- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szornyu1
tag
válasz
#86973952 #1916 üzenetére
Én ma csináltam egy wipét recoveryből, és egyből hasít a Lolli. Sebességre hozza a KK-t, ha nem veri. Viszont mentésből nem jó a visszaállítás, inkább javasolnám az appok újratelepítését. Lehet így macerásabb, de nem laggol egyik se. És teljesen igaz, hogy nem jó csak simán frissíteni, főleg verzióváltásnál. Kb egy óra alatt megvoltam vele. Tehát ha nem akarod hogy akadjon a rendszer, akkor frissítés után csinálsz egy factory resetet. Ebben teljesen egyetértünk.
A Chrome meg sajnos egyre szarabb, és ez igaz a windózos verzióra is. Már nem is használom, állandóan összeomlik a legváratlanabb pillanatban. A CM browsert használom csupaszon, amiket ajánl még, nem szabad telepíteni.
Kíváncsi leszek, hogy ezek után hogy bírja az akku. -
Freezee
senior tag
válasz
#86973952 #1913 üzenetére
Értem én hogy OTA -n nem jó de akkor ne adjanak ki frissítést ha nem lehet OTA-n tolni már bocs. Miért várják el hogy órákon át mindeféle eszközökkel meg vegyek SD kártyát meg továbbképzés stb hajtsak végre egy egyszerű frissítést? Ezek után mi lesz a Lollinál? ott hogy kell frissíteni 3 SD kártya kell meg 4 szervízes ember? Meg 10 letöltött youtube video, meg Héber nyelvtudás? Érted mire akarok kijukadni remélem. Ez nem állapot. Ha nem megy OTA-n úgy hogy egyszerű halandó is el tudja végezni akkor nem jól dolgoznak a supportnál. Akkor dolgozzanak rajta még 1 hónapot úgy hogyha kijön akkor probléma mentes legyen. Ez nem nexus hogy kisérleti egér legyek
Nincs rá időm éjjfélre érek haza, gyerek alszik, reggel 6 kor megyek dolgozni újra a francnak van ideje ilyennel bajlódni , már bocsánat. -
KonZumo
tag
válasz
#86973952 #1881 üzenetére
Erosebbnek amugy tenyleg nem erosebb de energiahatekenysagbol sokkal jobb a kirin raadasul teljesitmenyben sem marad el, masfelol azert nem mind1 h egy fake felesleges quadhdt kell meghajtania vagy egy fullhd (had ne dicserjem a kijelzo minoseget feleslegesen mindenki tudja h jo). Plussz az aksi hat azert egetrengeto a kulonbseg nekem a 3000mah quadhd melett senki ne mondja ha reggel 7kor leveszem a toltorol 4-5 oras kijelzoidovel este 9-10ig jut el 30%ig. Ebben agyonveri a g3mat. Plussz azert a kamera nem tudom ki h van vele a de g3 idegesito fekete csikot huzva reszletek szelete h meglegyen a "vonalelesseg", ez szerintem annyira minosegtelen dolog, pl ezert csereltem anno a note 3mat a z2re
-
2thletme2day
őstag
-
Neonflake
tag
válasz
#86973952 #1785 üzenetére
consumer.huawei.com/it/support/downloads/detail/index.htm?id=45422
Igazad volt, de lehet a nagy nyomàs miatt rakták fel... Mindenesetre most a Huawei tényleg figyel a felhasznàlókra. Ezt én most nem próbàlom ki, de elvileg ez rakja vissza a KitKat ROM-ot.
Külön köszönet: Bonell felhasználónak aki az Xda-n mutatta be az új ROM-ot és ezt a linket is megosztotta.
-
Neonflake
tag
válasz
#86973952 #1783 üzenetére
Nekem is furcsa mert a Mate 1-en vígan lehetett váltogatni. Ha van gyàri recovery-d, akkor a full romos dload 3 gombos mindig visszahozta. Lehet ez az OTA partició méretet is vàltoztatott... Mondjuk majd úgyis lesz ennél frissebb firmware azt szerintem gond nélkül felengedi. Egyedül csak a DTS hiànya zavar, nem mintha nem szólna rosszul a hangkeltő, de azzal jóval teltebb volt.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #1685 üzenetére
Közben valaki már kérdezett a frissítésről a Huawei -től, amire ez a válasz érkezett:
"Huawei Device Hungary A béta verzió valóban májustól jött ki, viszont a Mate 7 készülékekre előreláthatólag csak júliustól érkezik a hivatalos verzió. Amint lesz frissítés, a készülékeden az értesítések közt fog megjelenni. Ha bármilyen új információt kapunk, azt a hivatalos honlapunkon illetve a Facebook oldalunkon közzétesszük, ezért kérjük továbbra is kísérj minket figyelemmel. Ha bármilyen további kérdésed lenne, bátran fordulj hozzánk! Szép napot kívánunk!
"
-
törölt tag
válasz
#86973952 #1683 üzenetére
Közben már látom a mai napon felkerült a huaweiblog.de -re is. Ezek szerint nem csak az olaszoknál lesz teszt.
-
Neonflake
tag
válasz
#86973952 #1681 üzenetére
www.androidos-lab.it/index.php/2015/05/26/huawei-ascend-mate-7-lollipop-si-cercano-beta-tester/
Ez csak egy hir forrás, de már több weboldalon is feltűnt. Igen kell IMEI number meg ilyenek.
https://m.facebook.com/profile.php?id=127389904019579&refsrc=https:%2F%2Fit-it.facebook.com%2Fpages%2FHuawei-Device-Italia%2F127389904019579
Igen itten van pontosan.
-
evooo
aktív tag
-
evooo
aktív tag
válasz
#86973952 #1626 üzenetére
Én pár napja vettem, de egyelőre nem jön be.
Hangerőt nem vágom, külső hangszóró hangos, headset alig hallható telefonálás közben max. hangerőn.
Éjszaka kikapcsolt mobilnettel és kikapocsolt wifivel 15%-ot merül.
Bootloader nem zárható vissza nyitás után, LP nincs, a top kategória 90%-ban már azzal megy.Volt már jó pár prémium telefonom, de ez alulmúlja egyelőre mindet.
Nem hiába féltem a másodvonalas gyártóktól. -
törölt tag
válasz
#86973952 #1562 üzenetére
Amúgy a 3.1 lesz az első olyan EMUI, amit nem igazán várok, és szerintem ott is lesznek bajok. Főként a droid miatt is.
Én biztos nem frissítenék addig, amíg ki nem jön a köztes FW (rollback). Volt barátnőmnek majd biztos meg kell csinálni hamarosan, de mivel az enyémet vette meg, arra biztos hamarabb lesz rollback is (mivel nem EU -s).
-
szkorhetz
őstag
válasz
#86973952 #1559 üzenetére
Arra gondoltam nyílvanvalóan, csak az öreg autocorrect bezavart. Miért ne lenne köze hozzá? Fosul optimalizált program meg fog akadni ezen a nem igazán elterjedt meg támogatott telón. Minden eddigi telefonomon ezt használtam és mindegyiken jól működött(bár mind Qualcomm volt), de itt nem igazán.
-
atike
nagyúr
válasz
#86973952 #1509 üzenetére
...ha már téma... Ha az előnézeti képekben az ikonok elnevezései kínai karakterekkel jelennek meg akkor attól még európai karakterkészletűek lesznek a téma aktiválás után?
Vagy szépen kínaira áll minden (és esély sem lesz visszaállítani
)...? Csak mert a témák között lehet ilyet is - olyat is találni....
-
peterson1190
tag
válasz
#86973952 #1468 üzenetére
Működik az Xposed ezen verziója,
VISZONT, kilövi a témázó alkalmazást, de ha xposedben kiszedjük a resources hooks-ból a pipát újra megy, DE ilyenkor pl a gravitybox nem funkcionál tovább.Továbbá, aki szereti a jó minőségü zenét a ViPER4Android megy tökéletesen.
olvastam olyat, hogy valaki halknak tartja a masinát, ezzel meg lehet "turbózni" azt is.
forrás xda
-
left177
csendes tag
válasz
#86973952 #1457 üzenetére
Hüvejék ezt írták a kódkérő emilemre amit xdaról másoltam:
Helló , Köszönjük, hogy a Huawei termékei . Jelenleg ez a modell nem támogatja az alkalmazás feloldó kódot , ha azt szeretné , hogy ecsetet Root vagy harmadik fél rendszerek , mehetsz online keresni , hátha van egy megfelelő módszert . Miután a telefon Root , de nem befolyásolja a garancia, de ha ez annak köszönhető, hogy megjelenjen Root teljesítmény volt az eredménye a kudarc vagy a rendszer problémáit befolyásolhatja a garanciális szeretet gép , különösen, hogy a garancia , hogy kimutatható a szolgáltató hálózat, akkor alapos megfontolást ! KÖSZÖNÖM!
Huawei Customer Service Center -
Brockey
csendes tag
válasz
#86973952 #1418 üzenetére
Igen, én is ezért nem értem.
"Az alkalmazás elérhető:
• 7” -nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékeken, Android 4.0-tól felfelé"Egyébként rootolva van, meg is találtam a build.prop fájlt a system mappában. Itt mit kellene átírni? Elég sok sor van.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Freezee
senior tag
válasz
#86973952 #1355 üzenetére
Innye
köszi a részletes leírást , de ezt egyenlőre lementem és ha lesz energiám lehet nekiállok. Azt hittem ez egyszerűbb lesz, a Note 3 mon csak rányomtam-install-kész volt
Igazából max 1-2 ikon kinézetét változtatnám meg fémes hatásúra mert azok tetszenek de ezért nem berhelném szét az egész telefontEsetleg arra nincs tipped amit kérdeztem pár hsz-el feljebb? Hogyha hazaérek és fellépek wifire, vagy érzékeli a wifi-gps kombo miatt hogy otthon vagyok akkor ne kérje a PIN kódot/ujjlenyomatot amikor feloldanám a képernyőt? Ha elmegyek otthonról akkor pedig igen?
-
-
Freezee
senior tag
válasz
#86973952 #1353 üzenetére
Szia,
Root van nekem is meg Super su stb. Azzal semmi gond nem volt.
Azonban az Xposed-et nem tudtam még felrakni.( annyira nem erőszakoltamde 2x nem sikerült és hagytam a dolgot ) Neked hogy ment fel?
Jah nem vagyok Telefon programozo guru inkább csak koca szinten mozgok szóval ha ennyi tudással kivitelezhető. -
gyurikabmx
csendes tag
válasz
#86973952 #1255 üzenetére
A Media Marktból lőttem, ott is dolgoztam, akkor vettem meg mikor megjelent. Én hoztam be a raktárból
.
Nem tudom, nekem ez a tapasztalatom vele, szép meg minden de akkor sincs egy HTC vagy egy Sony szinten összeszerelési minőségben. (Most már a Samut is mondhatnám).
Tudom, a Telemax egy nevetséges társaság, de ez akkor is durva, hogy mit műveltek a telefonommal. Viszont ez is hozzá tartozik a készülékhez, ezt is számításba kell venni a vásárlásnál, hogy hol szervizelik. Nekem a zsír új házat sikerült összegányolniuk. Tudom a Samut is a telemax szervizeli, de a note 4-el legalább nem lehet ilyen probléma a levehető hátlap miatt mint ami a Mate 7-el volt
Az egy dolog hogy benchmark alatt nem szerepel olyan jól, mint egy snapi 800, de sajnos a való életben sem. Egy ideig párhuzamosan használtam a G2- vel és hát nem a Mate 7 volt az erősebb. Fotózás ugyanez, a Note 4-el eszembe volt összehasonlítani. Értek az androidhoz (felhasználói szinten) és nem lehet minden ikont megváltoztatni, ez tény.
A zenét meg már kiveséztük, nem méltó egy 150 ezer Ft-os telefonhoz.
(Bár szerintem a kamera meg a GPU se) -
nbukta77
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest