- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Ez csak egy kisméretű kép xda-ról, így néz ki ha hibás.
-
OutSider17
senior tag
Ez emberenként változó szerintem. Nekem elég sok problémám volt vele.
Személy szerint kicsi is volt, a home gomb is olyan helyre került hogy kényelmetlen volt a használata. A telefon sokszor éppenhogy nem esett ki a kezemből pont az előbb említett home gomb miatt. Az aksija is gyenge szerintem. Kamerára sem a legjobbak közé sorolható. (Telefonon szép, de gépen már elég érdekesen néz ki némelyik.) Kicsi a kijelző, kicsi a felbontása is.
Ennyi pénzért pedig ilyen hardvert amit belepakolnak.... hát erősen túl van árazva. Macerás a zene, képek, videók pakolása telefonról gépre, vagy épp fordítva. De a kedvencem az az hogy nem bővíthető memóriakártyával.Bármelyik iPhone nulla lenne android rendszerrel. Úgy hogy úgy gondolom hogy a rendszerük kiemelkedő és nem a készülékük.
Én maradok a Huawei-nél. Eddig nem találtam jobbat. -
OutSider17
senior tag
Akkor nagy valószínűséggel csupán csak besokallt a rendszer. Ha hosszú ideje nincs újra indítva a telefon akkor hajlamos rá a rendszer. Bár én mindig újra indítom hetente legalább egyszer.
Hozzá tenném hogy még mindig azt kell hogy mondjam hogy az eddigi legjobb telefonom. Pedig volt előtte iPhone 5s, Galaxy S6 Edge Plus, Sony Xperia Z3, Huawei Ascend P7 Sapphire Edition. De egyiksem volt összeségében ennyire jó. Sőt még fele ilyen jó sem volt. Az pedig még mindig meglep hogy a Canon kompakt fényképező gépemet megszégyenítő képeket készít. -
OutSider17
senior tag
Igen. Az elején amikor meg vettem és teszteltem játékkal, programokkal akkor indulgatott újra pontosan 2szer. Szeret forró fejű lenni a hardver megfelelő terhelés mellett aminek általában kikapcsolás a vége. De csak kizárólag gpu temp-el indult újra.
Ami normális is ilyen magas hőmérsékletnél hogy "megszólaljon" a védelem.
Neked nem volt forró a hátlap mikor újra indult?
Az enyémet konkrétan alig lehetett már a végére fogni annyira forró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest