- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavinton75
senior tag
válasz
szabadgy #2147 üzenetére
Én is beragadásra gondolok, de nem tudom mi lenne az.
Ugyanaz lett visszarakva, ami a G7-en is volt.
Már többször újraindítottam, de semmi sem változott.Ha kint volt az AntuTu az asztalon, akkor időbkébt lassabban töltött be a főképernyő.
A G7 is csinálta időnként, de az egy kicsit gyengébb vas.
Még tesztelgetem, aztán, ha semmi sem változik, akkor újrarakom. -
törölt tag
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
szabadgy #1482 üzenetére
Szerintem sokkal jobb így a led, mert nagyon zavaró tud lenni egy nagyobb fény, bőven észrevehető ez is. Más prémium termékeknél (legyen az akár laptop, akár telefon) is felismerték, hogy jobb az kicsiben.
Csak hogy a saját véleményem is elmondjam, körülbelül 2 hete lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek, most írok először ebbe a fórumba, előtte több éven keresztül 3 samsung galaxy telóm is volt, mindegyikkel úgy ahogy elégedett voltam, így most azt gondolhatnátok, hogy elfogult vagyok a samsunggal, pedig egyáltalán nem, mert egyre nagyobb igényem lett egy nagyobb kijelzővel és korrekt akkumulátorral rendelkező telefonra, ugyanis azokat a telókat bőven egy napon belül lemerítettem és egyre rosszabb volt a helyzet, így gondoltam adok egy esélyt egy másik márkának, aztán ha nem jön be, még mindig jó opció a Note sorozat, de nagyon pozitívan csalódtam a készülékben és egyelőre meg sem fordult a fejemben, hogy visszapártoljak.
A 6" valóban nagy, de mivel 5"-ról váltottam, ami már kicsi volt nekem, így elsőre sem jelentett gondot a nagyobb kijelző, hamar hozzászoktam és nagyon tetszik. A másik, számomra nagyon pozitív dolog az akkumulátor idő. Ugyan úgy használom ezt a telót is, mint a korábbiakat, mégis kibír 2 napot, ami nagyon nem elhanyagolható szempont. Tetszik továbbá, hogy mindenféle mókolás nélkül a MIUI elég jól testre szabható és elérhetőek benne olyan funkciók, amik egy root nélküli androidban nem.
Én személy szerint a samsungot mindig is a garancia miatt szerettem a legjobban, de amint látom azért vannak gondok az új készülékeikkel, amik azért idegesítően hatnának rám (pl. S5 kamera hiba). De mivel gyári garanciás készüléket vettem, így nagy gondom remélhetőleg ezzel sem lehet, maximum több időt fog igénybe venni a javítás és nem jönnek házhoz.
Amit negatívumként említenék, az a kijelző, mások is írták már, hogy kisebb-nagyobb fehér pont, folt volt a kijelzőn és a sajátomon is van sajnos egy kisebb, amit kijelző cserével lehetne orvosolni, de ezek szerint nem egyedi eset, engem viszont nem befolyásol negatívan, ugyanis samsungnál is megesnek hasonló dolgok (pl. foltos kijelző). Én mindenesetre még nem cseréltetem, várok vele egy kicsit, annyira ugyanis nem zavaró, csak fehér háttér esetén.
Remélem tudtam én is segíteni az eddigi tapasztalataimmal.
-
atike
nagyúr
válasz
szabadgy #1479 üzenetére
Behalok... Én is Nexus 4-ről váltottam erre...
Annyi pici javítást tennék az előbbi véleményekhez, hogy:
- a kinézetet úgy kell érteni, hogy nem csak prémiumnak néz ki, hanem az is valójában (bár ez lehet, hogy csak nyelvtan-náciskodás)
- hangzás... erről ment itt egy pár kör "vita"... van aki észreveszi van aki abszolút nem... van aki szerint gyengébb (érvekkel alátámasztva), van akinek (én is ilyen vagyok) tökéletes
- a 6 colos rész igaz... Kell két-három nap megszokni a méretet...De utána fel sem tűnik, mekkora... Csak másoknak.
Amit még kiemelnék az az akksi... nagyon jó... az első telóm amin simán két nap az üzemidő...
-
törölt tag
válasz
szabadgy #1277 üzenetére
Support alatt ő elsősorban a szervizre gondolt. Van is benne némi igazság, de Magyarországon nincs túl sok választás. (TeleMax)
DE legalább biztos nem fogják utángyártott alkatrészekkel javítani, és utólag függetlenített, vagy kétes forrásból származó telefont sem szerelnek.
Mellesleg három esetben kérdeztem körbe nem garanciális javításról (több szervizben is), és rendre dupla árat mondtak más helyeken pl. egy kijelző cserére, mint a TeleMax. Az egyik pont egy Mate 7 volt, másik egy P7 (az elmúlt napokban), illetve egy Samsung telefon korábban.
Bár azt is hozzátenném, hogy egy nem garanciális szervizben szerelt kijelzőt simán észre lehet venni, és úgy húzzák át a garancia papírt, hogy öröm nézni. Az viszont tény, hogy sokat javult a TeleMax "ellátási, javítási idő" tekintetében. Legutóbb 3-4 napos elküldés-visszaérkezés volt egy főpanel csere (Budapesten). Az persze nem mindegy, hogy melyik városban adod le, mert a szállítási idő elviszi az időt rendesen...
-
Freezee
senior tag
válasz
szabadgy #1027 üzenetére
Köszi.
természetesen nem a skin alapján döntöttem, de ha már Lúd akkor legyen kövér
Ha egysuer nem tudnak egy nekem nagyon tetsző kinézetet összelapátolni akkor megpróbálok importálni valahonnan
Végülis egész nap a kijelzőt nézem legyen esztétikus szerintem.
amugy nem is értem a külső szép fémházhoz miért nem ilyen szép fémes hatású skint toltak ráVazze ez német
csak angolul tudok....
-
Freezee
senior tag
válasz
szabadgy #1025 üzenetére
Szia,
Root-ot merre találok hozzá? Hogy a legegyszerűbb elvégezni a dolgot? Esetleg vannak "skinek" is valahol az ikonokhoz? A lenovo k900 on volt olyan ikonkészlet amit azóta sem tudok megszerezni, az valami etalon azóta is számomra
És jópár ikon animált volt. A memóriából amikor kiürítettem a futó profikat akkor az ikonban lévő szint elkezdett csökkenni és lötyögni és megállt olyan magasságban amennyi RAM maradt , stb.
Nem tudja valaki nem lehet valahogy felszerkeszteni ezt a skint a Mate 7-re? -
bsanya
aktív tag
válasz
szabadgy #1006 üzenetére
Sziasztok!
Meg tudja nekem valamelyikőtök mondani, hogy mi a baj a Mate 7-l?
Félreértés ne essék, vevői oldalról jó helyzetben vagyok, csak nem értem mi lehet a baj vele, ha valaki megveszi a MM-ban 150e környékén és 1-2 hét/hónap után eladja, mert túl nagy, 110e körüli áron.
Nagyon szemezek egy készülékkel, és mondom a helyzetem jó, mert nem kell kiadnom 150e érte, csak valami azt súgja nem véletlenül esik ennyit az ára ilyen rövid idő alatt.
Az is igaz, hogy nagy valószínűséggel számomra csak fél évig lesz érdekes a telefon, mert ha a már lehet majd kapni a Xiaomi Mi Note Pro-t, azt veszem hosszú távra...., hacsak nem szerelmesedem bele a Huawei-be(de ha fél év alatt is ennyit esik az ára, féláron sem fogom tudni eladni...
)
Köszönöm, ha véleményeteket leírjátok
Sanya -
nebancsa
senior tag
válasz
szabadgy #941 üzenetére
Ez csak találgatás, lehet tényleg meg lehetne ennyiért venni. Találkoztam már olyannal, valakinek a személyivel vettek hitelre ezt azt és következő sarkon fele áron eladták.
Ami amellett szól hogy nem kamu, több dolgot árul a nevében, babkocsitól, kályháig így a személyes találkozó lehetséges. Meg ha kamuzni akarnék nem egy ilyen ritka telefonnal tenném, hanem amit jobban keresnek.
Viszont nekem a mese is ott bukott meg, hogy fél éve még nem árulták ezt a telefont.
Szóval most már nagyon kíváncsi vagyok, valaki a közelbe igazán megnézhetné -
tottibence86
csendes tag
válasz
szabadgy #925 üzenetére
Hát nálam az ár miatt azért még versenyben van + ott a vízállóság ami nálam nagy előny, mert nem 1 telefont sikerült már megfürdetnem. A vaku hiánya engem nem zavar, szinte soha nem használom a kamerát. Az ultra mellett szól még, hogy van PS3 konzolom is, így pl a kart lehetne használni az ultrán való játékhoz. Viszont a Mate 7-be egyszerűen beleszerelmesedtem, még van pár napom eldönteni mi legyen. Talán majd MWC körül megint kicsit lejjebb mennek az árak, aztán akkor okosabbak leszünk.
-
válasz
szabadgy #887 üzenetére
Köszi a tartalmas választ!
Tehát az említett eladások sem esetleges szériahibákból fakadnak és írt közben még egy kolléga, aki szintén a mérete miatt adja el.
Én megszoknám a 6"-t, azt előre látom, vállalom a kompromisszumot az élményért cserébe.
Rá is mozdulnék az említett kolléga eladásra szánt darabjára, csak szégyellném, hogy alig több, mint egy éve van meg a G2 és máris cserélném.
Nem ezt érdemli az a telefon. -
nebancsa
senior tag
válasz
szabadgy #888 üzenetére
Ami miatt váltani akarok, a munkahelyen köteleznek tablet vásárlásra, mert olyan programot használunk hogy az ügyfél a képernyőn ír alá. Szóval ezért kell nagy kijelző, és majd kell hozzá ceruza. Így azt gondoltam minek legyen két eszközöm, mikor egyben meg lenne az egész.
-
djpoti
aktív tag
válasz
szabadgy #828 üzenetére
Energiatakarékosságba inteligens volt beállítva, este találtam rá, átállítottam normálmódba, ahogy ajánlja játékhoz. A helyzet változatlan, semmit nem tapasztaltam a funkciók között. Egy egyszerű slotomania is problémás, de csináltam screenshot-ot.
Itt jól látható a hiba. Élőben ez a "kockásodás" ugrál minden részén másodperces ütemben, van mikor jó a kép közben.
Ugyanaz a játék, itt 5 elefántot kellene egymás mellett látni.
Szóval azt szeretném kideríteni, hogy az Én készülékemben van a hiba, vagy másnál is ugyanaz a probléma.
Ugyanakkor antutu hibátlanul lefut, 44ezer párszáz pontal.
-
djpoti
aktív tag
válasz
szabadgy #815 üzenetére
Igazából van ez a "minion rush" játék. Na ebben például erősen jelentkezik, hogy élvezhetetlen a játék, mert határon van. Ezen belül most ha nagyon akarod részletezhetem, ha otthon vagy benne. De ha meg otthon vagy benne, akkor tudod miről beszélek.
Azon belül feltettem a b130 -at, mondom legyen fent a legfrissebb. Ez megvan, fent van, nagyon jó. Viber többször leakadt már 10 -15 másodpercre. Felajánlotta várok tovább, vagy bezárom, volt, mikor 2x 3x egymás után, ha a várakozásra nyomtam. A proci az bivalyerős, azzal nincs baj, de a videóteljesítény az...
Úgyhogy nekem a minion rush a teszt egy telefonnál. Mert hiába van drága készülékem, ha egy harmincezres sznapi letolja ebben a játékban például. Azért kérdeztem, hogy valami lehetőség van -e, vagy lesz -e, mert így kérdések vannak bennem erőteljesen. -
atikó
őstag
-
sompetike
aktív tag
-
atikó
őstag
-
Neohero
tag
válasz
szabadgy #633 üzenetére
Kérdezte email-be küldje,mondom postán küldje el fizikailag. Kérdezi akkor elküldheti mind2 módszerrel? Igen csak küld már! Tegnap óta nem kaptam emailt.Most postára várok hogy elküldjék. A közelben nálunk nincs edigital.
Egyébként amikor mondom nincs garipapír még egy elnézést se mondott. Mintha természetes/direkt nem küldték el volna. Bezzeg a rendelési számomat amit elkért megállapította hogy a termékem mellé ajándékba külső hangszóró járt. Inkább a garanciát adtátok volna "ajándékba"...
Hát tőlük se veszek sűrűn más terméket mondjuk a fb oldalukon is tele van elégedetlenséggel.
-
kist74
csendes tag
válasz
szabadgy #593 üzenetére
Köszi megnézem.
Nekem az sms beállításoknál felejti el. Ha a 7 bites kódolás be van kapcsolva akkor nem küld ékezetes betűket ha swipe billentyűt használok. Átállítottam google magyar billentyűre ua a helyzet. Kikapcsolom megírom az üzenetet elküldöm...következő üzenet visszaáll kapcsolhatom ki újra.
A fényképezőnél is előfordul, hogy automatára állítottam a vakut de minden alkalommal be kell újra állítanom mert visszaáll vaku nélküli módra. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
szabadgy #545 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, az leesett, hogy máshol is megkapható két év garival, csak mindenképpen e kettő között gondolkodtam a személyes átvehetőség és a külföldi gariztatás lehetősége között.
A hangszóró értéke kb. mennyi?
Szükség nincs rá, valószínűleg eladom majd, ezért érdekelne típusa.
Köszi:
DH
-
prazsi
csendes tag
válasz
szabadgy #515 üzenetére
Így van, mint előzőekben is írtam nem minden gyári cucc a legjobb de más telefonokkal összehasonlítva azok használhatóak voltak, még attól függetlenül hogy volt jobb is.. de itt alapvető gondok vannak.
Amikor valakinek mutatnál egy képet, ott a teló a kezedben és csak másodszori galéria megnyitásra töltődnek be a képek, azért az egy elég b@zdmeg szituáció.Kijelzőt abszolút osztom, kisebb kijelző kisebb fogyasztás és nincs az a szem ami észrevenné lényegesen a különbséget...
-
Neohero
tag
válasz
szabadgy #503 üzenetére
Köszi az infót! Igazából nekem a smooth és jól kinéző ui, telefonhoz képest jó kamera és jó aksiidő volt fontos szempont.
Rom-lás csak akkor érdekelne amikor már telik az idő és később kijövő androidok nem jönnének ki rá. Illetve kisebb módosítások pl: 4K videofelvétel ha esetleg jön rá stb.
Amúgy már megrendeltem a telót és várom hogy kézbe vehessem
-
Pista0001
addikt
válasz
szabadgy #448 üzenetére
Itthon vagyok látogatóban, JVC HA-FX22 fülessel 2/3 hangerőn teljesen élvezhető a 3-as metrón. Nem dugom be teljesen az agyamig, éppen csak a hallójárat elejéhez szoktam passzítani, így a külvilág is érvényesül kicsit, és a zene is élvezhető.
-
Lecs@
addikt
válasz
szabadgy #440 üzenetére
Nem is írtad, hogy megvetted már !
Én felraktam már az összes kijött Romot. Jazz félét is. Mind frankó. De..Majdnem 3 hétig használtam érintetlen rendszerrel ( 04 ) elégedetten. Az új West EU is nagyon frankó, és szerintem pörgősebb mint a 04, de a kamera 5 mp - ig gondolkodik a nyitáson. Most visszamegyek 04 - re, Rootolom, kipucolom a rendszert, és megnézem a kamerát. Ha egyből reagál, akkor 04 lesz kipucolt rendszerrel. Ez jó leírás amúgy.
Nem is írtad. Milyen a teló neked ?
-
Lecs@
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest