- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Sokkal inkább jó az, hogy ha picit később kiadják a hibamentes (lehetőségekhez képest
) 5.1.1-et, mint ha gyorsan az 6.0-át amivel semmit nem érsz (lásd LG).
Én Nexusról jöttem és szeretem a friss rendszereket használni. DE. Ez az első olyan telefonom, aminél olyan mindegy, hogy milyen android fut, mert a gyártó felülete teljesen és tökéletesen átszabja azt és konkrétan semmi olyat nem tudnék mondani amit ne oldottak volna meg... Sok olyat is, ami nincs benne az alap androidban,,,,
Szóval ez a "hiszti" szerintem minden csak nem jogos.
Ha friss rendszert akarsz egyből akkor vegyél Nexust.
A következő Nexus meg Huawei lesz... Szóval...
Szabad a pálya.
Peace.
-
Skimaster
senior tag
Én most lovagolok át Sonyról ide,a frissítés csak szívással járt náluk,szerintem a más nagy gyártók,sokszor a sietség miatt hibás frissítéseket adnak ki....a csúcs Sony meg egy évesen úgy beázott ,mint a sicc....140 ezres csoda,csalódtam a Sonyban,és nem én vagyok az egyetlen.....sok a beázás z1c-nél,pedig egy év alatt 5x volt nyitva fedél,mert dokkolóm volt. 5év Sony után megnézem a Huaweit.
-
gretzky77
veterán
Nem vagyok megsértődve soha nem voltam egyetlen márkának sem a hívője,de nyugodtan nézz szét,mindegyik csúcsteló topicjában megy valamin a nyűglödés!
De nem válaszoltál mi hiányzik neked most amit frissitéssel meg fogsz kapni?
Jó a telód megy minden rajta? Akkor mi a probléma? -
gretzky77
veterán
Először az volt a bajod,hogy nincs még frissités most meg a memórikezelés a probléma ami elvileg az 5.1-et érinti akkor most várod vagy nem várod? Ha gáz az 5.1 memórikezelése akkor miért várod annyira? Inkább adják ki később de legyen jó. Akik kiadták ott se fenékig tejfel minden,akkor inkább maradjon így szerintem nincs hiba benne most sem!Én feltettem a 308 betat (ami 5.1)és az ég adta egy világon semmi bajom vele!
Az összes normális gyártó? Ja kiadják a sz.rt,akkor inkább ne frissítsen.
Van olyan ami neked giga fontos és most nem tudja de 5.1-el tudni fogja? -
gretzky77
veterán
Ez most nagyon kellett ide! Abszolút nem értem miért várja mindenki a frissítést,jó a 4.4? Sokan megelégedve használják sztem az 5.x sem fogja megváltani a világot ha akarod a betát felteheted aminek abszolút semmi baja. Sokan elégedetten használják így a telót nem ez a lényeg? túl van ez lihegve kicsit,de a többi gyártót is megnézheted mindenhol vannak hibák az 5.x-el!
-
KonZumo
tag
Hat h benyomodott rendesen es esetleg valahol kepet se jelenit meg vagy csak epp h hajszal toredezes van a felso uveg retegên. Vagy h esetleg van olyan vegigrepedt reszamit latsz de kitapintani nem tudsz mert az tobbnyire azt jelenti h a panel is serult es akkor draga, de ha csak a felso uveget kell cserelni az sok helyen csak 15-20 rongy. Ennel a telefonnal meg nem volt ilyen bajom szoval ez csak ugy altalanos tapasztalat a felsobb szegmensben
-
kcsa
veterán
-
Freezee
senior tag
Az ART max az egyetlen amit fel tudok hozni előnynek. De seesség növekedés abszolult nem volt ( samsung pl ) futtatás micro SD-ről nem érint nem is vettem észre ennek a hátrányát soha ( meg a telefonban gyorsabb a belső tárhely mint a Micro sd ).
Igen láttam több LP-ot is illetve használtam is. De akkor is tartom amit mondtam több vele nyűg mint az előny. Élen a WiFi problémával, néma mód, memória hiba, stb. Aztán valamit javítottak valami meg jött helyette....
De valaki várja valaki nem, ennyi.
A felület pedig:
[link]
[link]
hát erről eszéltem hát ez vicc.. Fém meg üveg telefonokért könyörög a nép és ilyen ákombákom gyerekrajzok virítanak a telefon kijelzőjén. Szerintem ez több mint "tudathasadás" ez förmedvény. -
Freezee
senior tag
Ez valami egyedi probléma lesz nálad.
- Hangerő problémával amit írsz nem találkoztam. Headset és bluetooth stereo headsettel használom mind2 vel tisztán beszélek.
- Éjszaka ( este 10 től reggel 6 ig ) 1-2% erül pedig wifi és mobilnet is hagyva van és szinkronizál éjszaka is. Megy az időjárás, watchdog greenfy, stb is folyamatosan.
- Bootloadert nem próbáltam visszazárni de nem is érdekel.
- Lollipop meg remélem sohase jön el a Mate 7-re mert mindent elb...sz. Nem találkoztam olyan telefonnal ami jobb lett volna a Lollipoppal , arról nem is beszélve hogy egy nagy "színes hányás " a kinézete "gyerekrajzos ikonokkal " megspékelve....
Mi új opciót hoz a Lollipop amit annyira vár mindenki? CSak hibákat és problémákat hozott eddig is semmi ujdonságot. -
törölt tag
Igen, annyi különbséggel, hogy a nagyobb méretű mappa már dload. Csak ugye nehezen lehetne egymás mellett két ugyanolyan nevű mappa.
Általában úgy néz ki, hogy a nagyobbik fájl:
- dload/update.appA kisebbik:
- vendor/update.app
vagy
- vendor/dload/update.app
vagy valami hasonlóA lényeg az, hogy a kisebbik fájl is majd ugyanúgy dload mappában legyen, mert az automata updater úgy ismeri fel. A kisebbik fájlt lehet egyből helyi frissítésből is felrakni, annál nem annyira fontos a tiszta telepítés, mert csak kiegészítő fájlokat tartalmaz. Pl. mozgásvezérlés, custpack -hoz néhány dolog...stb.
Másszóval:
1. SD kártya/dload/update.app (nagyobbik fájl)
aztán ha kész
2. SD kártya/dload/update.app (kisebbik fájl, ha van a csomagban) -
törölt tag
Ki kell csomagolni. A zip -ben lévő dload mappát a benne lévő app fájlal az SD -re kell másolni.
HA van benne még egy mappa (a legtöbb esetben van), akkor azt is az SD -re kell másolni, miután végeztél a nagyobbik méretűvel. Azt meg át kell nevezni dload -ra, mert eredetileg nem az a mappa neve.
-
törölt tag
A szoftveres próblémákat szinte majdnem minden esetben helyre hozza a general verzió újratelepítés. Bár utána egy kicsit próbálgatnám, hogy minden rendben van -e. Mielőtt visszatenném a cuccokat rá. Meg ugye backup és wipe sem árt előtte.
3 gombosnál mondjuk auto wipe van.
-
nebancsa
senior tag
Nincs rootolva. Még külső programmal nem próbáltam. Előző telefonomnál használtam erősödő csengésnek. Már berakhatnák ezt a funkciót az alap androidba. Itt találtam olyat hogy zsebfunkció, de gyakran csak ki van rakva a telefon az asztalra, ott ez nem működik, meg ébresztésnél is hasznos.
-
peterson1190
tag
1-2 oldallal arréb taglaltuk, hogy a szervizeseket nem nagyon izgatja a dolog + Bl. nyitásnál a hivatalos honlapon is ott van, hogy csinálhatod nyugodtan csak, ha amiatt romlik el hogy szétbuherálod a kernelt na azt nem biztos, hogy megjavítják.
(#1598) porterocka
Az imént próbálgattam őket és friss telepítésnél is errort dob Root-ra ( pedíg nincs root jog már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest