- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
Csak puszta kíváncsiságból: akinek még Mate van, futtatna a kedvemért egy friss antutut?
-
kcsa
veterán
Csütörtökön én is eladtam, egy hónap híján két évig volt meg, soha rosszabb telefonom ne legyen
P10 Plusra vártam de beteg áron van, szóval inkább lejjebb adtam, és P10 Lite lett belőle. Vicces, de egyértelműen pörgősebb mint a Mate, és a plusz egy giga ram is sokat dob rajta. Nem érzem rossz cserének egyelőre.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #5026 üzenetére
20+ alkalmazás már biztosan nem fut, csak suspendel. Valódi multitaskingra kíváncsi lennék én is, pl. weboldalakat újratölti-e ha már több app meg lett nyitva böngésző után.
-
kcsa
veterán
Sorry.
Tényleg kicsi, de itt van:
-
kcsa
veterán
Ez csak egy kisméretű kép xda-ról, így néz ki ha hibás.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #5006 üzenetére
Amíg reménykedtem a vételár-visszában, én is a P9-et nézegettem. Aztán visszakaptam a telefont is, és a vásárlást is elhalasztottam.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #5004 üzenetére
Főleg ott lehetett látni nekem is, de sötét alapon sötét környezetben (tipikus felhasználási terület: játék a wc-n
) is foltos volt.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #5001 üzenetére
Ez garantáltan csere, ne nagyon várj ha zavaró.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4974 üzenetére
Ja igen, én nem játszom
-
kcsa
veterán
válasz
nebancsa #4968 üzenetére
Jepp, a cserére gyúrtam lélekben, de így sem rossz. Ugyan feladtam hirdetést, de akkor sem sértődök meg, ha nem viszik el. Ha lenne benne legalább még egy (vagy akár két) giga ram, még ennyire sem vágynék cserére.
szerk.: most hogy szervizbe is ment, gondoltam lementem a dolgaimat memóriakártyára, de a jelek szerint bedöglött, gyanítom nem most, mert korábban is voltak gyanús jelek, nem mindig volt írható de azt hittem szoftveres nyűg lehet. Kártyaolvasóban erősen melegedik is. Amióta kicserélték a foltos kijelzőt, meg én kicseréltem a memóriakártyát, még akku is tovább húzza. Valamelyik (gondolom a kártya) szívta az áramot is.
-
kcsa
veterán
Hát urak, még számomra is teljesen hihetetlen, de a szerda délután leadott telefonomat ma reggel nyolckor hozta a futár, teljesen cserélt kijelzővel, elő- és hátlappal. A bekapcsolásra még várnom kell, hogy felmelegedjen, de nekem így sem túl rossz (noha eddig is sérülésmentes volt
).
-
kcsa
veterán
válasz
Beerwolf #4958 üzenetére
Igazából én nem számítok rá, sosem jöttem ki jól semmiből, ebből se fogok. De legalább rövid ideig lesz egy foltmentes kijelzőm. Azért rövid ideig, mert utána úgyis foltosodni fog
Telemaxtól egyébként sem számítok semmi jóra, másfél hónapig volt bent egy Alcatel (szülőknek véve), valószínűleg gyári hiba, két óra készenlét után nem kapcsol be, csak resetelés után. Másfél hónapig vártam rá hogy elkészüljön, nagy nehezen kiizzadták magukból, megyek is érte (ekkor akartam leadni az enyémet), erre ott egy kib.szott nagy műanyagdarab a kameralencse mögött. Úgyhogy fordult is vissza, gondolom megint másfél hónapra.
-
kcsa
veterán
Kijelzőfoltosodás miatt én is leadtam szervizben, közben a feleségem kapott egy P9 Lite-ot, azért nem kicsit szebb a kijelzője...
De tájékoztatásul: a Telemax hozza a formáját, ugyanis Budaörsön személyesen már nem lehet leadni, csak ha Bravophone a forgalmazó. Ha nem ő az adott készülék disztribútora (IMEI alapján megmondják, enyém sem az volt) el kell fáradni egy postaponthoz, és ott lehet elküldeni a telefont szervizbe. Ami pedig...
...
dobpergés
...A TELEMAX!
Személyesen tehát nem, hiába állsz ott a pultnál, de ha átsétálsz az Auchan postára, ott már elküldheted hozzájuk.
Igazi elmebaj...
-
kcsa
veterán
válasz
eladogeppc #4947 üzenetére
Tudomásom szerint az utolsó verzióról nem igazán van visszaállás korábbiakra. Ha jól gondolom, az átparticionálás az oka.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4880 üzenetére
Miután egyre több helyen hozták le az eurós árat még bemutató előtt már én is sejtettem.
Mondjuk azt senki nem jelezte előre hogy Porsche Design néven jön, és alig pár helyen lesz kapható, plusz kisebb kijelző. De ennek fényében is elég beteg az ár. A sima verzió ára sem az igazi, fél év múlva talán. Megvárom az első valódi teszteket (nem a MA féle bemutatókat
), aztán meglátjuk, lassan érik nálam a csere.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4877 üzenetére
Oké, a szoftver nyilván igazat mond, a gyári felirat meg hazudik.
-
kcsa
veterán
Azért ez (nekem) rohadtul bejön. Hangszóró végre alul van (tudom, M8-nál is), usb-c, esztétikus hátlap, nem olyan mint a korai leakeken. Már csak az a gond, hogy az ára...
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4842 üzenetére
Az jó eséllyel várható, hogy 200k körül/felett indul
@nebancsa: vízállóság nálam is sokat dobna, de szó sem volt róla (sajnos), törésállóságban meg így is rohadt jó a Mate7, legalább 5-6 üvegfóliát elfogyasztottam már
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4836 üzenetére
Én is várom a Mate9-et, és hopp, tessék itt a soc. Elég ütős
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4836 üzenetére
Ne keverd össze a fanzine által főzött romokat, a gyári támogatással. Az említett HTC az a típus, amire sportból az összes létező oprendszert elkészítették már. Továbbra is azt gondolom, hogy Mate7-re már nem lesz új főverzió, már a hibajavítások is leálltak egy-két hónapja.
-
-
kcsa
veterán
válasz
kalapacsolok #4826 üzenetére
Nincs időkorlát, nincs csere. Balkán.
-
kcsa
veterán
Hajlamos bezárni előtérben futó alkalmazást is (messenger és néha swiftkeyt is). 09ből azért van sok, mert az az EU modell, a 10 a "prémium" verzió több rammal, de kevesebb eu-s frekvencia támogatott.
Viszont ha sokat tölt le az appod (sokáig tart), akkor szinte biztos hogy az a gond hogy felhasználók hagyják lezárni a képernyőt, és akkor háttérben bezárja.
-
kcsa
veterán
válasz
szabochris #4805 üzenetére
Egyel feljebb.
-
kcsa
veterán
válasz
Leslie1966 #4801 üzenetére
Kegyetlen az élet mi?
-
kcsa
veterán
válasz
szabochris #4799 üzenetére
Nincs bejelentés, de valószínűleg hardveres képesség hiánya miatt nem fogja megkapni.
-
-
kcsa
veterán
válasz
promagus00 #4769 üzenetére
A telis-tele szerintem költői túlzás, a demok leszedhetők, a gyári appok nagy része meg hasznos. Ráadásul én speciel szeretem hogy nincs app drawer.
-
kcsa
veterán
válasz
promagus00 #4766 üzenetére
5.5" és 6.0" között nincs érdemi fogyasztáskülönbség. A nagyobb fogyasztású SOC miatt már van, ráadásul az akkuja is kisebb. Persze hogy a Mate többet megy
-
kcsa
veterán
válasz
promagus00 #4763 üzenetére
Első találat a te hirdetésed volt a hardveraprón, véletlenül pont az említett áron.
-
kcsa
veterán
válasz
promagus00 #4760 üzenetére
Mondjuk mert két éves modell? 80k meg használt ár lehet, de szerintem alatta is lehet már találni. Csendben megjegyzem, nem szép dolog ez a burkolt reklám...
-
kcsa
veterán
Hardveraprón van aki ezzel foglalkozik.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4711 üzenetére
Merevebb is, vékonyabb is, zártabb is. Meg persze drágább is
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4708 üzenetére
Nem hallottál ilyenről? Az utóbbi két-három év felső-közép és felsőkategóriás telefonjai zömmel ilyenek.
-
kcsa
veterán
válasz
Leslie1966 #4644 üzenetére
Miért mire van a telefon és a fórum? Csak romolásra?
-
kcsa
veterán
válasz
Leslie1966 #4642 üzenetére
Helyesbítenélek: az ne rakja fel, aki hetente romolgat és rak fel oda-vissza verziókat. Nálam fent van és használom. Ennyi
-
kcsa
veterán
válasz
Leslie1966 #4638 üzenetére
Nem túl valószínű. Extrém esetben lehet hogy új downgrade package kell, az meg idő kérdése és lesz.
-
kcsa
veterán
No, hozzám is elért az új frissítés. Kíváncsi vagyok hogy a messengerből kilépkedést megoldja-e.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4595 üzenetére
Kísérleteztem azzal is, semmi hatása.
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4588 üzenetére
Túlvagyok az efféle trükkökön, de csak idáig jutok. Tehát semeddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest