- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Válaszolok a kérdésemre, hátha más valakit is érdekel....
Szóval van tökéletesen működő hívásrögzítő program (5.1.1)....
A hangforrást Voice Call-ra kell állítani és gond nélkül, kristálytisztán rögzíti mind a két oldalt. Root nélkül.
-
aurora65
tag
Igen de csak 2 hete csinálja. Lehet,hogy egy fb vagy messenger frissítés cseszte el?Amúgy most vettem észre,higy az ujjlenyomat olvasót telefon felvételre is lehet használni. Bekapcsoltam ezt a funkciót,kíváncsi leszek legköuelebb ha a képernyőn nem tudom felvenni a hívást,akkor ezen a módon menni fog-e.
-
ivatti10
aktív tag
Egy apró kis rendszer megingásból lehet, hogy kinohza, de egy komolyabb fagyásból . . . az Lg-t, Samsungot legalábbis nem. Akkukivét a megoldás, de ez itt nem játszik. Tableteknél a reset gomb. Itt nincs hatásosabb a bekapcs gombnál? Esetleg Maténél ez hatékonyabb, mint a fent említett gyártók telóinál?
-
Tillu70
tag
Valszeg ez a védett alkalmazás dolog lesz a ludas, de még tesztelem...
Hiába, ennek is van lelke...:.-)Más: vettem egy nillkin "kemény" hátlapot erre, és láss csodát sokat javult a ujjlenyomat olvasásom, valszeg a leolvasási szög miatt, vagy mert egyértelmű, hova teszem...:-)
Köszönök minden segítséget!
-
-
kcsa
veterán
- Elhúzás van még, csak akkor van az érintős pötty, ha már eleve fel volt oldva a telefon. Kényelmesebb így.
- HD hangot engedélyezte az új firmware, régóta vártam erre. Lumia 920 mondjuk sokkal szebb hangot produkáltszerk.: most láttam hogy kedvenc fórumozómat kivágták innen. Azért van ekkora nyugalom mostanában
-
Szoke1982
senior tag
Engem sem izgat elhiheted még 4.4.2 is pl a telenor felirat meg a %akku kiírás egy idő útán krixkrasz lett. Tehát nem nem működött normálisan. A nekem nagyon zavaró volt az ikonok elmászása pl: kivettem a google mappából egy alk. beraktam máshova és vissza ment vagy mindig felül maradtak ikonok ha pl. lehúztam alúlra asztalra. Érdekes.hogy másnak meg jó? Na mindegy de más azszem nem volt nagyon...
-
nebancsa
senior tag
Én is frissítettem, én szándékosan nem csináltam gyári visszaállítást, de rendben működik, nem laggol. Az a hiba hogy a névjegyeket nem lehet keresztnév vagy vezetéknév szerint sorba rendezni az benne van. Úgy néz ki a megszokott programjaim is rendben működnek loli alatt.
-
kcsa
veterán
Bevallom nem is tudom milyen hibákra gondol, mert a topikban megjelent hibáknak jellemzően semmi köze nem volt a frissítéshez. De károgni azt kell. (meg privátban anyázni...)
OTA amúgy ugyanez a B324 lesz, Hollandiában már megy OTA is.
A 6 amúgy jobban váród mint az 5, a jogosultságkezelés miatt. Nekem legalábbis
-
Szoke1982
senior tag
Idén rengeteg gyártó dobott piacra kártyafüggetlen okostelefonokat, amelyek kifejezetten jól is szerepeltek az eladási listákon. Ezek nagy része valószínűleg meg is kapja az Android Marshmallow-t. Bár végleges lista még nincs, az alábbi modellek esetében már gyakorlatilag borítékolható a frissítés:
Alcatel Idol 3
Oneplus One
Oneplus 2
ASUS Zenfone 2
ASUS Zenfone 6
Xiaomi Mi4
Xiaomi Mi Note
Huawei Ascend P8
Huawei Mate 7
Huawei Honor 6 plus
-
persil
nagyúr
Nem, sajna túl sok marhaságom van, amit nem szeretnék újra beállítgatni, de nem is ilyen jellegűnek tűnik a probléma.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajlamos vagyok eltúlozni mindent, szóval lehet egy normális ember észre sem veszi, azt, ami engem már nagyon zavar, de tény, hogy a gomb körül az effekt sokkal dadogósabb, mint volt, illetve amikor nem fut semmi, akkor is "rosszabbnak tűnik" az alkalmazásváltó. (amikor úgy összehúzza a képet)
Ezt mind ahhoz képest mondom, mint amilyen 4.4-en voltMost ettől független van amúgy egy kérdésem, csak mindig elfelejtődött. A frissítés előtt volt, hogy alkalmazásváltóra beszűkített a képernyőt, és volt, hogy nem, csak simán kiírta, hogy "no recent apps". Ez mitől függ, miért volt egyszer ilyen, máskor olyan? (frissítés óta csak a szűkítős effektet adta be)
-
Cry0
őstag
akkor fogalmam sincs hogy honnan lett véve a telefon se gari papír se számla.
Eddig nem vettem gari nélkül készüléked bár soha nem si volt rá szükség most benéztem
80.000Ft volt
Igazából a szerelő se tudja megcsinálni nem akar felmenni a rom valami mód folytán lehet hogy tényleg be kéne vinni a huawei szervizbe ők tuti meg tudják csinálni (legalábbis remélhetőleg) normális árcédulával. -
MPeter87
őstag
-
Neohero
tag
Nekem is ilyen van feketében mint mtm800-nak. Fogásra stabilabb lesz a telefon,nem csúszik stb. Lehet nem szépségbajnok de legalább nem csúszik ki a kezemből. Fóliát is használok és nem tapasztalok színtorzulást. Ha lenne is akkor is minimális lenne de az se érdekelne, inkább mint karcos legyen fólia nélkül.
Szó mi szó én nem bántam meg a tokot!
-
csalafinta65
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Igen be van kapcsolva viszont csak most engedélyeztem a térképet nem tudom összefügg e? Most pár perce nem láttam lehet az volt a gubanc.
A másik meg lesz tuti frissítés a telóra csak mert mate 1 egy db nem jött, nem mintha zavart volna, de azért jó lenne tudni tuti jön majd.Persze nekem ráér, ez is tökéletes. Most egyedül ez a bibi volt a kiírás. Köszi és szép napot mindenkinek. -
totj80
tag
Most néztem meg a gépet amivel ütközött, pont a laptop kijelzőjének ahogy nyitva van a tetejének az éléhez ért hozzá, a telo pedig nem telibe a kijezőnek hanem ott is az oódalánnak ahol még üveg van. Igy mégegyszer nem tudna neki esni, ezért repedt meg ilyen kis eséstől. Fasza, jó bénán esett.
-
trobi28
addikt
Jelenleg én is e 2 készülék között vacilálok, de úgy nézem jobb vétel lenne a Mate 7
Lenovonál a proci veszi el a kedvem. Snapi 801 híres a melegedéséről és akku zabálásáról. És ahogy olvasom a fórumot, ez sajna igaz is. 5-6 órás kijelző időkről írnak, az nem valami sok ekkora akkutól. Ok hogy ott a QHD kijelző, de akkor is. Jelenlek Note 3 Neot használok, simán tud 7-8 órát. Úgy érzem várok még a cserével, csak jobb lenne nagyobb, mert most nincs tabom
Volt Huawei telefonom (P6), nem volt rossz, de kicsit olyan érzésem volt, hogy mindent tud, de semmit sem tökéletesen
Vacilálok még -
joebacsi4
tag
Koszonom!
Nem a lolli erdekel (nexus 4 van jelenleg es azon mar megismertem), csak arra voltam kivancsi, hogy ha lett volna, akkor erdemes lett volna e frissiteni
Tudom, hogy a huaweinek sajat felulete van.
Egy a fontos nekem, hogy gordulekeny es stabil legyen a rendszer. A tobbi nem szamit.Hatlap es a keret nem kopik, karcolodik?
Tempered glasst hasznal valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest