- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #5103 üzenetére
Gyorsan csináltam pár tesztet, megosztok pár dolgot arról milyen a Mate 7 után használni a Nokia 7 Plust:
Hasonlò érzés:
- akku üzemidő hozza a Mate szintet (must have)
- fotòk amiket készít ugyanúgy vállalhatóak
- a multimédiás hangszóró megfelelő
- ujjlenyomat olvasò teszi a dolgátJobb lett:
- fülhallgatò kimenet hangerő alapból hangos, nem kell moddolni (moddolva Mate 7 jobb)
- kijelzőnek teltebbek a színei, kontrasztosabb
- netezésnél előnyösebb a képarány, a menük nem vesznek el annyit a hasznos felületből
- kényelmesebb kézben tartani, keskenyebb és valamibel könnyebb
- oprendszer vegytiszta, frissebb (le is jött a 8.1)
- érezhetően gyorsabb a használatNem jobb:
- Wifi térerő a Mate 7-nél jobb volt (csak fele sávszélet érek el, ugyanazon a helyen)
- anyaghasználat Mate 7-nél jobb volt (tized milliméteres hézagot fedeztem fel a kijelző és káva között, egyik oldalt, engem zavar de túlélem)
- a 16/9 es videòk kissebbek lettek, nincs kihasználva a kijelző ilyenkorAkkor a kérdésre a válasz:
Pár év alatt fejlődött a technika annyit, hogy ha a Mate 7 cserére szorul van használható alternatíva. Hozzáteszem már nem használom a telefont komolyabb filmezésre, abban a Mate 1 és Mate 7 marad számomra az etalon. Ha az szempont lett volna Mate 9-re váltottam volna, még ha drága is de annak még 16/9 es a kijelzője.
Ennél többet már nem írnék az új telefonról, az már másik fórum területe.
Remélem hasznotokra lesz az infò.
Legjobbakat!Neonflake
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #5100 üzenetére
Úgy néz ki családon belül volt igény a Màtéra. 3 év használat után átadtam, kiköltöztem. Nagyon sajnálom, hogy a Honor View 10 nem jött hozzánk hivatalosan. Nokia 7 Plus marad így. Aki még használja, azoknak a legjobbakat! Ennyire időtállò telefonom még nem volt, lehet nem is lesz
-
Neonflake
tag
Megértem a cseréket, sok sikert az új telefonokhoz! Az új Emui miatt jobb lenne nekem is váltani, de még nyüstölöm egy darabig.
-
Neonflake
tag
B571 - meg amit az Xda-n kifejtettem root nélküli audio hack TWRP-vel. Na kb. ezekkel meg a Mate 7-tel kezembe fogok mindenkinek kellemes új évet kívánni. Nem tudom szavakban leírni, hogy a telefon a kezemben ami frissen kapott megint CL10-es SD kártyát még mindig teszi a dolgát (ja és jól
. Amikor a Mate 8-at leárazták a T-nél rezzent a léc, de lecsúsztam. Sebaj akkor tavasztól 2 éves telóval fogom várni a Mate 10-es bemutatót
-
Neonflake
tag
-
Neonflake
tag
válasz
OutSider17 #4681 üzenetére
A frissítésekkel én az elődmodelnél voltam bajban. Az a Kitkat-ot sem kapta meg, míg a P6 igen (euròpai modellek). Ez a teló 4.4 ről, egyből 5.1 re frissült, kapott 6.0-át is. Még ugye mostanság is kaptunk hibajavítás/biztonsági fixet. Oksa lehet később mindenből, de jobb mint soha
Akárhogy nézem 2 Android főverzió váltás, talán egy Huawei készülék sem kapott ekkora támogatást. Szemezek én is ezzel azzal, de még mindig hihetetlen kraft van a masinában, mind akksi mind teljesítmény terén. Ez lesz az első Androidos telóm ami megéri majd a 2 éves szülinapját
-
Neonflake
tag
Ez az elso Huawei telom, amivel 2 Android foverzio valtas tortent.
Igen nalam is kevesebb a szabad RAM, lehet az alkalmazasok sem teljesen vannak a 6.0-ra felkeszulve, mivel meg Beta lehet a hatterbe loggolas ami meg eszik a RAM-bol.
-
Neonflake
tag
Mondjuk valami ilyesmi:
Nem hiszem el, hogy ezt a szép napsütéses napot ROM telepítésre... Mind1 én sem bírtam ki, gyorsabb és más az alkalmazás váltó, beállítások menü meg kissé nagyon más. Bejáratjuk mi baj lehet...
Hoppá... Mostmár intelligens toknál is változik a háttérkép.
-
Neonflake
tag
Hogy szalad az idő. Megjelent a Mate 8 adásba, lassan jön a teszt is. Áprilissal 1 éves lesz a Mate 7-esem. Anno a Mate 1 volt az első telóm ami 1 évig olyan dolgokkal szolgált nekem mint felhasználó, hogy nem akartam váltani (szép emlékek
. Megcélzom a 2 éves használatot a Máté 7-el, jelenleg nincs semmi amire érdemesnek tartanám a váltást, még mindig kellő erő rejlik ebbe a telefonba.
-
Neonflake
tag
https://drive.google.com/file/d/0B8cnOra5L4c5UTBBdGFjcm5JdWM/view?usp=docslist_api
Habár nem kértétek de azért innen is elérhetővé teszem a hangerő limitet leszedő módosításom.
/etc/audio/codec
Root jog mellett a mappa tartalmát írjátok vele felül majd indítsatok újra. Csak olyanoknak ajánlom akinek a füleséhez kevés a kiadott kraft, nekem is csak az újhoz kellett ezt meglépni.
-
Neonflake
tag
válasz
peli1983 #3993 üzenetére
https://drive.google.com/file/d/0B8cnOra5L4c5T2Q2dGpKUWFLSUE/view?usp=docslist_api
Feltöltöttem neked az általam átírt fájlt. Root jog mellett másold ezt be a következő mappába:
/cust/hw/eu/xml
HwMultiWindowLauncher - ezt az összes alkalmazás listában találod töröld az adatait, majd indíts újra.
Én a következőket engedélyeztem:
Rendszeralkalmazás:
Számológép
ZenelejátszóEgyéb alkalmazás:
Opera
YoutubeAz Xda-n a Development topikban van az eredeti fullos lista, de ha ezt bővítgeted manuálisan az is megteszi.
-
Neonflake
tag
válasz
Szoke1982 #3871 üzenetére
Nagyjából ugyanaz minden, a rendszer szerintem reszponzívabb lett. Nincs továbbra sem extra alkalmazás az osztott képernyő módban és a névjegyzék bug is jelen van továbbra is. Ezek lettek volna számomra fontosak, de sebaj... Majd talán a 6.0-ás Android SW hoz változást.
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #3754 üzenetére
Az AndroidHilfe P7-témában már megtalálták a ludas sorokat. Nem pont úgy ahogy ott van (plusz kraftot nem, de a folytást leszedtem), elkészítettem a módosított fájlokat. Ez csak sima audio jack kimeneten növeli a hangerőt média lejátszáskor, a többi audio beállítás érintetlen. Van e igény megosztásra?
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #3748 üzenetére
Kicsit tovább mentem. Ha törlöm és vissza teszem utána a mappát ugyanúgy hangos marad, tönkrevág valamit. A régió kódunkból amit meg lehet lesni kis utána keresés után, két fájl maradt ami minket érint:
ascend_JAZZ_ULCA_ce.xml
ascend_JAZZ_ULCA_normal.xmlHa ezt ki-be rakjuk a codec mappából majd utána újraindít erősödik-halkul.
A fájl hiánya bejövő hívásnál zavaró lehet headsettel mert hangos lesz nagyon a csengés, persze azt vissza lehet venni (csengetési hangerő).
Megpróbálom a megfelelő sort kikeresni ami csak a média hangerőt fogja vissza. Ha valakinek ez még fontos szemezzen vele ő is, mert elég nagy a fájl
-
Neonflake
tag
Ha valakinek van Root jogosultsága akkor a következő eljárást meg tudom erősíteni: etc\audio\codec mappa eltávolítása megemeli az audio jack-ből kijövő hangerőt. Sajna az új fülesemhez ezt meg kellett lépnem, de működik. AKG Y20.
-
Neonflake
tag
Az Android updattel kapcsolatban: Kipróbáltam a B308 és B312-őt mindkettőnek megvan a maga baja. Nagyon hiányzik persze nekem is a friss Android (Édesapámnak frissül folyamat az átadott Nexus 5
. De nem ezért választottam ezt a telót. Megbízható legyen és sokáig bírja. Fejleszgessék csak ameddig okés nem lesz, sajnos sok ismerőstől akinek Samsung vagy LG, jah szomszédnak Sony
, nem voltak hanyatt esve az 5.0-ás updatettől, csak panaszkodtak. El lett kapkodva ez az új android verzió.
Jobban belegondolva a sima Mate-t 4.2 es androiddal a mai napig tudnám használni.
-
Neonflake
tag
Használható gyári fülest eddig csak a Samsungtól láttam. Mindenkinek továbbra is ajánlom a SoundMagic E10-es fülest, mondjuk az nem headset, de nagyon jól dukált ehhez a telóhoz is és az előd Mate-hez (amiben elég durva hangerő limit volt).
-
Neonflake
tag
Orulok, hogy ez megoldotta a gondot. Az elod Mate-nel is igy volt erdemes jatszani. Mind azt a telot es ezt is szeretem Normal uzemmodba hasznalni, sokkal jobban teljesit a telefon foleg a multitask/bongeszes teren es persze a jatekoknal amit nem hasznalok
Nem hiszem, hogy gond lenne ahogy masok is irtak minimalis a vele jaro tobbletfogyasztas. Szerintem, hogy a Huawei sajat SOC-ot fejleszt az is kozbejatszik, hogy egyaltalan ilyen lehetoseg van. Normalon amit eszrevettem az A15-magok jobban aktivak (a jatekokhoz ez nagyon jo dolog). Ket eset van amikor nem Normal modba hasznalom: Teamspeakelek Hangoutson vagy Navigalok az autoba, ilyenkor hosszas idore jaratva van a telo, jobb ha az A7-es magok izzadnak, kevesebb fogyasztassal es hotermelessel.
-
Neonflake
tag
válasz
Kavinton75 #2144 üzenetére
Már posztoltam korábban sokkal nagyobb kijelzőidőket erről a telóról, a te kijelzőidőd nagyon kevésnek tűnik. Látom a Root ott játszik még, a navi sávból kiindulva. 4G/NFC/Bluetooth/GPS nálam alapból kilőve, de ez nálam eddigi bármilyen telón irányadó, mivel minek hagyjak komponenseket bekapcsolva ha nem feltétlen használom őket (Wifi kivétel). Normál energia üzemmódba érezhetően jobban gördül a teló én azt preferálom és a többi komponenst inkább lekapcsolom. Érdemes pár gyári alkalmazást is letiltani, valamint a védett alkalmás listát is belőni. A G7-nél kevesebb energia kell a procinak valamint a kijelzőnek is a Mate 7-hez képest, de ha jól bekonfigurálod a Mate 7-et, nem kell panasszal lenni az üzemidőre, sőt...
Mellesleg tesómnak a G7 készüléket ajánlottam, mielőtt ezt megvettem aláírom nincs problémája sok vele
Nekem meg ezzel
-
Neonflake
tag
válasz
Szoke1982 #2047 üzenetére
Ha Cyanogenmod a mindened One+, amúgy a Mate 7 egy nagyon megbízható és kivàló felhasznàlói élményt nyújtó teló. Mate 1 és Nexus 5 utàn szabadon
Na annyira nem szabad... Mate 7 nyert a custom romolás ellen, mert egyszerűen tovàbb bírja, nagyon szép a kép és hang amikor kell, nomeg Kirin925 meglepett Snapi 800 után, hogy gyorsabb is tud lenni a teló
(no games played persze)
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2024 üzenetére
Mivel már KitKat van újra nem tudom csak emlékszem: 4G alapból volt telepítés utàn az értesítési sàvban jelezte, hogy azon van. Utána màr csak 3G/2G opciót tudtam kivàlasztani, mondjuk az nálam alap azt használom, de nem tudtam a 4G-t visszakapcsolni, nem volt olyan opció.
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #2014 üzenetére
http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=41906&version=78026&siteCode=ru
B141 link.
https://mega.nz/#!MAJD2ayR!swaVUBi67wGvaCenuegzK2WdmdgUfDnsbuF2oTfrS0w
A B312 link.
Valamint most lesem hogy a HuaweiBlog.de cikkjét javították, minden ott van.
Okáj lefekszem ennyi volt
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2013 üzenetére
Igen csak màr fàradok 312...
Ahogy írtad dload mappás lépegetések sorozata, így van.
consumer.huawei.com/it/support/downloads/detail/index.htm?id=45422
Ez a rollback package a jó.
Valamint a B312 ami a HuaweiBlog-on van a B141 alapú link kell, a másik nekem B308-at rakott.
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2011 üzenetére
Igy van. A 10mb rollback csomag utan lesz a verziod B300. Mivel alapjaiban mas a 4.4 es 5.1 SW kell egy koztes telepito csomag, ami lehetove teszi a telepitest. Particio meretek valtozasanal szoktak ilyet hasznalni. Ha mar B141-en vagy csak belso SD-rol megy majd fel a B132 erre figyelj.
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2008 üzenetére
Kedved nem akarom elvenni, de frankón nem ment fel a FaceBook és társa... Ezért volt nekem tartalékba az sd kàrtyàmon egy B300 és B137SP1-es dload mappa. Csak àtneveztem és a belső SW update app engedte, hogy 23% akksi mellett visszatérjek KitKatre
Arról írom most ezeket. Ha akarsz tegyél egy kört
-
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2006 üzenetére
Igen ha 5.1 en vagy, akkor dload mappa a külső vagy belső sd gyökerébe, az SW update meg fogja találni mindkettő helyen. A KitKat alatt csak a belső sd-n látja ha alkalmazásból frissítesz, hàrom gombos módszernél mindig külső sd-n legyen és ne legyen a belső sd-n másik dload mappa pàrhuzamosan mert nem indul. Nem vagyok nagy közösség mániás, de a Facebook és Messenger alkalmazása nem akar települni...
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #2002 üzenetére
Nem lehet közvetlen feltenni sajnos, ez a menete mivel egy beta OTA updateről beszélünk és nem egy teljes stabil gyári romról. Az Antutu most egész szépen lefutott a navi sàv sem zavart bele mint szokott, íme:
Mindenesetre látszik, hogy halad valamerre ez a Beta Test Program, csak örülnék ha a véglegesnek màr az 5.1.1- et kapnánk. Ennyire még nem igyekezett a Huawei frissítések terén, mégha csak lassan is haladunk...
-
-
Neonflake
tag
válasz
gretzky77 #1998 üzenetére
Az ilyen ciki. Olvastam, hogy Factory Reset után meghülyül azt nem is próbáltam. A DTS továbbra sem adható a hangszórónak pedig azzal nagyon jól szólt a KitKat-en.
Na de akkor a jó pontok a magasabb hangerőn kívűl:
Lol ez sokaknak le fog esni itt most mi működik, ami eddig nem
Valamint megint tudok vezetéknév szerint rendezni a címjegyzékbe és a rendszer is gyorsabb mint a sima 5.1-nél.
Egyenlőre fent hagyom.
-
Neonflake
tag
Köszi mindenkinek. Most Hangouts van War Thunderhez kihangosítva így is forrósodik 20 perc utàn. Nem kéne az SW-nek erőltetni ilyen célokra az A15 magokat. Elvileg a proci hőelvezetése a hàtlap àltal megvan oldva, probléma nincs még csak forró
Sajnos nyàron nagyon érezni az ilyet nem 20 fok a külső hőmérséklet...
-
Neonflake
tag
Na most jön egy helyzet tanulmàny
Ezek a frissen hűtőből kiszedett Mate 7 hőmérséklet adatai. 5.1 Intelligens CPU beàllítàs és hàt IGO szülinap meg Apollo Music player ment autóba kazettás adapterrel a szélvédőn berögzítve direkt napsütésbe, 25 percig volt kitéve ennek a helyzetnek. Valaki legyen olyan kedves otthoni normàl hasznàlat közbeni screenshotot közölni AIDA64 app.-al sancos, hogy beégett 2 szenzor, de lehet csak túl reagàlom. Amúgy az akksi jól bírta 10% alatt merült.
-
Neonflake
tag
válasz
#86973952 #1785 üzenetére
consumer.huawei.com/it/support/downloads/detail/index.htm?id=45422
Igazad volt, de lehet a nagy nyomàs miatt rakták fel... Mindenesetre most a Huawei tényleg figyel a felhasznàlókra. Ezt én most nem próbàlom ki, de elvileg ez rakja vissza a KitKat ROM-ot.
Külön köszönet: Bonell felhasználónak aki az Xda-n mutatta be az új ROM-ot és ezt a linket is megosztotta.
-
Neonflake
tag
válasz
#86973952 #1783 üzenetére
Nekem is furcsa mert a Mate 1-en vígan lehetett váltogatni. Ha van gyàri recovery-d, akkor a full romos dload 3 gombos mindig visszahozta. Lehet ez az OTA partició méretet is vàltoztatott... Mondjuk majd úgyis lesz ennél frissebb firmware azt szerintem gond nélkül felengedi. Egyedül csak a DTS hiànya zavar, nem mintha nem szólna rosszul a hangkeltő, de azzal jóval teltebb volt.
-
Neonflake
tag
Olvastam pàr Mate 7 fórumot: jelenleg nincs visszatérési lehetőség KitKat ROM-ra a B308-ról(Lollipop). Nekem nem életbe vágó, de jó tudni
-
Neonflake
tag
Kipróbáltam ezt az inteligens füles vezérlést egy Samsung headsettel... Nagyon jó! Számléptetés imádom
2klikk vagy 3 klikk a hivas/lerakas gombon.
-
Neonflake
tag
válasz
KonZumo #1750 üzenetére
Igen a letöltött update.zip, a belső SD dload mappájába kell helyezni, akkor sikeres adatvesztés nélküli frissítés végezhető (A telefon menüből helyi frissítéssel). Köszi a linket nekem is összejött
Kicsit agyalt a google account, de idő után beállt az SW magától. Elsőnek sebesség az érezhetően más. DTS mód már nem érhető el a külső hangszóróra sajna.
-
Neonflake
tag
válasz
007Csaba #1699 üzenetére
Megneztem a gyari Launcherrel es Opera bongeszovel nem tapasztaltam lassulast. Mondjuk nekem Normal energiagazdalkodas van es sok gyari alk. tiltva van. Probald meg a Temak alkalmazast meg a Vedett Alkalmazasokhoz felvenni. Az ujjlenyomatnal az a tapsztalat, hogy az irany mind1 de nagyon fontos, hogy az ujjad hosszaba ugyanazon a ponton erintsed ahol lemerted, kulonben vacakol. Van Huawei Backup alkalmazas az adatok mentesere, akar egy factory resetet is megprobalhatsz, vagy a teljes B137-es SW-t ujrarakni.Egyszer volt nalam is lassulas az OTA utan, a teljes SW-t raktam fel.
-
Neonflake
tag
válasz
#86973952 #1681 üzenetére
www.androidos-lab.it/index.php/2015/05/26/huawei-ascend-mate-7-lollipop-si-cercano-beta-tester/
Ez csak egy hir forrás, de már több weboldalon is feltűnt. Igen kell IMEI number meg ilyenek.
https://m.facebook.com/profile.php?id=127389904019579&refsrc=https:%2F%2Fit-it.facebook.com%2Fpages%2FHuawei-Device-Italia%2F127389904019579
Igen itten van pontosan.
-
Neonflake
tag
Kezdődik a béta tesztelők toborzása az 5.0-ás frissítéshez Olasz vonalon...
-
Neonflake
tag
válasz
aurora65 #1664 üzenetére
Meglestem. Most arról írok. A Huawei swype bill. re van hatással, illetve a nav sávra. A bill. fixen állithato jobbra vagy balra az oldalso nyillal. A nav sáv ha döntesz a telon gyorsan es visszarantod vizszintesbe arra vandorol. Eléggé pontatlan igy gépelni nem javasolom a használatát.
-
Neonflake
tag
1m ről PVC vs Mate 7 - 0 : 1
-
Neonflake
tag
Kicsit elszórakoztam a rendszerrel, mert a Hangouts teamspeaknek használata eléggé forróvá tette a telót 40 perc után
Van létjogusultsága az Intelligens energiamódnak, màshogy kezeli a procit. Tovàbbra is 3D gaméknél a Normál az ajánlott. Elég jó a telefonkezelő is, nagyon sok appnak megtiltottam a hàttérben futást (kikapcsolt kijelzőnél), tisztította a bennragadt hàttérfolyamatokat és a tárhelyből is nyert kis extrát cache törléssel. Az energiakezelőben részletesen ottvan melyik app. mennyire nyüstöli a procit. A gyàri alkalmazásokból is sok letiltásra került, kis Novával megküldve egész belaktam az új kedvencem... Most nem nagyon izgat, hogy a kollega az új S6 Edge-el vagizik... Eddig pöpec minden
Màsnak is feltűnt, hogy az értesítési sàv a hàttér szinéhez alkalmazkodik? LOL
-
Neonflake
tag
válasz
szabosasito #1377 üzenetére
Làtom
, az a elérhető SW frissítésről jelez. Amint frissítesz el fog tűnni... -
Neonflake
tag
válasz
szabosasito #1373 üzenetére
Üdv. Neked is
Ezt a téglalapot nem làtom, max ha arra gondolsz amikor lenyitod jobban a gyorsgombokat. Csinàlj screenshotot van rà gomb, minden funkció alatt ottvan a leíràs. Azt majd kielemezzük. Az SW frissítés erősen ajànlott és egyszerűen végbemegy.
-
Neonflake
tag
Ascend Mate 7 tapasztalatok:
Előélet: Ascend Mate 1 megjelenés előttől pár hét, 1 év használat + Nexus 5 fél év.
Vàlasztás szempontja: Nagy kijelző kézzel fogható méreten, 1 napos kompromisszum nélküli üzemidő, nagyjàból naprakész SW, önmagàba jó multimédia képesség.
Csere indoka: Az Ascend Mate 1 kimondottan jól bírta a multimédiás tartalmakat, mind kijelző és beépített hangkeltő terén, napközbeni töltést nem igényelt. Nexus 5 re vàltàst, a friss és letisztult Google SW okozta, de habár a Mate 1 nem volt naprakész ilyen téren, a mindennapos hasznàlat élvezhetőbb volt rajta.
Kézbevétel: Fémes kissé az előző két telefon után, de kijelző méret/káva, vastagsàg meggyőzött. Nem egykezes teló az biztos de, sokszor olyan fogàst talàlok rajta ami kényelmessé teszi és nem kell kimondottan két kézre àllóként fognom. Az összeszerelési minőség elsőrangú, kicsit túlzottan is vàgyik az ember óvni, a mindennapi használati eszközt.
Kijelző, hangkeltő: A phabletek nagy előnye, ha nem a legjobb jelenik meg az 1080p-s kijelzőn és DTS hankeltőn. Ha napvégén Youtube, Zene vagy kis böngészésre vàgyunk, üljünk le a kanapénkra, Mate 7 mindent elintéz.
Erőforrás: Snapdragon 800 feletti teljesítmény, küldi a böngészőnkent, Torrent kliensünket is magasabb szintekre. Nem érzi az ember mókolás igényét. Habàr jàtékot nem futtatok a telón, a Normàl energia séma àltal szerintem az is akadás mentes volna.
Emotion UI: A telefon egy igen gusztusos és jól kezelhető felületet ad akàr egy megrögzött CM-es szàmàra is. A Nova Launcher telepítését is csak a Google Keep Widget indokolta, amúgy a gyàri felületet mappàzgatnàm. Root jog egyenlőre nem szàndékom, de igensok gyàri alkalmazàs teljesen eltàvolítható, a többi meg letiltható.
Üzemidőben vagyok és kamaràztam is:
Aki hasznàlt Mate 1 vagy 2-őt tudja ez itt nem játék: Egésznapos agyonnyüstölés és csak éjszaka töltő. Ezt a telefont nehéz megölni, más telefonokhoz képest kiemelkedő az üzemidő. Kamera meglehetősen szép képeket lő, iszonyat sebességgel és jól kezelhető felületen.
Fingerprint: igen ez elég jó cucc, de jobban örülök, hogy újra van SD-kártya helyem... Ja... A legutóbbi videóhoz amit néztem SW dekódolás kellett. A 8 magos Kirin megette reggelire
Mit vàrok a telómtól:
Hozza ezt a szintet amit most, legyen rá egy Android 5.x frissítés és 2 évig minden alkalmazás amit most használok fusson rajta: ezt több mint valószínű tartja is majd.Végszó: Akinek 6 colos, kezelhető, igényes és kitartó telefonra van szüksége, próbálja ki a Mate 7-et!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest