- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
-
ctibor
senior tag
Hogyne üzemelne!
Amint a T-com elnyerte (megvette) az új frekvencia-sávokat, már MÁSNAP bekapcsolta az egyébként szerte az országban már előkészített adókon az új frekvenciát (800 Mhz), és az addig jórészt csak Bp-en és a nagyvárosokban műklödő 4G egy csapásra az ország nagy részén használható lett! Sok helyen ott is, ahol addig a 3G sem ment...
Ha megnézed a lefedettségi térképet, döbbenetes a különbség, mondjuk a tavaly nyári állapothoz képest LINK
(Sajnos korábbi térképet nem találtam, de emlékszem: igen ritkásak voltak a 4G "foltok"...)
-
YJke
tag
Nekem B120 volt rajta alapból és nem talált frissítést, majd én leszedtem a hivatalos B127-et és a memkártyáról felfrissítettem. Gyanus volt a B130 dátuma az orosz oldalon mivel hamarabb jött ki mint a B127 dátuma ezért nem raktam fel.( persze a dátum nem jelent semmit)
Amit linkeltem oldalt onnan leszedhetitek magát a frissitést asszem.... -
YJke
tag
-
kiskun968
tag
Valami program csak van erre is, mert így elég hülyeségnek tartom.
Jó a bejövő hívásnál nem kell kinyitni a tokot, de azért jó lenne tényleg,
ha tárcsázni is lehetne a zárt toknál is. Én majd csak akkor veszek ilyet,
ha ez megoldható lesz, addig marad az egyszerű bujtatós műbőr tokban.. -
ctibor
senior tag
Szia, abban biztos vagy, amit írtál?
én a MM vettem, mert az edigitálban 1 év a gari mí máshol 2 év gyártói.
Van pezsgő vagyis gold színben ami 3GB ram és dula sim támogatást is tartalmazEn éppen dual sim verziót keresnék, de itthon még sehol sem láttam, csak Kínából tudnék rendelni. Ha itthon megkapnám, akkor inkább itt vennék!
Segíts, hol keressem, melyik boltba menjek?
-
-
sompetike
aktív tag
1. Ha 10 pontos a minőségi pontozó rendszer akkor 9,5 pont. A varrás egyenletes pontosan követi a tok vonalát.
Tapintás az kicsit műanyagos,de hát műbőr.2.ha ki nyitom a flipet és megrázom akkor sem esik ki belőle a telefon,tehát jól tartja a telefont.
3.nem érintek meg semmit mert sötét a kijelző,ha kell a kijelző akkor ki nyitom a flipet....
4.tegnap jött meg a tok s dec20.an rendeltem,de itt voltak az ünnepek....
5.teljesen jól tartja a mágnes flipet,nem nyílik ki magától...
-
Lecs@
addikt
-
-
szabadgy
tag
javítom magam:
"...A prémium változat a normál elődjéhez képest abban nyújt többet a felhasználójának, hogy dual SIM-es és memóriája jelentősen megnövelt: 3GB RAM és 32 GB ROM..."
Elvileg 180-as áron. Ennyi plusz költséget a 3 GB a 32 GB és a dual sim (szerintem) nem ér. de 2015 nyarára már elég sokat fog veszíteni az induló árából.
forrás:
http://pdafanclub.hu/huawei-2014-az-elismeresek-eve/ -
törölt tag
Nem tudom ki tájékoztatott erről, de nem nagyon lehet képben.
Korábban írtam már én is, hogy lesz itthon is, de akkor egy újabb infó, de ez már a Huawei Device Hungary FB oldaláról:
"...az Ascend Mate 7 iránt! A készülék várhatóan október végétől, fokozatosan lesz elérhető a szolgáltatók és a kiskereskedések kínálatában. Üdv: a Huawei csapata"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest