Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Az edigihez ne vidd, mert nem ott vetted. Nem kötelesek vele foglalkozni, de lehet nem is tudnának.
Az amazon gariztatási feltételeit is el kéne olvasnod. Lehet a szállítást gari időn belül térítik. Nem tudom, csak tipp. Még az is elképzelhető egy külföldi javítással jobban jársz, mint az itthonival.
Az ügyfélszolgálatot csak akkor írd le, ha tényleg nem segítenek. Amíg meg se próbálod nem tudhatod.Nekem a gariztatás az egyik fő ok, amiért nem veszek külföldről ilyen cuccot.
Meg ebay-en is mikor írják, hogy ha gond van küldd vissza... persze...szvsz
-
fant0mi
őstag
Na ez az a beallitas, amit mostansag a developer agon nem talalok (L02) ott sem, ahol irtad.
Lollipop developer alatt meg volt, mert emlekszem, hogy beallitottam.
Amugy ekezet nelkul irok smst is, kb nem zavar, de ha uzleti partnernek irok, azert sokkal elegansabb egy nyelvtanilag helyes szoveg. De visszakapcsolni mar nem tudom. Amig irom, van benne ekezet, de elmenni mar ezek nekul megy el (vannak ekezetek amik megmaradnak, masok eltunnek). -
rafis83
tag
2.3-nál működött a következő megoldás, nem tudom, hogy 3.1-nél is elrejti-e a navigation bart:
1. Download "Activity Launcher" from Playstore.
2. Launch the app after installing.
Tap on the the words "Recent Activities" right on the top of the screen, and select "All activities"
3. Scroll down the list to "Settings" and open it.
Again, scroll until you get to the "Navigation bar"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)