- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
sompetike #1861 üzenetére
Vám nem volt, mert az összeg nem haladta meg a 150 eurót. Csak áfa volt, az a vámvizsgálattal együtt 10k volt, Az ára 106 USD volt. Azért bosszant, mert amúgy meg jó a kijelzője, egyáltalán nem lassú, kezel két simet, valóban van benne egy 16 gb-os micro sd, két 3500-as akkut adott hozzá, tartozékok, stb. Nem értem, hogy most miért nem reggeli be a magyar simet. Egyik foglalatban sem megy. Volt már gyári visszaállítás is. De érdekes, hogyan tudta átverni a bench progikat. A progik szerint a saját tárhelye 32 gb lenne, ami majdnem full üres. Ezzel szemben ez van:
Amikor megjött, még telefonáltam is vele. Ma már a sim regisztrációnál egy darabig vizsgálja, de aztán nincs hálózat. Látja a simet.
Ez az. Itt is olvasható, hogy az orosz srác is írja, hogy ez nem orig tella. -
Geller72
veterán
Sziasztok. Lenne néhány kérdésem. rendeltem egy ilyen tellát Kínából. Meg is jött, tettek rá áfát, megvámolták. Ez ok, ez a szabály, rendben. Node. A tella hamis. Azt írja mindenhol, hogy 32 giga majdnem a szabad helyem a tellán (eleve 16-ost kértem) Eleve nem hat colos, hanem max 5.5, de ez még ok. Annak ellenére, hogy elvileg van majd 32 giga szabad helyem, károg a droid, hogy nincs helyem. Meg hogy 409 százalékos a mem kihasználás. Egyik fele kamu, mert a 4 gb ram az megvan. Viszont a tárhely pc-re dugva azt mutatja, hogy az sd kari ok, az 16 gb és az üres, viszont a tella háttere eleve 1.14 gb abból szinte semmi üres hely nincs. Hogyan tudta a vákott szemű köcsög átvágni az összes bench progit, köztük az antutut is. Elvileg nyolc magos, mondjuk nem ez a fő problémám, hanem hogy tutira hamis. Jeleztem, hogy wtf, kapásból ajánlott 30 százalék visszát, erre elküldtem a francba, illesztgettem be néhány képet, amivel egyértelműen megfogtam. Erre adott 50% visszát, amit elfogadtam, mert más lehetőségem nem volt. Nem küldöm, vissza, ha már fizettem 27 % áfát amit a refundddal nem kapnék vissza úgy sem. A kérdés az, hogy lehetséges, hogy a csávókám letiltotta a tellát, mert azóta nem fogadja el a simet. Keresi a hálót, de eldobja. Amikor megjött, még volt hálózat, most meg semmi. Lehetséges ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest