- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
Visszavittem a készüléket másodszorra is a kijelző foltosodása miatt így 10 nappal a garancia idő lejárta előtt.
Kíváncsi vagyok, hogy tudják-e cserélni. Azt sem bánnám ha levásárolhatnám az árát.
Kéne már az a mate 9. -
ktg3
őstag
válasz
OutSider17 #5022 üzenetére
Grat! Leírnád majd a jelentős különbségeket? Hadd csorogjon addig is a nyálam.
Hétvégén én is megtapiztam egyet az MM-ben. Kívánatos darab. -
ktg3
őstag
válasz
OutSider17 #5001 üzenetére
Érdekes
Amúgy tuti cserélik. Amikor először vittem, akkor nem volt olyan látványos a foltosodás, nem is amiatt vittem, hanem a mikrofon miatt és akkor is kicserélték.
Én még mindig kivárok, hátha lesz addigra mate 9 jó áron.
-
ktg3
őstag
válasz
nebancsa #4968 üzenetére
Nekem már egyszer cserélve volt a foltos kijelző és most megint elkezdett igen erősen foltosodni. Eddig két nagyobb de halvány foltban, ami nem volt zavaró, de most kapott egy kicsi, de annál jobban látható foltot is. Megy is majd vissza gariba az ünnepek után. Lehet taktikáznom kéne és várni, amíg
tutihátha elfogy a kijelzőjük és fél év múlva vinni csak (addig szól a gari). -
ktg3
őstag
válasz
OutSider17 #4589 üzenetére
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de nekem valamiért rémlik ilyesmi. Persze lehet, hogy az előző telóm volt
Mondjuk hardverileg képesnek kéne rá lennie az tuti. -
ktg3
őstag
válasz
ricshard444 #4583 üzenetére
Nekem nem jön be 6.0. Akksi factory reset után is rakoncátlankodik. Mindig ott a google app ami megeszi a negyedét/harmadát. Nem tudom kilőni sehogy.
A fényképező tényleg jobb képeket lő, viszont marhára nem találom a videózásnál a 60 és 120fps-t....Ez eléggé fail.
-
ktg3
őstag
Hát factor reset után sem lett jobb. Akksit talán még jobban szívja, FB ugyanúgy újraindul.
Azt pedig nem egészen értem, hogy hova lett a videózásból a 60 meg a 120fps. Lehet, hogy user error, de én nem találom. Valakinek ötlet?
Amúgy nekem a sima 6.0-ával tök jó volt. Volt egy patch, ami után meg nem.
-
ktg3
őstag
válasz
woodlandarts #4525 üzenetére
Ujjlenyomatos feloldást használok, így erről nem tudok nyilatkozni.
-
ktg3
őstag
válasz
woodlandarts #4522 üzenetére
A kamerára jó szó a használható. Volt már jobb, de amúgy lényegében rendben van.
Melegedés: Hát azért valamennyire melegszik mondjuk töltés közben, de ilyen std. böngetés, FB-zés, youtube nem nagyon melegíti, legalábbis számomra nem észrevehetően/zavaróan.
-
ktg3
őstag
válasz
woodlandarts #4520 üzenetére
Amin meglepődtem, hogy a 6.0-nál a kamera éjszakai módja nagyságrendekkel jobb lett.
Akksi nekem 1 nap használat mellett olyan 7-8 óra kijelzőt bír.
2 nap 6 óra kijelző... Tudni kell, hogy ez böngészés meg youtube. GPS és játék nincs benne. -
ktg3
őstag
6.0-val kapcsolatban két kérdés:
- Hogy lehet elérni azt azt a battery menüpontot, ahol látod, hogy melyik app mennyit eszik, kijelzőidő etc..?
- Hogyan lehet kikapcsolni ezt a lépésszámláló mókát? -
ktg3
őstag
Mostanában mindig beakad a google sevices és eszi az akksit. Valakinek valami ötlet, hogy miért csinálja?
Hiába indítom újra, vagy kikapcs, akkor is kb. egyből beakad -
ktg3
őstag
Na a kijelző és a mikrofon gariba cserélve
Csináltam backupot SD kártyára és jelszót kér. Kb. biztos vagyok, hogy mit ütöttem be, mert pár helyen azt a jelszót használom, de nagyon nem akarja elfogadni. Már mindent próbáltam, de incorrect pass. Valakinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne feltenni a backupot
-
ktg3
őstag
Na kicsúsztam a modból, mert sz@rakszik a net.
Hiába állított be védett appnak a hisuite-ot, akkor is folyamatosan lecsatlakozik a telefon.
Érdemben semmit sem tudok csinálni így.
Valakinek valami más ötlet? -
ktg3
őstag
Csatlakozni akarok hisuite-tal pc-ről, hogy csináljak backupot és folyamatosan eldobálja a kapcsolatot usb kábelen keresztül. Nem tudom így érdemben használni....
Nincs valami rage smile? -
ktg3
őstag
Most visszakeresve látom nem egyedi eset.
Akkor már keresem is a számlát garipapírt. Szerencsére MM-es 2 év gyártóival, így nem félek, hogy gond lenne. -
ktg3
őstag
Új helyzet alakult ki. Úgy tűnik, hogy a telóm mikrofonja egyik napról a másikra megadta magát. Hívásnál engem nem lehet hallani. Videó és hangfelvétel közben sem lehet hallani semmit.
Alsó mikrofonnál semmi reakció. Felső sztem működik bár azt úgy tűnik, hogy beszéd közben nem használja.Valakinek hasonló?
-
ktg3
őstag
Gyári OTA-s frissítésnél tapasztalt valaki bármiféle komolyabb bugot, akksiidő csökkenést?
Ha nem, akkor lassan feldobom. -
ktg3
őstag
válasz
csalafinta65 #2805 üzenetére
139???
MM-ből 126-ért hoztam 2 hónapja.
Kicsit sokallom. -
ktg3
őstag
Van valahol task manager?
Screen timeoutot hol tudom allitani?
Nincs valami face detector hogy ne kapcsolja ki a kijelzot olvasas kozben? -
ktg3
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék az ilyen készüléket birtoklók táborába. G2-ről váltottam ,mert azt leejtettem és összetört
.
Nagyon elégedett vagyok a készülékkel. Akksi egyszerűen csodás, ahogyan a kijelző is. A 6"-os méretéhez képest meg egészen kompakt a "kicsike". Összeszerelés minősége kitűnő.Viszont amikor megvettem, akkor 1-2 napig naponta el-eldobálgatta (napi egyszer kb.) a sim kártyát. Azóta nem csinálja. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest