- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettem én is a béta Androidot. A Real Racing 3 szépen fut rajta. Bocsi, de telefonról írok, nem tudok linkelni rendesen.https://goo.gl/photos/u5VEps4yB2WrNZA7A
-
Barcsik
aktív tag
"Kedves Felhasználóink!
Megértjük, hogy a frissítések csúszása frusztráló számotokra és ezért szeretnénk elnézéseteket kérni! Szeretnénk azonban kiemelni, hogy számunkra nagyon fontos az, hogy olyan hivatalos, tökéletesen tesztelt frissítések érkezzenek készülékeitekre amelyekkel maradéktalanul elégedettek lesztek és így az új szoftver hozzájárul felhasználói élményetekhez. ....
A tesztelési folyamatok számos készüléknél a legutolsó fázisban vannak és mindig igyekszünk a számunkra elérhető legfrissebb hivatalos információkat kommunikálni felétek.
A Mate 7 készülék esetében október közepére várható az Android 5.1-et ill. EMUI 3.1-et tartalmazó frissítés érkezése, a P7 telefonokra is hamarosan, november elején várható az új szoftver, a P8 ill. P8 Lite telefonok pedig szintén novemberben kapnak frissítést.
Megértéseteket és türelmeteket nagyon köszönjük, amint újabb információkhoz jutunk azt közzétesszük hivatalos csatornáinkon, ezért kérünk Titeket, hogy továbbra is kövessétek figyelemmel Facebook oldalunkat ill. hivatalos honlapunkat!
Huawei Device Hungary "
-
Barcsik
aktív tag
válasz
gabex00 #1548 üzenetére
Ha ezt felteszed, már ha sikerül flashelni, akkor béke poraira a szoftvernek. Amit a képen látok az a Mate-hez való szoftver, neked pedig, Mate 7-hez kell. Figyelj, mert nem mindegy!
A Te telefonodra (Huawei Ascend Mate 7) ez való. General verzió.Ez van fent nekem is.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
peterson1190 #1450 üzenetére
Szerintem Mate 7-ben nincs ilyen funkció. Vagyis Én eddig nem találkoztam ilyennel.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
szabosasito #1380 üzenetére
Köszi!
-
Barcsik
aktív tag
válasz
szabosasito #1377 üzenetére
Az a képen melyik időjárás alkalmazás widgetje?
-
Barcsik
aktív tag
Például HTC M8 vagy M9
HTC M9 :
"A HTC zenelejátszója remek alkalmazás, amely előadók, albumok, számok, listák vagy a lejátszás gyakorisága alapján rendezi állományainkat. Ha a rendszer egy számot felismer, a dalszöveg megjelenik, emellett VJ effekteket is megcsodálhatunk lejátszás közben. Nem maradtak ki a főképernyős, kezdőképernyős és zárképernyős kártyák, a hangszínszabályzó viszont igen, ehelyett a BoomSound és a Dolby Audio beállítások között turkálhatunk. A sztereó előlapi hangszóró egyébként továbbra is kiemelkedően jó úgy a hangerő, mint a hangminőség tekintetében, és mély hangokban még mindig a HTC technológiájáé a legerősebb ajánlat a mobilpiacon. A gyári füles is minőségi és kiegyensúlyozott hangzásvilágú darab."
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Neonflake #1272 üzenetére
Egy Plantronics M90 bluetooth fülessel használom a Mátét és a BB-hez képest jobb minőségben viszi át a zenét.
(#1273) nbukta77 Gyárilag van rajta egy fólia, amit nem vettem le és rajta is hasgyom.
(#1274) a.sebi Ez esetben a HTC készülékek közül lenne érdemes választani. Némelyik rendesen ki van hyegyezve a zenére és biztos jobban szólna a Máténál.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
nbukta77 #1258 üzenetére
Gyári, aktív flip tokom van. Nekem nem praktikus a használata, mert sokat írok telefonon és kényelmetlenné teszi a fogás.
Neonflake Nincs is ezzel bajom, csak jeleztem, hogy a Mate 7 az eddigi telefonjaimhoz képes nem nyújt rosszabb felhasználói élményt számomra hangzás terén.
-
Barcsik
aktív tag
Na bakker. Lassan úgy csináltok, mint a BB topikban.
-
Barcsik
aktív tag
Nem veszem sértésnek.
DTS hangzást bekapcsoltad? Mate 7 szól úgy mint a BlackBerry, szóval az Én telefonommal nincs gond zenei téren. Esetleg FLAC zenét próbálj! Ha túl halk maximum hangerőn, akkor ott valami nincs rendben a telefonnal. Feltételezem, hogy a hallásod jó. A gyári lejátszóról beszélgetünk?
-
Barcsik
aktív tag
-
Barcsik
aktív tag
Na, sikerült vissza szereznem páromtól a telefont, hogy be tudjam állítani a dolgokat.
- UI jól használható, bár még lehetne jobb is, témázható, szép
- akksi 6 óra kijelzőidőt bírt valamivel több mint 2 óra játékkal, egy tucat restart és persze ami a belakással jár
- minőségre nagyon ott van a készülékház
- kamera simán vállalható, nincs rá panaszom
- ujjlenyomat olvasó nagyon tuti
- gyárilag sok kis apró okosság van benne
- majdnem elvesztem a beállításokban, annyi van
Egyenlőre ennyi, most töltőn van.
-
Barcsik
aktív tag
Megérkezett a kicsike.
-
Barcsik
aktív tag
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten telefont veszek és a Honor 6 mellett a Mate 7 2 GB-os verziója van versenyben nálam. Méretre hatalmas az tuti.
Az érdekelne, hogy 8-9 órás mobilnetes használattal mennyit bír szuflával a készülék? Illetve a 2 GB RAM kinek mennyire elég használat során? Az interneten a fellelhető tezstek többségét elolvastam és volt olyan teszt is, amiben nem kifejezetten magasztalták a Mate 7-est. Volt szó ugye a méretről, ez ezzel vár, viszont volt szó a rendszer akadozó működéséről. Összességében, amire nemek kell a telefon:
- LTE hálózatok kiterjedt támogatása
- böngészés, multimédia
- sok levelezés, chat, közösségi kommunikáció
- néha játékra, Real Racing főleg
- egy teljes napot bírjon az akksi reggeltől estigBlackBerry Z10-ről váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest