-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisqp
tag
Vajon mitől függ, hogy előjön-e vagy sem ez a foltosodás? Mondjuk még csak hét hónapja használom, de telefon es tablet helyett, ket simmel(bár ez nem számít)
Jól emlékszem, hogy két év gari van rá? -
kisqp
tag
Sziasztok!
A kijelző foltosodásról hol lehet képet fellelni?
-
kisqp
tag
Tudjátok az a fura, hogy pár nappal ezelőttig, még lehetett kapni, pont a mediamarktban. Hogyhogy nem cserélték le inkább??
Kicsit költői a kérdés...
-
kisqp
tag
válasz
OutSider17 #4984 üzenetére
Az iphone a mérete miatt rosszabb vagy a rendszer összességében, szerinted?
-
kisqp
tag
válasz
OutSider17 #4974 üzenetére
Premiumom van, engem a szine nem erdekel. A memoria meg a tarhely es a dual sim fontos volt. Napkozben lakasban indult ujra, semmi kulonos nem volt elotte, nem is igazan volt meleg...
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Nektek volt olyan, hogy magától újraindult a telefon? Utóbbi időben csinálta párszor...
-
kisqp
tag
Ujjlenyomat olvasót szoktátok/kell-e valamivel pucolni?
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Én azért vettem a telefont, hogy kiváltsam vele a tabletemet és a telefont is. Így 2 az 1-ben készülékként használom. De rá kellett jönnöm, hogy ez már (mit is gondoltam) túl nagy sok mindenhez, sok ruha zsebének (öltönyben dolgozom), olykor még az egyébként egyáltalán nem kicsi tenyeremnek is.
Nagyon úgy néz ki, hogy meg fogok tőle válni, pedig tényleg szeretem...
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy egy app miatt, fogalmam sincs miért, de az új rendszer (6.0) óta, kicsit gyorsabban merül a teló. Tapasztalt valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest