- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora65
tag
Sziasztok! Kb fél éve a Facebook értesítésből nem dob át a Facebookba a telefon. Letörlöm és külön belépek a Face appba.A gmail,Viber,Messenger rendesen működik. Nem halok bele,persze de nektek műkódik rendesen?
-
aurora65
tag
A nyavajás gmail még mindig nem szinkronizál csak manuálisan. Brrrrr...
-
aurora65
tag
Hát ezek szerint a google cseszett el valamit.Remélem hamarosan javítják.Bosszantó hiba de legalább az megnyugtató,hogy nem én csesztem el valamit.Köszi a válaszokat!
-
aurora65
tag
Ugye hogy volt olyan menüpont,hogy szinkronizálás gyakorisága?A gmailen belül a beállításokban is csak annyi van,hogy szinkronizálás.Aztán a rendszeralkalmazások beállításokban be lehet egy csomó appot pipálni,hogy wifin és vagy mobiladaton keresztül szinkronizálhat.De a gyakoriság menüpont eltűnt.
-
aurora65
tag
Sziasztok!Kis segítséget kérek.Pár napja nem szinkronizál a gmail csak ha kézzel.külön megcsinálom .Minden szinkron pipa be van kapcsolva.Na de úgy emlékszem valahol volt egy olyan is ,hogy szinkronizálás gyakorisága.5 perc,1 óra,5 óra stb...Na ezt a menüpontot sehol sem lelem,illetve az elmúlt héten nem.állítgattam el semmit,fogalmam nincs újabban miért nem.szinkronizál.Köszi a segítséget!
-
aurora65
tag
Simán felveszi az ujjlenyomatolvasóval is! Most bezzeg a másik telefonommal hívogatva ezt mindig sikerül a zöld pöttyel is. Olyan mint amikor a fogászhoz készülődve elmúlik a fogfájás.Arra vagyok kíváncsi ha a képernyőn nem megy akkor vajon az ujjlenyomat olvasóval sikerül -e.Hihetetlen,hogy akarattal nem tudom előidézni a problémát. Tegnap bezzeg amikor újévi köszöntésekkel hívtak barátaim,azt hittem,hogy a földhöz csapom mérgemben!: -)
-
aurora65
tag
Igen de csak 2 hete csinálja. Lehet,hogy egy fb vagy messenger frissítés cseszte el?Amúgy most vettem észre,higy az ujjlenyomat olvasót telefon felvételre is lehet használni. Bekapcsoltam ezt a funkciót,kíváncsi leszek legköuelebb ha a képernyőn nem tudom felvenni a hívást,akkor ezen a módon menni fog-e.
-
aurora65
tag
Sziasztok! Gyári rendszer 5.1 -es,2 hete minden második hívást nem tudok felvenni, nem reagál a zöld felvevő gomb.Tapasztaltatok ilyet? Vagy tán valami program illetve annak frissítése kavarhatott be?
-
aurora65
tag
Na ez a rádió meglepett. Bevallom fél év alatt még sosem néztem meg ,mindig fileokat hallgatok de ez tényleg egy nagy nulla és még halk is.Én magam még azt is szeretem ha rds radio text kiírja a számok címét.Autóban,itthon a hifiben direkt ilyet vettem ha érdekel az előadó akkor csak a kijelzőre pillantok ahol fut a szám címe is.Több ilyen magyar analóg,földi adó van,Petőfi,Class fm,Bartók,Jazzy,stb.Nade hogy ez a telefon még a rádió állomás nevét sem írja ki... Van itthon Nokia wp-s cucc,az rds textes meg egy androidos Sony is.Ilyen csúcsszupi telefontól ez méltatlan.Zár feloldásra meg az ujjlenyomat olvasó az kiváló! Van olyan hatékony,ha nem jobb is mint az Iphone 6-on.Abban viszont még ilyen gagyi rádió sincs.
-
aurora65
tag
Ha hófehér képernyőt nézek,nekem is van egy világosabb alig észrevehető, pár milliméter átmérőjű folt a kijelzőmön. A múltkori Clin-es beázás óta talán észrevehetőbb de sosem nézegetek homogén világos hátteret. Böngészéskor,akármi nézegetésekor nem lehet észrevenni.
-
aurora65
tag
válasz
aurora65 #3741 üzenetére
Sziasztok! GOOD NEWS!!!
Tegnap reggel a telefon hátulját megint lekaptam és a készüléket beraktam a mikróba. Nem,nem csak vicc! Szóval a leszerelt hátuljú telefont rátettem a terrárium megvilágító lámpa tetejére ,amely kb. 40 c fokot biztosított egyenletesen egész napra. Annyira ideges voltam,hogy mi lesz ,mert eszméletlen mennyiségű folyadék cseppecske mozgott a kijelzőben és nem működött semmi.Nos óráról órára javult a helyzet ,tisztult a kijelző és sorra tértek vissza a funkciók,éledezett a touch panel.Estére már minden működött de maradt egy nagyon nagy folt a bal alsó sarokban . Ma reggelre az is eltűnt és talán hófehér háttérnél bizonyos szögekből észlelhető valami de csak ha tudja az ember mit keressen. Úgyhogy öröm van,megúsztam egy nagyobb javítási költséget,a garancia ugrott de sebaj.Sebaj ha nem lesz probléma.Vigyázzatok nagyon a telefonotokra,úgy tűnik semmilyen szinten nem áll ellen folyadékoknak!Ennél a típusnál a kijelző csere azt jelenti,hogy gyakorlatilag az egy-két kis alkatrészt leszerelve,akksit kivéve a kijelző maga a telefon alaplapja is egyben, nem úgy mint egy Iphone 6-nál.Köszönöm mindenkinek a kiszárításra vonatkozó tippet,szerencsére bevált!
-
aurora65
tag
válasz
nebancsa #3736 üzenetére
Szia! A hátulját nagyon könnyű leszedni,ezáltal az akksi csere sem olyan bonyolult de tovább nem mertem menni.Nagyon erősen bele van ragasztva az akkumulátor,legalábbis nekem, az akksi hártyakábelt könnyű lehúzni.A bekapcs gomb hosszan nyomására nem kikapcsol hanem újraindul.[link]
Nekem ilyen könnyen nem jönne ki az akkumulátor mint ezen a videón.Sajnos úgy látom,hogy a kijelző-touch,alaplap az egy egység. Ha a touch panel alá ment be a folyadék nem tudom onnan hogyan jön ki de majd a szerviz megmondja.
Ezen a videón [link] látszik,hogy a kijelző az egy egység az érintőpanellal egybesajtolva. Akkor meg nem tudom,hogy a túróban ment be közé folyadék. -
aurora65
tag
válasz
nebancsa #3734 üzenetére
Sajnos nem párolog el belőle .Ha sikerül valamit megnyomnom pld névjegyzéket ahol világos a háttér,akkor jól látszik,hogy tele van foltokkal a kijelző illetve a kijelző és a touch panel közti rész. Tudom a foltokat ide-oda masszírozgatni de nem szárad ki sajnos.Ebben reménykedem én is,hogy talán némileg jobb a helyzet mintha víz ment volna bele.A kis baleset banális volt. Az autómnak az anyós ülésén felejtettem egy az előző nap ablaktisztításra használt Clint,elfektetve.Ma beültem az autóba és nem a tartóba hanem magam mellé az ülésre dobtam a telefont.Hazajövet már a lakásban vettem észre,hogy tiszta folyadék az egész telefont,belefolyt a silicon hátlap alá.A rohadt flakonba ahogyan be van tekerve a fújófej ott a menetnél kifolyt majdnem a lötty fele. Még ekkor sem fogtam gyanút,megtörölgettem a telefont és lám nem reagált semmire Fekete képernyő,8 mp-es újraindítás és semmi..Megijedtem,lekaptam a hátulját egy youtube-os útmutató alapján.Gondoltam tökmindegy a gari a "befolyástól" amúgy is ugrott. 1-2 órát szabadon volt a hátulja ,szellőzött,pár percig távolról hajszárítóval is rásegítettem. Legalább annyira feléledt,hogy megjelent a kijelzőn a megszokott kép,kérte a pin kódot amit ezredik próbálkozásra be is tudtam adni.Most néha valamit meg tudok nyitni,főképp a telefonkönyvet de hívni már nem tudok,kikapcsolni sem,mert a kijelző nem reagál semmire.A Telemax nem vállalta,hogy ők csak garanciális szerviz. Mondom jó,kifizetem. Úgysem. Hihetetlen ez számomra. Aztán sok-sok szerviz felhívásával eljutottam a Speedshophoz,akikkel évekkel ezelőtt már volt jó tapasztalatom éppen egy Xperia Neo V kijelző cserével kapcsolatban. Holnap leadom nekik,egy-két nap alatt választ adnak,hogy mi mennyi meg hogy egyáltalán lehet-e javítani. Marhára remélem,hogy lehet,mert életem eddigi legjobb telefonja és ráadásul 2017 májusig részletfizetéses szerződésem van rá a Telenornál.Közel nincs most pénzem egy ugyanilyen vadiújra. Úgyhogy izgatottan fogom várni a szerviz hívását és reménykedem. Lehet,hogy vízálló Xperiát vagy galaxy s5-t kellett volna vennem?
Persze ez csak költői kérdés,mert maradok "itt".
-
aurora65
tag
Szerencsétlen véletlenek sorozatában belefolyt a telefonomba némi Clin ablaktisztító folyadék. Több óra után sikerült bekapcsolnom de a kijelző tiszta folt ,van úgy,hogy reagál valamire az érintés van,hogy semmire,mindenesetre jelen pillanatban használhatatlan a telefon.Mérges vagyok és aggódom,hogy egyáltalán javítható-e és ha igen milyen áron. Csak kiszárítás,kitörölgetés vagy a fél telefon cseréje? Holnap viszem a Speedshopba ,ők legalább vállalták.Telemaxban próbáltam először de ott azt mondták csak és kizárólag garanciális szervizt vállalnak,ez pedig nem az.
-
aurora65
tag
Na engem ma reggel nem ébresztett. Szerencsére magamtól fent voltam. Nézem a telefont, se kép se hang. Azt hittem talán véletlenül kikapcsolhattam. Bekapcsoló gomb,majd semmi rezgés és hangeffekt nélkül bejött a Huawei logo.Nem kért pin kódot,feloldó ujjlenyomatot és kb 10 mp alatt összeállt. Sosem volt még ilyen.Akkuidő amúgy jobb lett.
-
aurora65
tag
A frissítés óta ha jön az állapotsávra egy facebook értesítés,azt lehúzva és ott rákattintva nem nyitja meg azt.Van erre megoldás?
-
aurora65
tag
Sziasztok! Frissítettem. Minden rendben,csak az értesítési sáv lehúzva nekem jobb tetszett fehér alapon. Valahol ki lehet ezt fehéríteni?
-
aurora65
tag
válasz
buvarkali79 #3006 üzenetére
Szia! Ha a böngésző(k)ben az előzményeket kitörlöd az nem elég?Magasabb szintűre van szükséged?
-
aurora65
tag
válasz
csalafinta65 #2821 üzenetére
[link]
Én ezt használom.Olyan mintha semmi sem lenne a telefonon. -
aurora65
tag
válasz
eladogeppc #2470 üzenetére
Nem fogsz csalódni a fényképező képességeiben! Nincs több másodperces expo lehetőség (legalábbis nem találtam) de gyönyörű képeket készít! Snapseed program az egyik legjobb képszerkesztő! Szerintem. Jó egészséget az új "haverodhoz" !
-
aurora65
tag
válasz
eladogeppc #2438 üzenetére
-
aurora65
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az IMAK márkájú aktív flip tok a telefonhoz,szállítással együtt 2300.-ért.Csak javasolni tudom. Gyönyörű minőség,többféle színben rendelhető. Az ablakban mutatja a pontos időt,a pillanatnyi időjárást és elhúzva a lejátszó gombjait. Ha hívnak,akkor meg többféle lehetőség van ablakon belül a hívás kezelésére. -
aurora65
tag
Sziasztok! Ti milyen billentyűzetet használtok? Én kedvelem a Huawei swipeot de sokat akad,röcög ,hiába nyomok egy betűre van úgy,hogy 2 másodperc mire továbblép és úgy,hogy nem a betűt hanem a felette található számot vagy írásjelet jeleníti meg.
-
aurora65
tag
Nem lehet beállítani a szelfiknél,hogy ne tükörképet fotózzon? Mert most egyesével meg kell szerkeszteni a vízszintes forgatást.Van ez a tükörvisszaverődés gomb de nem csinál.semmit.Köszi!
-
aurora65
tag
Sziasztok! Hogyan lehet rávenni a kamerát arra,hogy szelfinél ne tükörképet mutasson és fotózzon?
-
aurora65
tag
Sziasztok! Nektek a Viber rendesen működik? Hiába van az értesítéskezelőben engedélyezve a Viber is ,a nyavajás nem jelzi,hogy van új üzenet. Ha viberezek éppen akkor igen meg kb utána egy-két órán át de ha fél napig nem nyúlok hozzá,akkor nem jelez semmit. Nagyon bosszantó ha egy fontos üzenetet nem veszek észre csak azért ,mert nem értesít! 10 percenként meg nem lépkedhetek be a Viberbe hátha jött valami.Én állítok be valamit rosszul? A Viberen belül is be van pipálva minden ami kell és az értesítéskezelőben is engedélyezett. KÖSZÖNÖM!
-
aurora65
tag
Sziasztok! A gyári ablakos flip tok ,illetve nemzetközi internetes áruházakban fellelhető rengeteg féle smart tok az olyan smart funkciós mint pld. az Lg g3-on? Becsukott állapotban az ablakon keresztül lehet hívást kezdeményezni,fogadni meg egyszerűbb funkciók futnak vele?Köszi!
-
aurora65
tag
Sziasztok! Ez az "egykezes felület " gomb hogy működik? Nem sikerül megfejtenem,hogy hogyan tudom elérni azt,hogy pld mindig jobb alul legyen. Állandóan vándorol ide-oda,hiába döntöm erre meg arra ,nekem úgy tűnik semmi logika nincs benne. Néha jobbra,néha balra,máskor meg középre csúszik. Én bénázok el valamit? Köszönöm!
-
aurora65
tag
...és még egy kérdés.Nyugodtan rátelepíthetem a facebook appot,nem fogja belassítani feleslegesen a telefont? Köszönöm!
-
aurora65
tag
Sziasztok! Azt hol lehet ellenőrizni,mint más androidoson,hogy mennyi a ram foglaltsága?Más telefonokon a futó alkalmazások alatt látható.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest