- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
válasz
gretzky77 #2530 üzenetére
Hivatalos...kb másfél hete elérhető volt OTA-n,nálam az van fent. annyit írt rá ,hogy stabilitás,teljesítmény növekedés és stabilitás növelés roaming közben.
Érdekes módon két három nap után, aki nem frissítette le annak nem ajánlotta fel utána....még írta is itt valaki. -
evooo
aktív tag
-
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2024 üzenetére
Mivel már KitKat van újra nem tudom csak emlékszem: 4G alapból volt telepítés utàn az értesítési sàvban jelezte, hogy azon van. Utána màr csak 3G/2G opciót tudtam kivàlasztani, mondjuk az nálam alap azt használom, de nem tudtam a 4G-t visszakapcsolni, nem volt olyan opció.
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2013 üzenetére
Igen csak màr fàradok 312...
Ahogy írtad dload mappás lépegetések sorozata, így van.
consumer.huawei.com/it/support/downloads/detail/index.htm?id=45422
Ez a rollback package a jó.
Valamint a B312 ami a HuaweiBlog-on van a B141 alapú link kell, a másik nekem B308-at rakott.
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2011 üzenetére
Igy van. A 10mb rollback csomag utan lesz a verziod B300. Mivel alapjaiban mas a 4.4 es 5.1 SW kell egy koztes telepito csomag, ami lehetove teszi a telepitest. Particio meretek valtozasanal szoktak ilyet hasznalni. Ha mar B141-en vagy csak belso SD-rol megy majd fel a B132 erre figyelj.
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2008 üzenetére
Kedved nem akarom elvenni, de frankón nem ment fel a FaceBook és társa... Ezért volt nekem tartalékba az sd kàrtyàmon egy B300 és B137SP1-es dload mappa. Csak àtneveztem és a belső SW update app engedte, hogy 23% akksi mellett visszatérjek KitKatre
Arról írom most ezeket. Ha akarsz tegyél egy kört
-
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2006 üzenetére
Igen ha 5.1 en vagy, akkor dload mappa a külső vagy belső sd gyökerébe, az SW update meg fogja találni mindkettő helyen. A KitKat alatt csak a belső sd-n látja ha alkalmazásból frissítesz, hàrom gombos módszernél mindig külső sd-n legyen és ne legyen a belső sd-n másik dload mappa pàrhuzamosan mert nem indul. Nem vagyok nagy közösség mániás, de a Facebook és Messenger alkalmazása nem akar települni...
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2002 üzenetére
Nem lehet közvetlen feltenni sajnos, ez a menete mivel egy beta OTA updateről beszélünk és nem egy teljes stabil gyári romról. Az Antutu most egész szépen lefutott a navi sàv sem zavart bele mint szokott, íme:
Mindenesetre látszik, hogy halad valamerre ez a Beta Test Program, csak örülnék ha a véglegesnek màr az 5.1.1- et kapnánk. Ennyire még nem igyekezett a Huawei frissítések terén, mégha csak lassan is haladunk...
-
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #1998 üzenetére
Az ilyen ciki. Olvastam, hogy Factory Reset után meghülyül azt nem is próbáltam. A DTS továbbra sem adható a hangszórónak pedig azzal nagyon jól szólt a KitKat-en.
Na de akkor a jó pontok a magasabb hangerőn kívűl:
Lol ez sokaknak le fog esni itt most mi működik, ami eddig nem
Valamint megint tudok vezetéknév szerint rendezni a címjegyzékbe és a rendszer is gyorsabb mint a sima 5.1-nél.
Egyenlőre fent hagyom.
-
aAron_
őstag
válasz
gretzky77 #1938 üzenetére
Nálam is voltak már akadások, de ezeket leginkább annak tudtam be, hogy több mint száz app van telepítve a telefonomra. Melegedéssel vagy nagyon durva akkufogyasztással még nem találkoztam. Google app, media server viszont nálam is sokszor a top fogyasztó... Nem tudom mi lehet ennek az oka. 5.1 alatt szerintem sok minden más lesz, azt most már megvárom.
-
szabosasito
aktív tag
-
szabosasito
aktív tag
válasz
gretzky77 #1832 üzenetére
Szia!
Nagy gratula a telefonhoz, újat vettél? Én imádom, a legjobb Androidos telefon!
Ota frissítés még nincs, ha minden igaz júliusban jön persze régió függően. A topicban egy kicsit olvass vissza és van már Lolli, egyszerűen feltehető kézi frissítéssel. Tapasztalatokat is írják a kollégák. Én nem merültem bele, várom az Ota frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest