- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prazsi
csendes tag
Nagyon szuper telefon. Van egy csomo okos es hasznos ujitasa amit a legnagyobbak is meg fogadhatnanak, de most azt erzem, hogy ami eddig a legjobban tetszett benne az most hirtelen a visszajara fordult. Vagyis zavar a merete es a sulya. Akadalyoz a minden napokban. Ennyi. De ajanlom mindenkinek. Hihetetlen elmeny egy ekkora kijelzon dolgozni es nagy konnyebseg, csak ne kellene cipelni. En azt gondolom az 5,5col lesz az idealis meret hosszu tavon minden szempontbol az atlag felhasznalok pedig egy 5 colra fognak ra allni.
A Galaxy a5 es a7 minosegi hazzal kicsit gyenge de boven elegseges hardverrel mar ebbe az iranyba mutat. En szemely szerint nagyon szimpatizalok az lg maximum col minimum meret elvevel is, de a galaxy s6 ra vagyok a legkivancsibb.... Addig meg letesztelek egy iphone 6 ot vagy pluszt. Azert az az etalon premium erzet. -
prazsi
csendes tag
Én eladom az enyémet ha valakit érdekel.
-
prazsi
csendes tag
-
prazsi
csendes tag
válasz
sompetike #572 üzenetére
Rendben van abszolúte elfogadom hogy nem vagyunk kompatibilisek, csak per pillanat nem tudok mast venni, nincs alternativa. (s6 gyere mar leci)
Amugy pedig a telefonban algoritmusokon alapszik minden művelet es mint azt tudjuk a matemetika tételek megcáfolására nem milliónyi helyes levezetes kell, hanem csupan egy ellenpélda.
Tök mindegy ki a júzer, ugynaugy el kell adnia magat mindenkinek.
Na mindegy. -
prazsi
csendes tag
Bocsi de szerintem nem hallod ahogy állandó kompromisszumokat kötsz sajat magaddal?!?
Kicsit okositok, kicsit mast hasznalok, kicsit ez kicsit az.
Az miert is jo hogy egy mukodo gyari billentyu helyett egy jol kitalat fizetost kell megmókolni hogy mukodjon a meg azt sem tudom hany nap garancia forumos fantasztikus vilag legjobb telefonja?!
Nem erzed a a dolgban a kettősséget..Ui:.
Az amazonon a fizetos app ingyen akcio van. -
prazsi
csendes tag
Ja tenyleg
A vicc az hogy ezt mar egyszer megtalatam en is de abszolute nem latszik es nem adja magat hogy oldalra huzhato a menu.... Igy mar el is feljtettem, de vedjetek csak nyugodtan a világ legjobb telefonja tenyleg.
A regi iphone 4et most adtam oda anyukamnak elso okos telefonnak.
Eddig ket het alatt 3 kerdese volt.
Ezt nem fogom oda adni. -
prazsi
csendes tag
Most akartam beilleszteni forumra egy screenshot fotot, hogy a nem gyari facebook aplikacio ma harmadszor is lefagyott, de sajna a nem fototarba mentett kepeket nem tudom beilleszteni mert nem ad semmilyen eleresei utat arra hogy azokat lassam.... Vegso elkeseredesemben a kamerat inditottam hatha onnan a tobbi fajlt is elerem de ott rogton ugy lefagyott hogy a hibauzenet utan magatol ujraindult.
No comment.
15 perc telt el.
Biztos az en hibam, mett marha nagy láma vagyok es a tobbi telefon egy szar... De ez is.
Pontosan ezekrol a logikai bakikrol beszeltem amitol a felhasznaloi elmeny konvergál a zérushoz.
Meg egy ilyen es komolyan a foldhoz b@aszom..
Kezd ilyen regi windows phone filing lenni a fagyas lassul gyakorisag tekinteteben.
Mondok meg egy peldat: amazonon ingyen lehet 26-ig letolteni egy csomo aplikaciot kozrukegy billentyuzetet is.
Mondom rendben azt irtatok az a tuti ha nem gyari lassuk hat. Eleg draga fizetos leszed feltesz kiprobal rajta hagy. Sokkal jobb az elmeny szepen dolgozik de hoho masodik nap ugy belassul hogy mire a masodik mondat irom ez meg az elozo felet potyogi... Ujraindit.. Aztn Ujraindit ezert ujraindit azert...
Remek -
prazsi
csendes tag
Szóval azt gondolom hogy ebben a kategóriában főleg "szűz" ként többet kellene teljesíteni ennél ha komoly babérokra törnek. Például mondjuk a tendenciát megfordítva a gyári app itt lehetne jobb mint más gyártóknál, de sajnos ez koránt sem áll fent.
Szép próbálkozás de semmivel sem több..
-
prazsi
csendes tag
válasz
szabadgy #515 üzenetére
Így van, mint előzőekben is írtam nem minden gyári cucc a legjobb de más telefonokkal összehasonlítva azok használhatóak voltak, még attól függetlenül hogy volt jobb is.. de itt alapvető gondok vannak.
Amikor valakinek mutatnál egy képet, ott a teló a kezedben és csak másodszori galéria megnyitásra töltődnek be a képek, azért az egy elég b@zdmeg szituáció.Kijelzőt abszolút osztom, kisebb kijelző kisebb fogyasztás és nincs az a szem ami észrevenné lényegesen a különbséget...
-
prazsi
csendes tag
válasz
sompetike #514 üzenetére
"Nem tudom mi a baja a tiédnek,de nekem push e-mail megy."
Az jó mert nem is lehet kiválasztani pusht az email frissítések között a minimum idő 5 perc és annyi..
Érdekelne hogy neked van ilyen opciód?!Nekem is borzadály én annyira utáltam az s4-en hogy nagyrészt azért cseréltem... az tényleg t mobil volt és olyan qurva hangosan kapcsolt ki be...
ja a lollipopot megvárom vele én is...
Minden este offolod az lehet hogy jót tesz, de szerintem ettől sem függhet a fagyás. arról nem is bezsélve hogy ne kelljen már offolni egy csúcsgépet mondjuk havi egynél többször, az meg simán megvan."Ha hívás jön akkor azt valószínű,hogy fogadni is akarod,igy szerintem jobb,hogy nagy képernyőn van."
ez teljesen szubjektív én például egyáltalán nem biztos hogy akarom.. had döntsem el én. de mondom annyi hogy az elődön volt most ezen nincs és hiányzik. ez a fejlődés lényege, ma már ilyen apró alapszolgáltatásokon múlik mindenhol minden.samsung panel szar, ips a legjobb szerintem is.
-
prazsi
csendes tag
kell egy olyan tv amin van widi vagy teszel rá egy külső usb csatlakozósat és ez egy szabvány.. képernyő megosztás. régebbieken kép video is ment egyaránt ezen a kép megjelenítés lassabb, video nem megy .. csak a telo változott a tv maradt
nem gondolom hogy egy bonyolult képnézegető progit például máris cserélni kellene egy vérprofira.. szerintem mennie kellene így is úgy is!!!!!!!
Miért ne használhatnék gyárit billentyűket eddig mindig azt tettem?! és ennek eddig a legszebb a kialakítása, szebb mint a swifkey vagy az apple. de a wift key is lassabb mint más eszközön.
A gyári mail app rettenetesen hiányzik az apple-ből. Sajnos ez után egy K-9 vagy más, már mindent próbáltam, a közelében sincs. A Samsungé még elment, csak okádékul néz ki.
Szerintem is a kamera teljesen ok. de nem a legjobb amit valaha láttam.
Szóval összességében az egy dolog, ha valaki nincs megelégedve egy gyári appal és cserél mert éppen olyanja van, de itt a helyzet az hogy nem működnek kielégítően .. az egy kicsit más helyzet. (Muszály vagy cserélni vagy csak cserélhetsz ha akarsz)
-
prazsi
csendes tag
Még adalék:
Tv telefon kapcsolaton, widi, peldaul nemvisz at videot. -
prazsi
csendes tag
válasz
sompetike #497 üzenetére
Sziasztok
En is a media marktban vettem azt mondtak 1ev a garancia, de a gari jegyén 2 ev van.. no comment.
November 6-an vasaroltam, gondoltam megosztok par tapasztalatot, azert is mert tul sok itt a csupa jo velemenyEddigi teloim:
Nokiak htc samsungomnia iphone 4 es 5 galaxy s4 s5 es most ez.. szoval van tapasztalatom az evoluciokrol.
Szep, minosegi, nagyon nagy de szokhato, remek ujlenyomat olvasó mukodes/elhelyezes es jo aksi. Szep az oprendszer testreszabasa, kivalo a hivaslista cimtar es uzenet egy aplikacioba integralasa. Nagyon hasznos gyors kamera funkcio. Viszont a kepnezegeto kicsit korulmenyes. Es volt mar hogy masodik inditasra toltotte be csak a kepeket. Ez mondjuk lehet sd kartya problema, de ilyen az s5 ben nem volt amibol at tettem
Neha lassul, neha fagy!, nagyon gyenge email kliens, nincs email push. Ha meg is jon vegre egy email arról értesítési hangot nem ad, viszont latod a figyelmeztetest es mikor megnyitod hanggal is jelez! (wtf?!) Gyenge beepitett billentyuzet, lassu. Nagyon gyorsan gepelek es docogos az elodokhoz kepest. Neha a kepernyo forgatas szaggat. Kamera megfelelo de szerintem az s5 es az uj iphoneok is eltszerubb kepet alkotnak, de ez csak szubjektív dolog.
Hianyznak olyan apro funkciok amiket a samsungban eddig eszre se vettem.. pl. Ha hivas jon be akkor itt lecsereli az aktualis kepernyot a hivas fogadasra amig a samsung es lg is mar egy kis ablakban feldobjak, dea hatterben olvashatod tovabb azt amit eddig csinaltal...Szoval koran sem tokeletes, de nagyon jo keszulek.
Nekem egy lg g3 5,5 colos meret samsung android oprendzserrel es huawei ujjito otletekkel de iphone minosegu telefon hazzal kellene.. meg az ara sem erdekelne.
De gondolom ez nem veletlenul van igy szetosztva.Ettol fuggetlenul megtartottam bar egy honapig teszteltem, mert botranyos gagyi hatasa volt az s5 nek.
De ha az s6 minosegi kulsot kap, es erre minden jel utal, akkor vissza valtok a kezelhetosege miatt. ( nezzetek meg egy galaxy alphat, gyonyoru) Plane ha meg bevállalnák az 5,5 colt is. Szerintem az az idealis méret.Addig meg aratom a baberokat a sok buta tulok bamba képe után amikor meglatjak hogy van mas telefon is a vilagon mint amit a kedvenc ujsagjuk vagy hirportaluk elso ket reklamjaban latnak..
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest