- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
nebancsa #5113 üzenetére
Addig fogom használni, amíg be nem adja a kulcsot :P
Hamarosan kap új komplett burkolatot, egyben a színe is változik. Eredetileg fehér/ezüst modell, fekete/szürke lesz. Minden megvan már hozzá, csak rá kéne szánnom magam. Időközben én is elgondolkodtam az új akksin. Te milyet tettél bele, honnan szerezted, és mennyiért? Még az eredeti van benne, azért 1 napot még kihúz közepesen aktív használat mellett, nem tudom így hirtelen, hogy az még jó-e.
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Máté elindult lefelé a lejtőn, produkált már ilyet valakinek? [link] A bejövő hívásokkal és a mobilnettel minden rendben.
-
Pista0001
addikt
válasz
ivatti10 #3886 üzenetére
Androidnál tudtommal a hangerő + és - a képernyőfeloldóval együtt a hard reset. Ez a 3 gomb minden készüléken van fizikailag, a többi többnyire érintős, úgyhogy más lehetőség nincs is (a külön reset gombon kívül). Kipróbáltam a Galaxy tab 7 lite újraindult vele (ennek sincs tudtommal reset gombja), és korábban a Motorola RazR-emmel is működött (annak sincs, és az akksi sem kivehető, teljes de kép se hang fagyás volt).
-
Pista0001
addikt
Én egyáltalán nem is várom, annyira flottul megy a gép hogy nem is kell újabb oprendszer rá. Az előző telefonomra 2 frissítés jött, mindkettőt megbántam. Funkciók, gyári appok és widgetek tűntek el, természetesen olyanok amik nagyon jók voltak, amiket használtam rendszeresen.
-
Pista0001
addikt
Adjátok el ezt a használhatatlan sz@rt, és vagyetek valami másikat, ezt már eleget szidtátok. Ha egyszer nem jó, akkor nem jó, minek erőltetni.
-
Pista0001
addikt
válasz
South Velen #2391 üzenetére
jelen esetbenn kevesebb mint 1 óra
-
Pista0001
addikt
válasz
South Velen #2388 üzenetére
Google playnek szerencsére nyoma sincs
Az első képen az összes fogyasztó
(L:/dl/upc/2015-08/13/192430_qwibs5pd1smzoo5a_screenshot_2015-08-13-22-02-27.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2015-08/13/192430_euhnsgbtatmh2vz9_screenshot_2015-08-13-22-02-36.jpg)(/L)
-
Pista0001
addikt
Ha már horror... Az enyém 2× esett le, mindkétszer ugyanonnan, ugyanoda, ugyanúgy. A táv több mint fél méter volt, szerencsére egyszer sem esett az elölapra. De. Az egyik esetben kb a jobb felső sarkán landolt. A gombok miatt az a rész gyöngébb mint máshol. Az eredmény iphone6+ lett, meggörbült a unibody ház, elengedett a ragasztás, szétnyílt szinte végig azon az oldalon. Mivel tokban van, nem vettem észre egyből, azóta jól telement kosszal, nem is ragad már vissza.
-
Pista0001
addikt
válasz
South Velen #2236 üzenetére
az ezüst is ugyanolyan felületkezelésű, csak nincs szinezve. az eljárás azon alapul hogy az alumínium oxidja sokkal ellenállób mint maga az alu. mesterségesen oxidálják a felületz, ezt az oxidot lehet különböző vegyszerekkel különböző színűre szinezni.
-
Pista0001
addikt
válasz
South Velen #2234 üzenetére
mivel alumínium unibody háza van, anyagában szinezett nem lehet. Eloxálva/anodizálva van szerintem.
-
Pista0001
addikt
sziasztok, sms hangot hogy lehet átállítani?
-
Pista0001
addikt
válasz
Eligzendra #1958 üzenetére
a 2 simesnek 32 giga a belső tárhelye, az csak elég
szerintem nincs semmi limit, nekem 2,4 gigányi alkalmazás van a készüléken.
-
Pista0001
addikt
Néha csinálok képernyő mentést
Amúgy mostanában tény, hogy csak telefonnak használom, mint ahogy az is, hogy a RazR így sem bírt 2 napnál többet. Adat és BT mindig megy, szinkronizál rendszeresen, néha bíbelődök kicsit vele, telefonálok, ilyesmik. Házon belül szinte hozzá sem nyúlok, arra ott a tablet.
-
Pista0001
addikt
fedett jégpályán készítettem vele felvételt, elég pocsék a háttérzaj, de amit közvetlen közelről kiabálnak az egész jó
más. azt nem tudja valaki hogy lehet-e nekik beküldeni saját fotókat? van ugye az az 5 időnként frissülő galéria, amiből a záróképernyőn mutogat képeket. van 2 képem is, amik szerintem simán beleférnének, mellesleg a telefonnal készült mindkettő
-
Pista0001
addikt
válasz
2thletme2day #1814 üzenetére
Kézben egy hét alatt megszoktam, így fél év után inkább a többi pici.
Nadrágzsebben nekem is elfér kényelmesen, de ha leülök, jellemzően kiveszem a zsebből előtte. 4.3 colról váltottam.
-
Pista0001
addikt
bakker, már megint csak 39%-on van az akksi... ja, 3 nap 11 óra...
imádom ezt a telefont
-
Pista0001
addikt
nekem magyar ip-ről sem adta a play egyik eszközömön sem, csak számítógépen. pontosabban keresésre az sem, csak a kolléga linkjére. a számítógépen bejelentkeztem ugyanazzal az acc-al amit az androidhoz is használok, a gépen ráböktem a telepítésre, ezután a telefon automatikusan telepítette.
-
Pista0001
addikt
a mate7-re megba razr-re gond nélkül felment az igo szülinapp, a galaxy tab 7 lite-ra viszont nem. mindhárom francia, a play egyiken sem adta, az itteni linkkel telepítettem az említtt 2 eszközre úgy, ahogy írtam korábban. néha jó lenne tudni pontosan hogy mi mitől függ
-
Pista0001
addikt
Az olvasni tudást ne firtassuk, a hozzászólásom 3/4-e a hangerőről szól. A fejem pedig nagyon jól elvan a nyakamon, ne szedje le semmi. Egyedül neked van bajod a hangerővel, nem hiszem hogy mindenki mással lenne a hiba. Hogy más telefonok hangosabbak azt nem kétlem, viszont akinek ez a hangerő nem elég, azzal bajok vannak, vagy nem jól választott fülest.
-
Pista0001
addikt
-
Pista0001
addikt
sziasztok, extra fontos, extra sürgős
hogy tudom azt megoldani, hogy csak az általam engedélyezett alkalmazások férjenek hozzá a mobilnethez?
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Melyik appal próbáltátok eddig a Miracastot?
-
Pista0001
addikt
ha az időjárás appban az "aktuális helyszín"-t kikapcsolod, akkor nem fog keresgélni, csak a beállított város időjárását töltögeti le, mindig csak az elsődlegesét. a widgetben is lehet várost váltani, nem kell mindig az appban a városok kezelésében váltogatni. nálam így van beállítva párizs és budapest
-
Pista0001
addikt
Kaptunk egy frissítést
-
Pista0001
addikt
Elolvastam a 1+1 mobilarénás tesztjét, az alapján engem nem győzött meg. A nagyon komoly mértékű testreszabhatóság nem rossz, de ilyen mértékűre szerintem nincs szükség. Ami igazán fontos, azok jó részét tudja a Mate7 is (pl az automatikus fényerőszabályzás érzékenysége). A témázhatóság is jó dolog, de a Mate7 alap témájához képest a többi még a kanyarban sincs
Ezek persze tök szubjektív dolgok.
Ujjlenyomat olvasóval nekem is az a tapasztalatom, hogy kicsit túl kell lógatni az ujjat, meg a egyenesen kell tartani, úgy szinte 100% a siker.
-
Pista0001
addikt
-
Pista0001
addikt
Egyelőre nekem is nadrág vagy kabátzseb, nyáron majd meglátjuk. lehet hogy homotatyó lesz a vége
-
Pista0001
addikt
válasz
sompetike #597 üzenetére
Elég sötét szobában csináltam a videót, olyankor normális a zajosodás.
Ja sikerült produkálnom a feloldós dolgot. Lezártam a képernyőt, majd egyből rányomtam a feloldó gombra, nem tudom hány kísérletből bevillant a feloldó képernyő helyett a kezdő. Valami nagyon be lehet ragadva nálad, ha mindig így csinálja.
-
Pista0001
addikt
Nem szoktam sms-t küldeni, de kerestem ürügyet.
Kikapcsoltam ezt a 7 bites cuccot, elküldtem egy üzenetet, majd megnéztem a beállításokat, úgy maradt kikapcsolva. Készítettem videót is, nem remeg a kép, nem vibrál, sőt, a világosabb és sötétebb részek váltására sem állítgatja össze-vissza a rekeszt/záridőt/érzékenységet. Zsizsikes "kicsit", de szerintem ez normális. A vaku beállítás is csak akkor változik, ha átállítom. nem tapasztaltam még ilyesmit, amit leírsz. Pont.
Kipróbáltam a többit is, kamera appból egyből megnyitja a képet, olyan volt csak, hogy ha több képet csináltam gyorsan egymás után, akkor nem a legutolsót nyitja meg, hanem a sorban a legelsőt, de ez végülis logikus.
Feloldáskor is egyből a feloldó képernyőt adja, nekem csak bootoláskor adja be a kezdőképernyőt, és a PIN kód kérés jön egy kicsit késve.
Nem akarok riogatni senkit, de nem lehet hogy hamisítják?
-
Pista0001
addikt
4 nap 4 óra 3%-nál kapituláltam, és megkapta a töltőt
Screenshotot hogy kell csinálni? Párszor jó lett volna, de nem áltam neki kísérletezni. A Razr-en a kioldó és a hangerő le gombot kellett egyszerre nyomni, de egyben ez volt a hard reset kombináció is, tehát újra is indult vele a telefon. A legviccesebb az a screensot, amin írja hogy nem tud screenshotot készíteni
Nálam eddig hibátlan a gép, egyedül a boot procedúra fura. Egyrészt lassú, másrészt fura, hogy a kártya PIN kód kérés előtt is már beadja a kezdőlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest