- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Conan8
csendes tag
válasz
sompetike #1905 üzenetére
Szia, semmi baj, érthető, csak gondoltam rákérdezek,hogy jelen állás szerint ha valaki váltana, mégis mire, egyenlőre maradok az lg-nél mert a kijelzön kivul a hua, semit nem tud felmutatni, azon felül, hogy szebb a képek, jobb képeket, készit, igaz a 4 mag csak négy mag, de most a fényképező számitana, nem pedig a méret, az ujlenyomat felesleges lenne, az ráér lehközelebbi telo vásárlásakor.
-
Conan8
csendes tag
Szerintem a 8 mag, több mint a négy mag, az lg csak 4 magos a huawei meg nyolc, de hát te tudod, szerintem a huawei az erősebb, csak sokan idegenkednek márkátol, pedig nem olyan rossz készülék ez, a lg g3 meg már sok embernek van, és azt mondják,hogy vidéken a térerőt dobálja, mert szériahiba ráadásul én is vidéki vagyok, nem szeretném ha probléma lenne vele, azt utána még az elsö napokban vihetném vissza, mert nem jön be, és ha nem cserélik le, mit csinálok, oda a pénzem is, meg ráadásul egy rosszabb telot használhatok éveken át
pláne ha huséggel veszem meg,
várom a többi ajánlatot, azért köszi a hozzászolást,
az lg vs topicot, meg nem találtam meg.
Üdv.,
Con -
Conan8
csendes tag
Szia, köszi a választ, még gondolkozok rajta, bár lehet sok ember a másikat venné meg, árban is drágább mint a az lg, és szerintem is mate 7 lesz, ez egy darabig biztos jo lesz, meg gondolom a komolyabb játékok is elfutnak majd rajta, mivel 2 évet fogok aláirni, biztos jól fogom magam érezni vele, még sosem volt ilyenem, most Zte blade superem van ezt pont 2 éve vettem, akkor jöttek be, és most itt az idő váltani, hát nem tudom még mi lesz, ebbol is elvileg van 2 meg 3 gb ramos változat, meg 16 vagy 32 belsö tárhelyes, azt nem tudom, hogy melyik,de szerintem a kisebb
. utána kell érdeklődni, szerintem is ez mellett döntök ez kicsivel nagyobb, meg erősebb is, mint a g3, bár ki tudja, te irtál először még estig megvárom a véleményeket, aztán lehet megrendelni
.
Üdv.,
Con -
Conan8
csendes tag
Sziasztok !
Lg G3 Vagy Huawwei Ascend Mate 7-et vegyek, melyik a jobb, olvastam, mind a 2 ről a huawei már elég nagy, de nem tudom, hogy mennyire időt álló,arra lennék kiváncsi, hogy most mit vegyek?,
a mai nap kellene még eldöntenem,e két telefon közül filózok,melyik a jobb nektek?
Köszi a segitségeteket !Mit rendeljek meg?
Üdv.,
Con
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest