- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonZumo
tag
Hat ujra mukodnek az alkalmazasertesutesek a zarolt kepernyon, nekem az eddig nem mukodott
-
KonZumo
tag
Nekem a b327 az istennek nem akart felmenni sehogy, de xda-n azt írták hogy minden létező buggot kijavitottak.
-
KonZumo
tag
Nalam amugy az elejetol fogva szarabb az akkuido mint masoknal, mar kitkaten is orultem ha 5 ora fele kuszott a kepernyoido
itt meg a 4oraval mar boldog vagyok
-
KonZumo
tag
Ugyan mar, ez a hozzaertes dolog ez nem teljesen fedi a kepet. En se ertettem egyik telohoz sem aztan szepen lassan megtanultam, igaz ez a telo a legszarabb ebben, volt vagy 3szor h esteket baszakodtam el vele miutan bootuzenetbol nem indult es nem volt jo a bootloaderes parancsosoros megoldas sem. De szinte minden megoldhato
-
KonZumo
tag
A b317ben kinek h mukodik a kameraban az ejjeli mod?
-
KonZumo
tag
válasz
#92239104 #2676 üzenetére
Ja es a pinkodot nem az ujjlenyomatolvasonal kapcsolod ki hanem a biztonsag menupontban ott van feloldas tipusa es ott van beallitva h pinkod. Mondjuk ha lollipop van rajta akkor meg a kepernyozar es jelszavak menupontot kell keresni a beallitasokban es ott van h jelszo
-
KonZumo
tag
válasz
#92239104 #2669 üzenetére
Jaj baszod eddig nem ugrott be nekem se, de van a kisegito lehetosegeben valami olyasmi h szoveg arnyekolasa vagy valami hasonlo szoveg azt kapcsold ki
bar most nezem lehet h az a "nagy kontrakszu szoveg" lesz az. Bar ugyanugy a kisegito lehetosegeket meglesned csak atalakultak a megnevezesek a lollipopban
-
KonZumo
tag
Úgy tűnik lassan végéhez közeledik a tesztfolyamat, mert kínában már megjelent egy b320as verzió.
-
KonZumo
tag
válasz
Szoke1982 #2634 üzenetére
Van egy tippem. Az alkalmazaszarolast csak az ujjlenyomatolvaso menuben kapcsoltad ki? Mert azt a telefonkezelo appban kell. Az ujjlenyomatolvasoban csak azt tudod engedelyezni h ujjlenyomattal IS fel meg tudd nyitni az appot. A vibert meg valszeg be kell raknod a vedett appok koze.
-
KonZumo
tag
Hulye kerdes de valaki megnezne h lollipoppon elerheto e a angry birds 2? Mert kitkaten kidobja h nem kompatibilis
-
KonZumo
tag
Na valami új hír a 312esről?
amúgy valóban az volt a gond a rollbackkel h nem mind1 mivel csomagoltam ki.
mondjuk most új probléma van. nem tudok recoveryt felnyomni rá, mert valamiért csak sendingeli a packeget de soha nem jut oda, aztán ha kihúzom akkor kiírja h too many links. -
KonZumo
tag
Sracok nekem a rollback tovabbra is kidob 19%nal. Letezik h feltetlen sdrol kell felrakni es nem jo a belso tarhelyen?
-
KonZumo
tag
Hm valami otlet a rollbackre mert nekem 19%nal kidob. Semmi konkret hiba csak helpert keressem fel a huawei oldalat. Hely volt boven szoval az se lehet baj.
-
KonZumo
tag
Meg azt is megnezne valaki h a multi window cucc tamogat e tobb appot mint eddig
-
KonZumo
tag
Sracok azert varom a visszajelzeseket, foleg h face es tarsai felmennek e, marmint csak a messenger erdekel, szegyen ide, szegen oda de mashol nem nagyon tartom a kapcsolatot.
-
KonZumo
tag
Hat h benyomodott rendesen es esetleg valahol kepet se jelenit meg vagy csak epp h hajszal toredezes van a felso uveg retegên. Vagy h esetleg van olyan vegigrepedt reszamit latsz de kitapintani nem tudsz mert az tobbnyire azt jelenti h a panel is serult es akkor draga, de ha csak a felso uveget kell cserelni az sok helyen csak 15-20 rongy. Ennel a telefonnal meg nem volt ilyen bajom szoval ez csak ugy altalanos tapasztalat a felsobb szegmensben
-
KonZumo
tag
válasz
#86973952 #1881 üzenetére
Erosebbnek amugy tenyleg nem erosebb de energiahatekenysagbol sokkal jobb a kirin raadasul teljesitmenyben sem marad el, masfelol azert nem mind1 h egy fake felesleges quadhdt kell meghajtania vagy egy fullhd (had ne dicserjem a kijelzo minoseget feleslegesen mindenki tudja h jo). Plussz az aksi hat azert egetrengeto a kulonbseg nekem a 3000mah quadhd melett senki ne mondja ha reggel 7kor leveszem a toltorol 4-5 oras kijelzoidovel este 9-10ig jut el 30%ig. Ebben agyonveri a g3mat. Plussz azert a kamera nem tudom ki h van vele a de g3 idegesito fekete csikot huzva reszletek szelete h meglegyen a "vonalelesseg", ez szerintem annyira minosegtelen dolog, pl ezert csereltem anno a note 3mat a z2re
-
KonZumo
tag
válasz
Neonflake #1776 üzenetére
Az ügyes. Mondjuk nekem tegnap volt egy nagyon durva 5 percem amíg szétszaggatott a telefon mintha kb valami galaxy young lenne xDDD de szerintem az volt a baj hogy benyomtam az ultra energiatakarekost és utána amikor azt kikapcsoltam nem rakta vissza a teljesítményt.
-
KonZumo
tag
válasz
KonZumo #1749 üzenetére
Csak h lássátok itt lett linkelve be alább csak a letöltőt nyomtam be sorry
Ahogy nézegettem és sok pancserkodás után rájöttem sok helpel, hogy b137re kell nyomatni helyi frissítést és akkor elvileg ok
Ja és aksiba legyen kakaó vagy legyen feldugva mert szerintem sokaknak azért nem engedi rendesen telepíteni mert 30% alatt/körül van
-
KonZumo
tag
http://cn.club.vmall.com/thread-1866929-1-1.html talan itt a lollipop
-
KonZumo
tag
Nekem is egy csomoszor volt ilyen most meg a 4g cseszekszik ugy tolti be a kepeket mintha 2g lennek es lehetne mondani h lassitottak a netem de mivel elofizus igy mar kikacsoljak ha elfogy plusz eleve nem kaptam semmilyen ertesitest errol
-
KonZumo
tag
Amúgy valaki tud küldeni pár screenshootot a KangVip romról meg hogy milyen plussz beállítások vannak?
-
KonZumo
tag
Nos hat azert letöröltem a facebookot es a lifelogot es igy azert mar jobb a szitu 1nap 5 oranal jarok 5 es fel orás kepernyoidovel es meg van benne 11% nafta
-
KonZumo
tag
Most belezavarodtam a hozzászólásokba. Melyik a legfrisebb rom az l09re? Meg úgy amúgy a Sp03as az már nagyon régi?
-
KonZumo
tag
válasz
Pista0001 #1518 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkitől, eddig nem nagyon mertem ebayt használni, de most már úton van az üveg és a hátlap is.
Amúgy egy észrevétel a cikkben szerintem lehúzzák az ujjlenyomatolvasot azzal a kifejezéssel h a hatékonysága az iphone alatt vanez észrevehetően nem így van mire egyet pislogok feloldódik a kijelző és minden egyes alkalommal nincs olyan h 10/9 vagy stb mert ez nálam kb 20/19.5 , ez csak egyéni észrevétel.
Még valami azoknak akik Note 3rol váltanának: az aki nem használta ki ott a tollat maximálisan(mint pl én, mert rajzolás h kicsi a kijelző azért) azoknak nincsen min hezitálni.
-
KonZumo
tag
Sziasztok!
Pár napja büszke tulaja lettem ennem a csodának és érdekelne a ti meglátásotok, mert gondolom ti már utána jártatok jobban meg használtok is ilye(neket)t. Szeretnék előlapra egy edzett üveget mert raktárban dolgozom és az előző telefonom és csúnyán megsínylette és hogy szerintetek melyik lenne a legideálisabb. Meg hátulra is kéne valami fólia mert a telenoros csajszi azt mondta h a p7je volt és az is nagyon hamar megkarcoldot, valamint h van e ultra vékony szilikon tok rá!? Bocsi h ezt így bezuditom de gondoltam ti azért tapasztaltabbak vagytok ebben.
Bocs ha nem túl magyaros ahogy írtam de nem mindig veszem eszre h kijavítja a swype.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest