- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Eddig nekem is sötét színű telefonjaim voltak, viszont a másik jelölt az LG G Pro 2 volt, ami fehér lett volna, ha nem várok addig, mire nem lesz kapható.. Feketében az előlapi üveg alatti rész olyan, mintha valaki leszórta volna egy doboz csillámporral, undorító, szerintem. Fehérben viszont hibátlan lett volna.
Vétel előtt elmegyek majd még egyszer megnézni és utána döntök. Remélhetőleg jövő héten vagy max a köv héten meglesz már, mert a Note2-t már nagyon lecserélném. -
-
kcsa
veterán
Szerintem (is) mindenki jobban járna ha nem fanboykodnál...
Tessék, itt egy minta.
@nebancsa: belső tárhelyre is így rögzít. A képek sem épp hibátlanok (néha furcsán fókuszál), de kibírható. A videó egyáltalán nem működik. A kártya garantáltan eredeti, 60fps full hd videót is vettem már rá
-
South Velen
addikt
Én akár két láda sört is fizetek neki. Fél perc, lol.
Amúgy az EMUI néha nekem is újra töltött (kb 1 mp alatt, de ez ősrégi android telefonon se volt fél perc egy launcher reload) Nova Launcherrel nincs ilyen gond, pedig nem lőttem be a memóriában tartást.
Sajnos kénytelen vagyok novát használni, mert az EMUI 5oszlopos elrendezéssel nem hajlandó középre kirakni az időkép widgetet, widgetnyújtásról meg ne is álmodozzunk ugye...
-
kcs73
aktív tag
Egyenlőre tetszik,bár még versenyben van az Oneplus One-val!
Azt egy hónapíg használltam,ezt még csak 1 napja!
Tehát van rá esélye,hogy ő győz!
Ami mellette szól erősen,hogy a Media Markt-ban vettem,és kötöttem hozzá biztosítást!
Ha ma leejtem,és úgy jár mint az Oneplus One,akkor sincs gond,mert adnak egy újat!
És ez 2 éven belül bármikor érvényes!
Azért ez nagy előny!
Igaz emiatt drágább is volt,de mivel az Oneplus one is így járt,és buktam rajta 1 hónap alatt 300 eurót,így ezért érte meg nekem ez!!!
(Egyébként állítólag van egy pesti cég aki kicseréli nekem a kijelzőt a 1+1-be! Így nem kell Kínába küldenem!!)
-
kist74
csendes tag
Nem személyeskedés akart lenni, ne haragudj.
Csak már több olyan hozzászólás volt hogy add el vegyél mást.
Ez nem megoldás, csak szeretnék rájönni mi okozza a problémát és mivel nem értek hozzá ennyire azért írtam be ide hátha valaki segít.
A pislogás érzékelő nem létfontosságú pont elvok nélküle, de ettől függetlenül elfelejt beállításokat és a kamera is vibrál zárt térben ahol még 3 telefonnal csináltunk felvételt és egyik sem vibrált.
Ezek általában szoftveres hibák és remélhetőleg megoldják egy frissítéssel.
A telefont egyébként egy szóval nem szidtam csak arra próbáltam célozni hogy szerintem nem ér annyit ahova árazták.
Nem vagyok telefon szaki de volt már pár telefonom nekem is ebben az évben pl:
A Samsungom 3x volt szervizben 2 hónap alatt, az Lg túlmelegedett és megbarnult a kijelzője(gariban csere).
Rengeteg klón telefon megfordult nálam ezért írtam, hogy azoknál voltak ilyen szoftver és kamera jellemzők.
Amúgy a telefon jó nagyon tetszik csak meglepődtem, hogy egy ilyen telefonnál előfordulhat ilyesmi(és nem a pislogás érzékelőre gondolok :-) ) -
kist74
csendes tag
Véleményem szerint ha csak azt tudod javasolni minden kérdésre, hogy vegyünk másik telefont akkor inkább ne segíts.
Amúgy nem csak a Samsung tudja a képernyő ébrentartást kamerával és 7 bites kódolás nem 9.
És képzeld engem zavar egy 150e ft-os készüléknél, hogy elfelejt beállításokat és a kamerája sem az amit el lehetne várni nagy valószínűséggel csak szoftveresen 13mp és idegesít ha 5 percenként kiírja hogy a hely nem található.Ezért írtam ide mivel ez egy fórum és hátha valaki tudja hogy miért csinálja a telefon és segít megszüntetni.
-
prazsi
csendes tag
Bocsi de szerintem nem hallod ahogy állandó kompromisszumokat kötsz sajat magaddal?!?
Kicsit okositok, kicsit mast hasznalok, kicsit ez kicsit az.
Az miert is jo hogy egy mukodo gyari billentyu helyett egy jol kitalat fizetost kell megmókolni hogy mukodjon a meg azt sem tudom hany nap garancia forumos fantasztikus vilag legjobb telefonja?!
Nem erzed a a dolgban a kettősséget..Ui:.
Az amazonon a fizetos app ingyen akcio van. -
prazsi
csendes tag
Ja tenyleg
A vicc az hogy ezt mar egyszer megtalatam en is de abszolute nem latszik es nem adja magat hogy oldalra huzhato a menu.... Igy mar el is feljtettem, de vedjetek csak nyugodtan a világ legjobb telefonja tenyleg.
A regi iphone 4et most adtam oda anyukamnak elso okos telefonnak.
Eddig ket het alatt 3 kerdese volt.
Ezt nem fogom oda adni. -
prazsi
csendes tag
Most akartam beilleszteni forumra egy screenshot fotot, hogy a nem gyari facebook aplikacio ma harmadszor is lefagyott, de sajna a nem fototarba mentett kepeket nem tudom beilleszteni mert nem ad semmilyen eleresei utat arra hogy azokat lassam.... Vegso elkeseredesemben a kamerat inditottam hatha onnan a tobbi fajlt is elerem de ott rogton ugy lefagyott hogy a hibauzenet utan magatol ujraindult.
No comment.
15 perc telt el.
Biztos az en hibam, mett marha nagy láma vagyok es a tobbi telefon egy szar... De ez is.
Pontosan ezekrol a logikai bakikrol beszeltem amitol a felhasznaloi elmeny konvergál a zérushoz.
Meg egy ilyen es komolyan a foldhoz b@aszom..
Kezd ilyen regi windows phone filing lenni a fagyas lassul gyakorisag tekinteteben.
Mondok meg egy peldat: amazonon ingyen lehet 26-ig letolteni egy csomo aplikaciot kozrukegy billentyuzetet is.
Mondom rendben azt irtatok az a tuti ha nem gyari lassuk hat. Eleg draga fizetos leszed feltesz kiprobal rajta hagy. Sokkal jobb az elmeny szepen dolgozik de hoho masodik nap ugy belassul hogy mire a masodik mondat irom ez meg az elozo felet potyogi... Ujraindit.. Aztn Ujraindit ezert ujraindit azert...
Remek -
prazsi
csendes tag
kell egy olyan tv amin van widi vagy teszel rá egy külső usb csatlakozósat és ez egy szabvány.. képernyő megosztás. régebbieken kép video is ment egyaránt ezen a kép megjelenítés lassabb, video nem megy .. csak a telo változott a tv maradt
nem gondolom hogy egy bonyolult képnézegető progit például máris cserélni kellene egy vérprofira.. szerintem mennie kellene így is úgy is!!!!!!!
Miért ne használhatnék gyárit billentyűket eddig mindig azt tettem?! és ennek eddig a legszebb a kialakítása, szebb mint a swifkey vagy az apple. de a wift key is lassabb mint más eszközön.
A gyári mail app rettenetesen hiányzik az apple-ből. Sajnos ez után egy K-9 vagy más, már mindent próbáltam, a közelében sincs. A Samsungé még elment, csak okádékul néz ki.
Szerintem is a kamera teljesen ok. de nem a legjobb amit valaha láttam.
Szóval összességében az egy dolog, ha valaki nincs megelégedve egy gyári appal és cserél mert éppen olyanja van, de itt a helyzet az hogy nem működnek kielégítően .. az egy kicsit más helyzet. (Muszály vagy cserélni vagy csak cserélhetsz ha akarsz)
-
aAron_
őstag
Na így már egyértelmű kell, hogy legyen. Hiányoznak ikonok, ill gombok a notification/navigation barról.
-
szabadgy
tag
-
szabadgy
tag
Igazából nem vettem meg. Viszont szeretem tudni, hogy mit veszek, ezért ásom bele magam ennyire.
Egyelőre még versenyben van nálam a G Pro 2 is. A MM-ban volt szerencsém megtapogatni a Mate 7-et, és nagyon bejött. Viszont szeretném élőben megnézni vhol a G pro 2-t is.
I
dén nem hiszem, hogy lesz ebből már bármi is, de azért nyomon követem az eseményeket.És ezért is kíváncsi vagyok minden véleményre. Pl. most arra, hogy, hogy most nálad végül melyik rom maradt? Apropó a 04-es verzió alatt mit értesz? Én eddig mindenhol csak 120, 121… 127 verzió jelzésekkel találkoztam.
-
szabadgy
tag
Egyébként kérdezni is akartam, hogy OTA-n érkezett vagy XDA-s linkról szedted le. De akkor megírtad a választ.
Láttam, hogy már túljutottál root és társain is. Nézegettem XDA-n az ehhez kapcsolódó linkeket, sajnos nem tudtam elmélyedni benne még kellően. Illetve egyelőre még nincs annyira összeszedve az XDA topik mint pl. más telóknál, amit eddig megszoktam.
BTW. a németeknél valamiért nagyon népszerű, mert XDA-n is csomó német link van, illetve youtube-n is csomó német tesztet találtam.
Egyébkén nézegettem már, de pl. a magyar vagy angol huawei oldalról nem lehet élérni a legfrissebb firmware-t csak a hong kongiról.
http://consumer.huawei.com/hk/support/products/downloads/ascend-mate7-hk.htm
Jazz-L09 kódnéven fut az Ascend Mate 7.
-
szabadgy
tag
Bár én sem kérdeztem meg tőlük, de az árukeresőn csak a 2 gigás 1 sim-es verziót hozza fel, és az mutat a VIP-Phone-os linkre is.
Egyébként én is Vip-esektől vettem anno az N4-et és teljesen korrekt voltak, telefonban és személyesen is.
De itthon nem találtam se normális tokot, se fóliát/üveget. Még ott sem ahol forgalmazzák.
-
ABal
őstag
Szerintem ez a 2 gigás ára, csak egybe ömlesztettek mindent, mert ha jobban megnézed, lejjebb 2GB/3GB szerepel, és ehhez társították az olcsóbb változat árát.
Én már megpróbáltam erre rákérdezni náluk, de az automata telefonos ügyfélszolgálatuk nonszensz: miután kiválasztottam, hogy egy készülékről szeretnék érdeklődni, az automata közölte, hogy az érdeklődésemet rögzítették, és megköszönte a hívást, majd megszakította a vonalat. -
-
Pista0001
addikt
Köszi. Igen, 2GB/16GB, 1 SIM. Eredetileg a P7-et céloztam, de a szolgáltatómnál csak Mate 7 van. Elolvastam a tesztet, aztán "Mert hülye azért nem vagyok!" felkiáltással megrendeltem. Remélem jól döntöttem
A mérete aggaszt egy kicsit, de majd csak találok megoldást. Télen nem gond, a kabát zsebében elfér.
-
Markologep
csendes tag
Köszönöm Lecs@ a választ, már biztos, hogy az XXL GSM-ben fogom megvenni, még egy-két kérdésem lenne előtte. Először is korábban olvastam, hogy alapvetően van rajta (mármint a kijelzőn) fólia, na már most ezt nem is muszáj eltávolítani mint más új telóknál, gyárilag üvegvédő fóliával jön? A másik kérdés, hogy olvastam megkapja a nyalókát majd jövőre, de van már rá 4.4.4, vagy jött akár bármilyen frissítés OTA, mióta megvan a telód/telótok? Elnézést a sok kérdésért, most először szándékozom 50 ezernél több pénzt kiadni egy telefonért és szeretnék biztosra menni!
Válaszotokat újfent előre köszönöm.
-
ABal
őstag
Azért kérdezem, mert a tesztelők időnként homlokegyenest ellentétes véleménnyel vannak egy telefon összképéről, ezért én inkább a tulajok véleményét szoktam kikérni. Ebben a tesztben megemlítik, hogy a gyári időjárás app beakasztja a masinát. Valamint, az értesítési sávnál is előfordul. Ezt kipróbálnád a kedvemért? Ha csak ennyi a gond, ez még nem térít el, de jobb lenne, ha ennyi sem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest