- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Geller72 #1862 üzenetére
Ott van, hogy MTK 6595 van benne, ami valóban 8 magos, de nem biztos, hogy igaz. MTK Droid Tools -szal összekötöd, akkor kiírja. DE az sem biztos, hogy igaz lesz. Ahogy a többi adat a hirdetésben.
Van egy klón telefonos topik, talán oda való. Cappa lehet többet tud mondani, de túl sok mindent szerintem ő sem tud kezdeni ezzel.
Szerk.:
A szintetikus teszteket nagyon könnyű átverni. Már egy sima build.prop szerkesztéssel is. DE szinte bármi mással. -
törölt tag
válasz
Geller72 #1859 üzenetére
Én ezt nehezen tudnám megmondani. Több dolog miatt, és több okból is lehet tiltani egy telefont, és nem csak a szolgáltatók tiltanak.
Gyári visszaállítás után is ez a helyzet, akkor szerintem túl sok mindent nem tudsz vele kezdeni, mert klón telefonhoz szinte esélytelen ROM -ot szerezni. Már ha szoftveres a probléma. DE szerintem nem.
-
törölt tag
válasz
Geller72 #1857 üzenetére
Külföldi (kínai) rendeléses ügyben inkább a dual SIM -es topikban vannak nagyobb szakértők. Visszatérítés, egyebek. DE ennél szerintem egy kicsit több infót írj a rendeléssel kapcsolatban.
Egyébként a leírt modellnek semmi köze ehhez a telefonhoz, ahogy ezt te is írtad.
Gondolom egy régi MTK SoC -s telefont kaptál. ÉS abban sem lennék biztos, hogy 8 magos.
AnTuTu -n nyomsz egy tesztet, szerintem MT6589 -et vagy 6592 -t fog írni. HA így lesz, akkor rádugod a gépre, amin fent van az MTK Droid Tools és jó esetben ezt igazolja, vagy kiírja a valódi modellt. Valamilyen régi 4 vagy 2 magos MTK -t. Feltéve ha rendesen azonosítja. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest