- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Hahó. Van már stabil 6.0 ?
-
Lecs@
addikt
Hahó. Na alakul hivatalos 6.0 már Mate 7 -re ?
-
Lecs@
addikt
válasz
csalafinta65 #3008 üzenetére
Nekem is ilyesmi van ( picit elegánsabb
) De az a Tempredglas seholsem ocsmány, de nagyon hasznos
-
Lecs@
addikt
válasz
csalafinta65 #2988 üzenetére
A fekete sokkal férfiasabb, elegánsabb. Bár ez mind mind egyéni ízlés kérdése
-
Lecs@
addikt
Nem ragaszkodom a Lollipophoz. Amikor megvettem, az volt rajta. Nem mertek resetelni, mert valahol olvastam bootlophoz vezethet. Ezért visszatettem a 137 kitkatot. Majd rá ahogy írva volt az egyik teljes bétát, erre a 137 lolli bétát. Tegnap óta szenvedek. Nekem egyenrőre kitkat jobban bejön, de nem engedi felrakni. dload / update.app - nál elkezdené, tehát megtalálja settingsből is, belép recoverybe majd kiírja invaild, nem megfelelő neki a verziója az apdate appnak. Pedig 09 ahogy kell. Gombnyomásos belépéssel sem update zipet, sem update.appot nem érzékel. Próbáltam külső belső tárhelyrőr, különböző verziójú, számú firmwarekkel. Mi lehet a bullshit ? Mivel próbálkozzak ? Nincs root, nincs semmi ami beleszólhatna a downgradbe, flashbe. Esetleg van valahol valami bekapcsolva, ami nem engedné a folyamatot ?
Thx ha vki megosztja mit felejtek el.
-
Lecs@
addikt
válasz
Skimaster #2929 üzenetére
Semmi nem történt. Teszteltem kismillió telót, majd erre esett újra a választás
Szeretném megkérdezni, ki melyik buildet használja manapság, melyik a legajánlottabb ? Én 137 Kitkatra downgradeltem vissza tegnap Lolliról, hogy legyen egy alapom. Mi a legújabb FW most ?
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #2558 üzenetére
B143-as Romot felejtsétek el. Fel merjem rakni, vagy ne ?
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #2533 üzenetére
Ez a teló sem jön be ? Ezt mi miatt adod el, ha megkérdezhetem ?
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz
Den Hadnagy #613 üzenetére
Én mivel utcán ritkán járok gyalog, nekem nincs semmi akadályom. Ha én kell telefonáljak, úgyis van időm elővenni, vagy nagy részt autóban vagyok, autóstartóval. Ha pedig jön a nyár, tuti találok megoldást. Akár bőrtok, és az alsógatyám oldalsó gumis része rezegve
)))
-
Lecs@
addikt
Mutasd kérlek, hogy hol javasoltam minden kérdésre ezt! Izgatottan figyelek
amúgy meg ez nálam így működik. Ezért is volt már nálam több tucat zászlóshajó. És ezért is cseréltem őket. Mindenki azt kéne használja, ami rendben van az elvárásainak. És az általa kinézett telefont nézze meg, hogy milyen ( esetleg gyerekes) extrákkal van ellátva. Nincs pislogásérzékelő. Na puff. Én kérek elnézést!
És ha picit értenél a dologhoz, meg tudnád oldani ezt a " hibaüzenetet" is, és nem gyerekmódra a telefont szidnád. Na részemről befejezve szaki úr. Peace.
-
Lecs@
addikt
Amúgy röpke gondolat még. Aki egy szar Facebook alkalmazás miatt, és nem hozzáértés miatt ( képbeillesztés) leszaroz egy telefont, annak gratula. Viszont aki nem talál fizetős alkalmazást okosba, annak is gratula.
-
Lecs@
addikt
Facebook app úgy szar ahogy van. Látom, ahogy párom LGg3- n szintén fagy. Képbeillesztés meg USER error. Jájl beillesztés, Konvertálás JPG formátumra, dokumentumok, és párám már meg is. Ha más útvonalat ajánl a telefonod, akkor oldd meg, hogy keresel, mert lehet. Ez is NO Comment. Fél perc telt el. De megmutatom nézd csak...
Attól még, ha örömet okozok neked ezzel, akkor szar ez a teló
-
Lecs@
addikt
XXL GSM 2 év + 2 év szoft gyári. Utána is jártam Imei alapján.
-
Lecs@
addikt
Mi ez a hangszórós dolog ?
-
Lecs@
addikt
Szia. Tv Videó kapcsolatot pontosan hogy alakítottál ki ?
Én alapból galériát fagyasztom, és Quick picket használok képnézésre akadás, gond nélkül.
Nagyon gyorsan gépelsz, és mindig gyári billentyűzettel ( WTF ? ) Én a gyári billentyűzetet szintén alapból mindennél dobom, és swifkey - t használok.
Én a gyári mail / gmail appot szintén minden telónál alapból fagyasztom, és K-9 Mailt használok.
Szerintem a kamera ha gyorsan valamit rögzíteni szeretnék bőven jó. Ha profi képet szeretnék, felszerelem a Nikonra az objektívet.
S6 - ra amúgy én is kíváncsi vagyok.
-
Lecs@
addikt
válasz
Den Hadnagy #500 üzenetére
Egyetértek mindenben.
-
Lecs@
addikt
System zip benne teljes app, privat-app, framework és media tartalommal. Használjátok egészséggel a portoláshoz.
-
Lecs@
addikt
válasz
szabadgy #440 üzenetére
Nem is írtad, hogy megvetted már !
Én felraktam már az összes kijött Romot. Jazz félét is. Mind frankó. De..Majdnem 3 hétig használtam érintetlen rendszerrel ( 04 ) elégedetten. Az új West EU is nagyon frankó, és szerintem pörgősebb mint a 04, de a kamera 5 mp - ig gondolkodik a nyitáson. Most visszamegyek 04 - re, Rootolom, kipucolom a rendszert, és megnézem a kamerát. Ha egyből reagál, akkor 04 lesz kipucolt rendszerrel. Ez jó leírás amúgy.
Nem is írtad. Milyen a teló neked ?
-
Lecs@
addikt
Lollipop 2015 elején jön : [link]
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
A VIP Phone - nál 145 000 gyári garos. A leírásainál az MT7-TL10 - t írják, ugye ami a 3 GB Ramos, dual simes változat. Pont most nincs lehetőségem felhívni őket.
-
Lecs@
addikt
válasz
MPeter87 #419 üzenetére
Francia szolgáltatós mikulás
-
Lecs@
addikt
Valami gamet lehet-e tolni smart tv - n valahogy vajon ? ( kábel nélkül )
+ 1 stylus Pen.
-
Lecs@
addikt
válasz
Markologep #382 üzenetére
Nagyon szívesen. Használjátok ( ha ilyent vesztek ) legalább akkora megelégedettséggel mint én !
-
Lecs@
addikt
válasz
atessz.eyow #380 üzenetére
A kérdést nem neked szántad, de én válaszolok. Én 150 K - ért vettem 2 hete. 2 év gyári garancia, plusz 2 év szoftveres. Utánajártam, és hiteles a garancia. Amúgy nap mint nap változhatnak árak.
-
Lecs@
addikt
válasz
atessz.eyow #377 üzenetére
A navigációs sáv egy gomb megnyomásával letűnik. Ha kell , egy felfele " sörő " mozdulattal újra előjön.
(#378) Markologep a fólia ami rajta van jó, de szerintem gyűjt az ujjlenyomatot. Én rendeltem tempered glas kijelző védő üveget, és különböző dolgokat Ebay - ről. Frissítés még nem érkezett, de egyenlőre szoftveresen nincs hiányom, hisz nálam eddig még mindig minden tökéletes. Jövőre ígérik a Lollyt.
-
Lecs@
addikt
válasz
atessz.eyow #375 üzenetére
Linkeltem akkuasználati screeneket. Nézd vissza picit a hozzászólásaimban.
-
Lecs@
addikt
válasz
atessz.eyow #371 üzenetére
Szia. Pár szóban 2 hét után : [link]
-
Lecs@
addikt
válasz
Skorpio.59 #365 üzenetére
Igen. Nagyon egyben van ez is. Jön ám az M9
-
Lecs@
addikt
Én ezt kaptam már meg. Tempered Glast várom, meg még 2-3 dolgot ebayről jövő hétre. Ez, ez meg Full Body screen ( erre nagyon kíváncsi vagyok ) Na ebben látszik még teljesen !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest