- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabochris
aktív tag
válasz
KonZumo #3563 üzenetére
Hali!
Van egy Mate 7-em, 2gb RAM 16gb tárhely.Ez a L 09 azt hiszem . Az L 10 az a 32gigás verzió? Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de nem vagyok vele tisztában.HOnnan tudom letölteni a Lolli frissítést? Érdemes feltenni, jobb mint a kitkat?
Illetve ami nagyon zavar.
Nem lehet SD kártyára írni, root nélkül hogyan lehet ezt megoldani? Meg lehet egyáltalán?
Köszi -
törölt tag
válasz
KonZumo #2106 üzenetére
A tárcsázóba beírod a következőt:
*#*#2846579#*#*Miután az utolsó karaktert is beütötted, meg fog jelenni a szerviz menü.
Ezután ProjektMenü --> Network setting --> SIM card lock state query.
- DEACTIVE = független
- ACTIVE = függőROM -tól függhet, hogy van -e még külön ProjektMenü, tehát nem egyből oda lép be. Általában van.
-
Neonflake
tag
válasz
KonZumo #1750 üzenetére
Igen a letöltött update.zip, a belső SD dload mappájába kell helyezni, akkor sikeres adatvesztés nélküli frissítés végezhető (A telefon menüből helyi frissítéssel). Köszi a linket nekem is összejött
Kicsit agyalt a google account, de idő után beállt az SW magától. Elsőnek sebesség az érezhetően más. DTS mód már nem érhető el a külső hangszóróra sajna.
-
KonZumo
tag
válasz
KonZumo #1749 üzenetére
Csak h lássátok itt lett linkelve be alább csak a letöltőt nyomtam be sorry
Ahogy nézegettem és sok pancserkodás után rájöttem sok helpel, hogy b137re kell nyomatni helyi frissítést és akkor elvileg ok
Ja és aksiba legyen kakaó vagy legyen feldugva mert szerintem sokaknak azért nem engedi rendesen telepíteni mert 30% alatt/körül van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest