Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Feltételeztem, hogy legalább EU garancia létezik, még ha világgarancia nem is, mert amúgy EU készülékem van (L04). Bár ha Telemax, akkor lehet mégis jobban járok, ha kiküldöm Ausztriába...
Az ügyfélszolgálatot majd felhívom, de általában csak azt tudják szajkózni, ami a weboldalukon is kint van. Azzal a reménnyel jöttem ide, hogy találok valakit, akinek van már tapasztalata, ugyanis feltételezem, nem én vagyok az egyetlen külföldi telefonnal.
Bocs, hogy meg mertem kérdezni egy szakmai fórumon ezt, többet nem követek el ilyen hibát.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Küldött már valaki telefont garanciális javításra? Mi a menete a dolognak? Csak az átvevőhelyeket találtam meg a Huawei oldalán, de semmi extra infót. Amazonos vásárlás, de külföldre nem szállítanám, ha nem muszáj. Vagy esetleg az Edigitalhoz is vihetem az Amazonos számlával, ők meg továbbítják a szerviznek?
-
r4z
nagyúr
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Így takarékoskodik az SMS-sel, hogy 60 helyett 160 karakter férjen bele. A megoldás az appon belül settings, advanced, 7bit optimalizáció kikapcsolása, ha zavar.
-
r4z
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nem mondanám, akinek volt Sony Ericssonja, az tudja, milyen jó feature ez. Nekem is hiányozna, ha hallgatnék telefonról zenét - nem mindenki használ távirányítós fülhallgatót.
-
r4z
nagyúr
Lehet valahol kapni a telefon gyári fóliáját? Tök jó anyagból van, csak 1 év után már nem tapad.
-
r4z
nagyúr
válasz
KisSarkany
üzenetére
Ha az egyik mondjuk 4G-n, a másik meg 2G-n van, előfordulhat, hogy más erősségű jelet vesznek az antennák.
-
r4z
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
Lejátszás közben a vezérlőgomboktól balra van a shuffle/repeat gombja. Mondjuk nálam már ott kiesett, hogy nem játszik ALAC formátumot.
-
r4z
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Nincs root és emiatt nem is vagyok hajlandó rootolni.
-
r4z
nagyúr
válasz
Kovaratis
üzenetére
Van TouchPlus menüpont, de ott nincs ilyen opció. Ha bekapcsolom a TouchPlust, akkor teljesen eltűnik a sáv, és húzásra se jön elő. Nekem a navbart azonnal elrejtő kis nyíl kéne a bal oldalra.
Shingen: Semmi gond nincs vele, egyszerűen csak gyorsabb és takarékosabb, mint a B380. Eddig nulla negatívum.
Június végén került fel, B507 a verziószáma (L04-hez).rafis83: Öööö, ez gyakorlatilag ugyanazt csinálja, mintha megnyitnám a beállításokat.
-
r4z
nagyúr
válasz
phanfantom
üzenetére
Nálam könnyedén +20-25%. 4 óra kijelzőidőről 5+ órára nőtt az átlag, leginkább idle-ben lett takarékosabb.
-
r4z
nagyúr
Melyik nagyokos fejlesztő vette ki a navbar elrejtését az EMUI 3.1-ből?

Legalább az akkuval és a RAM-mal iszonyat jól bánik...
-
r4z
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Túl sok a hi a Honoron, belezavarodtam

-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Egyedi távirányítót akarok létrehozni, van erre valami app? Az összefoglalóban lévő egy rossz vicc, valami olyasmi érdekelne, mint például az AnyMote vagy ami az LG G2-ben van gyárilag.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Probléma esetén az osztrák Amazonon vásárolt telefont lehet itthon gariztatni?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASRock lapok általában
- Microsoft Excel topic
- Milyen autót vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lollipop OTA még nincs, de már úton van.