- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Én is ezt szívtam be
mondom wipe mert sok adatom volt rajta. Olyan jól lewipeolta hogy a system mappa is szevasz lett
azért nem indult. Onnantól próbáltam visszarakni bármelyik verziót. Aztán ha vártam volna 1x 15-20 percet elindult volna de végig azt hittem hogy nem megy és lefagyott. Azért próbáltam minden vackot..nem kellett volna
-
kcsa
veterán
-
OutSider17
senior tag
Hát mostmár sötét alapon is kezd látszódni. Kíváncsi leszek mit mondanak rá a jövő hónapban.
Nem értem hogy történhetett meg ez egy ilyen kaliberű telefonnal. A P7-em még mindig tökéletesen üzemel az új gazdájánál. Nagy érvágás lesz a kisebb telefonra való váltás....... (P9) Sajnos csak ez van ebben az árban Huawei a Media Marktban. -
nebancsa
senior tag
-
Bazsi84
aktív tag
Az elő-és hátlap csere is ingyen volt? Az úgy akkor jó üzlet
Nekem a hangszóróm rossz. Mindenki panaszkodik,h nagyon visszhangzanak ha velem beszélnek.Párszor leejtettem,de semmi komoly,nyoma szinte alig van.Viszont nincs másik telóm, ezért nem akartam megválni tőle hetekre.De ha csak pár nap,akkor megfontolnám.
-
kcsa
veterán
Hát urak, még számomra is teljesen hihetetlen, de a szerda délután leadott telefonomat ma reggel nyolckor hozta a futár, teljesen cserélt kijelzővel, elő- és hátlappal. A bekapcsolásra még várnom kell, hogy felmelegedjen, de nekem így sem túl rossz (noha eddig is sérülésmentes volt
).
-
OutSider17
senior tag
Majd kiderül hogy lesz-e 7.0 Mate7-re, vagy sem. De anno P7-re is nehez dobták ki a Lollipop-ot. Meddig vártam rá....... vagy 5 hónapot, de csak sikerült megcsinálniuk. Az egyetlen amit bánok a Mate7-nél hogy ez még nem 64bites, csak 32bites hardvert kapott. De azért reménykedem az új rendszerben. Még legalább egy.évig nyúzni szeretném ezt a telefont ha már van rajta még garancia.
-
-
OutSider17
senior tag
Nálam a messengerrel nincs probléma. Nálam kedden volt teszt céljából egy Mate S. Erősebb, pörgősebb, de a kis akkumulátor egy óra leforgása után már látszódott. Ezért is vettem meg még az nap a Mate7-et. Amennyivel kevesebbet tud azt a méretével és az akkumulátor idejével vissza is hozza.
Az éjszakai funkció a kamera alkalmazásban pedig annyira meglepett hogy az állam le esett tőle. A P8-nál láttam ilyet először. Szerelem volt első látásra. Így én már biztos hogy maradok a Mate szériánál és azon belül is egyenlőre a Mate7-nél.
Nálam 10/10 minden téren ez a telefon. Még így is hogy a gyengébbik verzió. -
OutSider17
senior tag
-
Freezee
senior tag
6 töltő van otthon mind gyári ( samsung, lenovo, sony + sajátja) Különböző helyeken töltve ( otthon, munkahely, stb) mindenhol ezt csinálja. Nem lehet felvenni a telefont ha csörög mert semmit nem érzékel a kijelző szinte, ha töltőn van.
Beraktam védett alkalmazások közé de úgyis megszakad a másolás. Ellenben ha 9db 3 gigás fájlt másolok az simán felmegy. Valami itt a fájlmérettel lesz gond. Csak a nagy fájlokat nem rakja fel
-
DJosef
őstag
Eddig mindig csak OTA-n, vagy gépen frissítettem a "hivatalosan" elérhető legfrissebb verzióra. A P8-nál is maradtam 5.0.1-en, hiába volt letölthető külföldi oldalakról a 6.0
Remélem mást nem csinált az előző tulaj vele.
Úgy érted amikor előhívom az alkalmazás váltót ott csúsztassam lefelé az időjárás alkalmazás fület, hogy legyen rajta lakat?
-
mtm800
senior tag
Én a mai napig is aktívan használom a wp-t ...szeretem egyszerűen. Persze mellette a mate 7 is aktívan működik. A 6.0 elég jól működik nálam, egyedül a ram kezelés hagy kívánnivalót maga után .Azonos használattal és programokkal bő 300 megával használ többet mint a b331. Épp most tettem vissza 6-ról 5.1.1 re és rögtön 1 giga szabad van a 6.0-a 700 megával szemben....szóval aki ki akarja próbálni nem veszít vele ráadásul vissza is lehet állni vele már minden mókolás nélkül.jómagam sem gondolkoztam még a cserén nekem is ez az első ami teljesen megfelel.
-
barcsajani
tag
Én Romániában élek, az egyik szolgáltató árulja (orange), nem újként, az van kiirva, hogy recondicionálva van, annyi, hogy nincs eredeti doboz, viszont eredeti tartozékok valamint egy év garanciát adnak rá. Már vettem így tőlük telefont szinte fél áron az újhoz képest és egy karc nem volt rajta, amúgy kódolva küldik, de tudsz igényelni tőlük hivatalos kódot amivel független lesz.
-
mtm800
senior tag
-
kcsa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest