rendszerszintű funkciókat.
Szóval várom, hogy kiadják - a hibátlan, kitesztelt, "normális" Lollit az újabb EMUI-val. De az is igaz, hogy amíg nem olvasok róla elég visszajelzést arról, hogy rendben van, és minden okésan működik - addig én sem fogom felrakni...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Freezee #1357 üzenetére
Az EMUI -val annyira belenyúltak a droidba, hogy itt nem olyan egyszerű. Persze van még egy-két komolyabban moddolható UI, de azoknál nagyobb a "fejlesztői hullám". Lásd Samsung, vagy a legjobb példa talán a MIUI.
Utóbbinál ugye egyszerűen megoldották a gondot. Van egy WSM kezelő az Xposed, és egy MiTools a Gravity helyett.
Utóbbira nem tudok, nem is nagyon szoktam használni ilyen lehetőségeket. NFC -vel is meg szokták oldani, vagy E-Robot -tal. Nem tudom, hogy ennél ez mennyire működik. Van néhány dolog, ami nálam lényegtelen. Ilyen a zenehallgatás, vagy a mozizás is.
-
törölt tag
válasz
Freezee #1354 üzenetére
Mate 7 -et én nem mókoltam, mert "átfutó darabok" voltak nálam.
EMUI 3.0 -nál már kevesebb a moddolási lehetőség, mint 2.3 alatt volt.
Xposed -ből 2.5.1 -gyel, Gravitiy -ből pedig 3.0 -val próbálkozz. Felette már vannak gondok. Sajnos van egy-két funckió Gravity -ben is, ami korábbi verziókban nincs benne. Előtte persze azért csinálj mentést.
Xposed -et INNEN, modulokat meg INNEN tudod leszedni. A lap alján a Show older versions -ra katt és ott vannak a régebbi verziók.
Arra viszont készülj fel, hogy ki fogja lőni a témázót. Egyes dolgok a system ui -t is. EMUI 3.0 -nál már probléma van a navigációs sáv csökkentésével is. A navi gombok mérete nem igazodik rendesen. Én ezt SoftKeyZ -zel szoktam igazítani.
Utóbb említett program egy ROOT -ot igénylő alkalmazás, ami módosítja a navigációs gombok grafikáját. Viszont ott is kell figyelni, mert egy-két ábránál szintén lövi az ui -t, mert nem jó a méretezése. EMUI 3.0 erre meg már érzékeny.
Valami nem érthető akkor szólj, megpróbálom másképp fogalmazni.
-
bsanya
aktív tag
válasz
Freezee #1038 üzenetére
Nekem pont az tetszik benne, hogy swype-os, így nem kell külön letöltenem a swype programot. Hozzá kell szokni, nálam nem téveszt, az írja, amit valóban akarok és nagyon gyors...
Erre mondják, ízlések és pofonokNekem, az LG-nél megszokott dupla kattintásos ébresztés/lezárás hiányzik nagyon
-
-
szabadgy
tag
válasz
Freezee #1026 üzenetére
Root leírás:
RootA gyári telefonra is alapból sok témát le tudsz szedni. De ezen felül is találhatsz még témákat:
Ezt az ikont/skint vagy témát biztos nem tudod sehogysem átteni a Lenovo-ról a M7-re. Népszerű telefonok témáit /G3, S4, Note4,stb/ meg szokták csinálni más telókra is, de nem mindent szoktak.
De én azt javaslom, hogy ne skin alapján döntsd el milyen telefont szeretnél venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest