- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Szerintem nem igazán voltál lehurrogva, de ha meghallom a betűtípus váltást, mindig ez jut eszembe, és ettől hánynom kell:
A standard fontok általában elég jól olvashatók és esztétikusak (számomra), valahogy nehezen fogadom el hogy ezen feltétlenül változtatni kell. De ahány ház annyi szo
pkás ugye -
mtm800
senior tag
Az is lehet......elöször úgy megzavarodtam tőle/ el voltam havazva melóval...nem is figyeltem különösebben/,hogy amint hazaértem gyors átrendeztem a névjegyzéket....erre nézem a lumiámat másnap,minden fordítva van
. Nem voltam zaklatott cseppet sem mikor tüzetesebben megnéztem hogy csak a híváslistánál kutyulta meg eredetileg a dolgokat
-
mtm800
senior tag
Jah, nem tudom mi lehet az oka. P8-on is megvan ez a hiba /névjegy/ ahogy olvastam a fórumon pár hete.
Más: ma beadtam az enyémet garis javításra....elkezdett foltosodni a kijelző az alsó felétől felfele kb 4 cm hosszan. pár nap alatt egész zavaró lett főleg fehér és szürke háttérnél olvasás közben. 2 hetet mondtak, majd meglátjuk....bár nem én voltam az első ilye hibával ahogy a kis kezit csókolom mondta a Telenornál.
-
törölt tag
-
atike
nagyúr
...én nem tudom, hogy mit csinálsz a telóddal.... Komolyan. Használok témákat, nincs gond. Dolgozok a telefonommal, napi 1-2 óra telefonálás, napi 2-3 óra kijelző használat, 8-10 féle "komolyabb" program... Két naponta töltöm. Lag sehol, nyűgöm - bajom sehol (mint itt legtöbbünknek).
Megvártam az 5.1.1-et OTA-n (amúgy simán fel lehetett volna raknom korábban is), megjött, felrak, "gyári adatok visszaállítása" és használom.
Voltak már normális telefonjaim - az előző Nexus 4 volt - de ez mindet veri... Nem volt még ilyen jó telefonom.
De ez a témás "harc", ez a betűtípus kínlódás, meg úgy általában ami van nálad... Tényleg nem értem mi történik...
-
BoSSanCS
aktív tag
Bizonyára fontosabb volt nekik a Google-l való együttműködés a Nexus 6P kapcsán, de biztosan tettek szert némi előnyre és várható a Marshmallow több más telefonra is, egyszer biztos a Mate 7 is megkapja, de nem az első lesz a sorban.
Összességében jó néhány napi használati tapasztalat után nekem pozitív a véleményem az új 5.1.1-el kapcsolatban, szerintem jobban is bírja és gyorsabb a telefon, meg kijavították a bétákban tapasztalható bugokat, eddig legalábbis nem futottam bele egybe sem, de ha valaki nem akar váltani 4.4-ről, azt is megértem.
-
atike
nagyúr
Itt nincs valami hasznos leírva...? Sajna nem angol hanem német, de hátha van valami infó benne....
Szerk:
Esetleg itt is van egy kis segítség...Szerk2:
Itt meg főleg... Nem lehet frissíteni B317-ről...Előtte vissza kell állni egy korábbi romra...
Szerk3:
Itt meg található pár tutorial meg hasznos infó... ennyit tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest