Hirdetés
- Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbwrestling
csendes tag
válasz
bkiky01
üzenetére
Hali!
Nem rég rendeltem kiváló minőségű SINPAX fóliát a Honor 6-osomra. De mivel csak 1 db-ra volt szükségem, ezért pár darab nem került felhasználásra.Enyhén matt színű, (tényleg csak enyhén ezért nem nyomja el a teló fényét).
Ujjlenyomat álló, tükröződést is megszünteti, vékony, karcoktól véd.
Nagyon jó kis cucc, bátran ajánlom!Akit érdekel és kellene neki, tudok postázni. Írjon privátban.
-
Black&White
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Ritka kivétel, de azt mondom: itt most ne menjetek az összefoglaló után, mert az még a KitKat-re volt megírva.
LP-nek viszont más Play Services kell és ebből lehetnek csúnya szívások.
Ha viszont úgy csinálod, ahogy az előbb írtam, akkor frissíti magának automatikusan a megfelelőre. -
imis
senior tag
válasz
bkiky01
üzenetére
nekem most 3 gombossal visszament az 5.9.1, sajnos mindent újra kell rakni, most megy fel az 5.9.16 ota, remélem utána sikerül rootolnom, mert nem szeretnék mindent nulláról kezdeni. Mennyivel egyszerűbb volt a romolás és a root a sonynál és a thlnél, csak recovery aztán minden ment.
-
Black&White
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
A Marshmallow csak a Nexus 5-tel fog bemutatkozni, szeptember végén.És bár az 5.1-es Lollihoz képest csak egy ráncfelvarrásnak tűnik, mi azt már tutira nem kapjuk meg.

Amúgy nem először fordulna elő, hogy a Huawei párhuzamosan fejleszt 2 eltérő projectet.Az EMUI3-as UI megjelenésével is adtak ki még 2.3-ra épülő ROM-ot (pl. B121). -
doongoo
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Én innen próbálkoznék: xda link Itt vannak a fastboot parancsok felsorolva.
Ha van egy legfrissebb ROM letöltve, akkor abból kicsomagolnám ezzel a huawei Update extractorral a szükséges dolgokat.
Ezt találtam még neked: unbrick leírás
Ha fastbootba be tudsz lépni (és előtte a telón engedélyezve volt az USB hibakeresés), akkor ezzel próbálkoznék a helyedbenszerk: Megelőztek, de Black&White eleve jobban ért hozzá, mint én
-
Black&White
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Milyen ROM volt rajta?
Szét kell szedni Huaweiupdateextractor-ral ugyanezt a ROM-ot, az adb csomag mellé odatenni a kibontott img fájlokat, majd fastboot módban:
fastboot devices
fastboot flash recovery RECOVERY.img
fastboot flash cust CUST.img
fastboot flash boot BOOT.img
fastboot flash system SYSTEM.imgUSB lehúz, kikapcsolod, majd 3 gombossal felteszed ugyanezt.
-
paolinho
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Nekem most az 5.2.16-os (ezek szerint fejlesztői) van fent. Célszerűbb lenne használni a B313-as (stabil) romot? Melyik az ajánlottabb? És ezzel a root-ot is buknám egyébként? Ergo, ha felraknám, újra kellene mindent csinálni a Bootloader feloldástól? Mert ha igen, akkor inkább kihagyom. Eleget kínlódtam vele tegnap mire mindent sikerült megoldani. Megmondom őszintén nekem ez a külső nem annyira jön be, mint a korábban megszokott Androidos kinézet. Valahogy nekem túl sok az app az "első képernyőn" azáltal, hogy nincs külön felület az összes alkalmazásnak, és külön (kvázi, mint kezdő képállás) a gyakran használtaknak.
-
Black&White
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Tiszta lappal szerettem volna kezdeni, szóval az előbbi.
De ma már nincs is átjárás a stable és a developer OTA frissítések között (régebbi HiSuite verziókkal még ment a dolog, de a végleges EMUI3, aka B307-nél lezárták ezt a dolgot).
Stabil verziókról stabilra kapsz frissítési lehetőséget, Developer-ről pedig az újabb developer-re.
Ha váltani akarsz, marad a 3 gombos update. -
-
Black&White
addikt
Hali!
Csak hogy tisztázzuk:
-USB hibakeresés engedélyezve volt a telón?
-HiSuite telepítve?
-Android SDK-ból mit telepítettél?
Ezek kellenek: Tools > Android SDK Tools, Android SDK Platform-tools
Extras > Android Support Library, Google USB Driver-Ha fastboot módban kiadod a fastboot devices parancsot, mit ír?
-
Black&White
addikt
Olvastam az előzményekről.
Azt honnan tudod, hogy ettől zárt vissza?
Előtte már csekkoltad (többen eleve nyitottan kapták)?
Netán volt más bűvészkedés is?Milyen Recovery van a telón?
Ezeket mind tudni kéne mielőtt tanácsot adunk...
De mint mondtam a zárt bl-nek nincs köze ahhoz, hogy kiadd a linkelt fastboot parancsokat, illetve hogy a végén feltedd 3 gombossal a B307-es ROM-ot. -
Liliom9
tag
Downgrade EMUI 3.0 ról 2.3-ra.
A B611>B118-at próbáld meg.
-
Black&White
addikt
Ha mindenképp ragaszkodsz a gapps csomaghoz és kéznél a CWM, akkor menj el ide: [link]
Válaszd ki a szimpatikus csomagot (Stock, full, mini, stb...) és mehet a flash, CWM-ből.
Minden egyébre ott az App Center és a másik topic...(útmutató)
#751 Faby
Leírtunk mindent, szerintem érthetően.

-
svgyula
addikt
Szia! Kezd ezzel így nem kell végigjátszanod az összes frissítést.
A menet a következő: letöltöd, kicsomagolod, bemásolod az SD kártya "dload" könyvtárba (ha nincs létrehozod) az UPDATE.APP állományt! Ezután kikapcsolod a telefont. A bekapcsolást úgy csinálod, hogy mindhárom gombot egyszerre nyomod amig a MIUI felirat megjelenik. Ezután látszik minden...... -
Yuri_1
tag
Mindkét felvetésedre igen a válasz
Szóval el lehet tüntetni a sávot egy "lefele nyilacskával" is, de létezik az úgynevezett TouchPlus fólia, forumtársuk ezt szerette volna linkelni nektek. Ez úgy működik, hogy "rágasztod" a kijelzőre, mint egy védőfóliát és máris funkciót kapnak az érintések pl: fotókészítés egyetlen érintésre, zenelejátszás illetve a vissza, home, és megnyitott alkalmazások "gomb" lekerül a kijelzőről. Láttam már róla bemutató videót, de most nem tudnám nektek linkelni + hátha elrontanám és kapnék a fejemre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VPN topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest