Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Szia!
Bocs, hogy itt is zavarok, de akkor ezek szerint jól értem, hogy ezzel "meg lehet szívni", ha rootolt telót frissítenék stock recovery alatt? Csak azért kérdezem, mert én a H6-omnál már nem emlékszem, hogy probléma lett volna, amikor a B313-ról a B316-ra frissítettem, igaz az már egy kicsit homályos, hogy 3 gombossal csináltam anno, vagy helyi frissítéssel.
Én szeretem, ha rootolt a teló, de ráb@szni sem szeretnék, ha kockázatos. Írtad, hogy kétszer már volt gondod. Ez ebből fakadt, amit kérdeztem?
A fastboot-ban ez a sok állítgatás nem rizikós?
Bocsi a sok kérdésért.
Üdv,
Pali -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Root mellett nem lehet frissíteni a rendszert, vagy custom recovery mellett? Én úgy tudtam, hogy ha root után vissza megy a stock recovery, akkor mehet a frissítés. Vagy ez így nem igaz?
-
paolinho
addikt
Bocs, ha bugyuta a kérdésem, de ha a root okán custom recovery-t (TWRP) telepítettem, majd a rootolást követően visszatettem a stock recovery-t, akkor az OTA frissítések is probléma mentesen jönnek majd alkalomadtán, vagy a TWRP esetleg máshol is belenyúlhat a rendszerbe?
-
paolinho
addikt
Bocsi az off-ért, de ha valakit érdekelne egy mágneses flip tok, akkor keressen meg priviben.
-
paolinho
addikt
válasz
Burgburger
üzenetére
Elég egy helyen érdeklődnöd, ott is kapsz választ.

-
paolinho
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
NEKI sikerült újraragasztani. Próbáld meg te is, hátha összejön ezzel a módszerrel.
-
paolinho
addikt
Ne haragudjatok már a hülye kérdésért, de telefonálást követően hol tudom visszanézni, hogy mennyi ideig tartott a beszélgetésem? Vagy van erre egy külön alkalmazás esetleg?
-
paolinho
addikt
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Vodán biztos, hogy nem megy a 800 Mhz hiánya miatt, de ezek szerint T-n sem.
-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Értem, köszi!
-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Az L02 nem tudja a 2600 Mhz-et? Ez tutira így van?
-
paolinho
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
ITT írt róla pl. Black&White fórumtárs, amihez annyi infóm lenne, hogy a VPN One Clickben már nem lehet Hong Konghoz csatlakozni. Én itt egy segítséget kaptam valakitől, ami által a VyperVPN-nel csináltam meg utána, ebben regisztrálni kellett, de pikk-pakk ment. Így sikeredett anno.
De pl doongoo is javasolt ITT valami megoldást, ezt nem próbáltam még. -
paolinho
addikt
TouchPlus fólia, ha erre gondolsz!
-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
De most akkor még ezt nem igazán érdemes feltenni?!
Ha próbaképpen felteszi az ember, akkor a gyári backup-jából vissza lehet állítani az előző állapotot, vagy érdemes inkább egy custom recovery mentést is készíteni? -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Van erről esetleg valami tapasztalat?
-
-
paolinho
addikt
KÖszi, ezzel a VyperVPN-nel valóban összejött, de ezzel is kellett szarakodni egy keveset.

Akkor sikerült, amikor HKG-ra állítottam, majd repülőüzemmód, wifi vissza. Szóval nagyjából, ahogy a VPN One Click-kel anno. Talán volt egy újraindítás is, de már annyit kapcsolgattam, hogy az nem tudom, hogy melyik fázisra esett. Mindenesetre most jó, és a Fájlok alatt is megjelenik a Felhő menüfül miután bejelentkeztem oda is.(#5208) Kovaratis: Sajnos a Region Changer-rel se repülőmódban, se anélkül nem tudtam összehozni a régióváltást. Pedig minden csirkelábas lett, de nem csatlakozott fel ezután sem a teló. De ez korábban sem hozott sikert a témában. Mindenesetre Neked is köszi!

-
paolinho
addikt
Tudna valaki segíteni nekem, hogy hozzájuthassak egy Honor Wallet alkalmazáshoz?
Talán ezzel sikerülne a Huawei Cloud-ra feljutni (újra). Ugyanis amióta romot cseréltem, képtelen vagyok rá. Korábban is sok kínlódással sikerült megoldani a VPN One Click-kel, de akkor valahogy sikeredett, de most repülő üzemmódra váltva wifi-n is "Actual IP and Origin Country számok és Hungary" bukkan fel, és amikor próbálkoznék a Connect to Hong Kong-ra bökni, akkor a This function is available only for premium service! You can use the Random Servers szöveg ugrik fel, aztán semmi. -
paolinho
addikt
válasz
Roland78
üzenetére
(#5199) bogabi Hát akkor fogalmam sincs, hogy nekem miért nem található az app-jaim között. A 3 gombossal raktam fel, és pl. az első indításnál még volt Tükör alkalmazásom, aztán aztán a takarítgatás közepette az is eltűnt. Nem lehet, hogy TWRP alól a kinai app pucoló vitte a levesbe ezt is? Utólag esetleg vissza lehetne tenni?
-
paolinho
addikt
Itt konkrétan az látszik, hogy nem talál hálózatot. Nem ejtetted le, vagy valami ilyesmi? Mert nekem egy korábbi készülékemnél egyszer akkor csinált ilyet, amikor az antenna csatlakozó nem volt rendesen a helyén.
Mondjuk akkor az előzmény az volt, hogy kotorásztam benne, és valószínűleg én nem csatlakoztattam rendesen, mert ismételt szétszedést követően, az antenna kanóc vizapattintása után ez a baj megszűnt. -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
A fájlok cseréje (és az engedélyek megadása) után f.szán visszakerült a B313-as rom, sőt a Frissítés jelzi, hogy van egy B314-re történő frissítés lehetősége, azonban amikor ezt letöltöm, és recovery-ből újraindul a teló, hogy frissítsen, akkor megint leáll "Software install failed!" felirattal. Aztán az újraindítást követően minden marad a régi, azaz B313-as, ami szeretne frissülni.
Mi lehet a baj, illetve miért nem a B316-ra szeretne frissülni?
A 3 gombos (noha tudom, az gyalul mindent) felül tudja írni ezt a romot, vagy ne kínlódjak vele, mert két szék közül a földre eshetek? -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Na ugye mondtam, hogy ki az aki segít!?
Nagyon köszönöm!

-
-
paolinho
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Valami kis gebaszom támad.
Sajna anno, amikor elkezdtem a telefonban "kotorászni", nem mentettem le a build.prop és local.prop fájlokat, egyszerűen csak átírtam a a local.prop-ot a kínai karakterek okán, aztán kész. Most, hogy szerettem volna egyet frissíteni, gondoltam visszateszem az eredetieket, viszont csak a B310-hez valót találtam az XDA-n. Korábban azt olvastam, hogy ez is jó lesz, így ezekkel felülírtam a két fájlt, beállítottam a jogosultságokat az Összefoglalóban írtak szerint, aztán újraindítás. Na és itt jött a meglepi (lehet csak nekem), mert a B310-es rom-ot kaptam vissza. Nincs vele gond, működi f.szán, de szerettem volna ezt visszafrissíteni az OTA-s update frissítéssel, de mindig failed-de megáll a telepítés. Próbálkoztam a 310-313-assal, a 313-314-essel is, de nem oldódott meg a gond, minduntalan megáll hibaüzenettel a frissítés, és amikor bekapcsolom a telót, akkor a B310-essel áll fel a rendszer.
Erre van esetleg valakinek ötlete?
Vagy esetleg nem tudna valaki egy L02-re való B313-as build.prop és local.prop fájlt feltenni valahova? Hátha azzal, ha visszaírnám a két fájlt, visszaállna a rend.
Előre is köszi! -
paolinho
addikt
Ezt a B316-ost, gondolom megint csak a 3 gombos módszerrel lehet így felpakolni és gondolom, akkor megint repül minden eddigi beállítás?!
Nekem OTA-val nem lát frissítési lehetőséget a teló, noha a stock recovery van újra fent. Ez feltételezem, a local.prop átírása miatt lehet. Ha csak update-tel szeretném frissíteni, akkor hoé találom ehhez a frissítő fájlt? Ja, és célszerű akkor visszaírni a local.prop fájlt is?
Köszi -
paolinho
addikt
válasz
Nittamanó
üzenetére
A kérdésed második felére válaszolva mérettől függően pl. ezt a 32 Gb-ost, vagy ezt a 64 Gb-ost kábel nélkül is közvetlenül csatlakoztathatod a telóhoz. Persze van belőle kisebb is.
Én amikor nem akarom a memóriakártyát igénybe venni, ilyeneket használok. -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Ne legyél már ilyen negatív!
Pusztán csak egy észrevétel lett volna, ami költői kérdessel zárult, bár hsz-ek szintjén volna mit erősítenem, hol vagyok én a 10e-esek klubbjától 
Mindenesetre az tény, hogy nálam a készülék hibátlanul teszi dolgát, és ha valaki csak ezért olvasgat itt, mert érdeklődik a készülék felől, akkor talán nem baj, ha olvas "néha" jót is róla. (+1 hsz
) -
paolinho
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
XDA-n 02-re én is találtam B314-es OTA frissítést, de én azt nem tudtam telepíteni (lehet nem jól csináltam), viszon a hivatalos oldalon még mindig a B313 az utolsó rom, és gyanítom, ez így is marad a Lollipop-ig.
-
paolinho
addikt
válasz
üzenetére
Ez tökéletes lesz, köszi!

(#4679) doongoo: Akkor nem "gyúrok" tovább a B314-re, mindenesetre visszatettem a stock recovery-t, hátha egyszer majd még lát valami frissítést a teló, Black&White tanácsára nem írtam vissza a local.prop-ot, majd ráérek akkor, ha esetleg aktuális lesz egy frissítés. Mondjuk szerény véleményem szerint ez a Lollipop-ig már igen csak sanszos, hogy esélytelen
Köszi a választ!
. -
paolinho
addikt
válasz
Becksman
üzenetére
Valóban, és mint ha az említené is. Köszi
(#4676) skyline_r33: Igazából nem a zenei élmény miatt kellene, hanem az autós telefonálgatás miatt, és ez esetben meg egy kicsit zavar az "agybadugós" alkalmi süketség. Szóval valami olyan kellene, ami megbízható, kompatibilis a telónkkal, és azért bírja is időt illetően a használatot. A dual standby azért lenne jó, mert van még egy telóm, és így mind a kettőt tudná "figyelni". (A Honorban a másik slotot az adatkártya foglalja el.)
-
paolinho
addikt
Van esetleg a telóhoz ajánlott bluetooth headset? (Ha dual standby-os lenne, az lenne a tökéletes, bár ez nem létszükséglet)
-
paolinho
addikt
Akkor nem tudom, mi lehet az oka, de nekem kb 2 hónapja van fent a B313-as stabil rom, és még soha nem frissült (vagy én nem vettem észre). Igazából nincs vele bajom, meg rövidesen újra itt a Lollipop, amit gondolom megint a 3 gombossal kell majd feltenni, csak azért "izgatom" ezen magam egy picit, mert más meg itt jelezte már, hogy alkalmanként neki jön rá frissítés. Ezért is meditálgatok egy developer rom telepítésen is, csak igazság szerint lusta vagyok újra nekiállni megint az "utómunkának", és tartok tőle, hogy sima backup-ból meg nem tudnám már visszanyerni a mostanra teljesen rendbe hozott és tartott telót.
-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
De nekem még sosem jelzett az OTA frissítést. Én azt hittem, azért, mert local.prop -ba belejavítottam. Akkor ez azért történt, mert TWRP recovery-m van?
-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Végül is valamit valamiért!

-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Viszont ez esetben nem lesz tudomása a következő frissítésről OTA-n, hacsak nem innen a fórumról.
-
paolinho
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Nem root-ot akartam mondani, hanem azért kérdeztem az IMEI-t, mert itt valahol visszább, mint ha valaki azt írta volna, igaz downgrade-nél, hogy viszi az IMEI számot is.
-
paolinho
addikt
Az 5.5.16-os developert rom mennyivel másabb a B313-nál? Magyarán érdemes kipróbálni? Ha az orosz oldalról szedem le és a 3 gombos módszerrel feltelepítem, elszállhat az IMEI, vagy az nem lehet erre befolyással ez esetben?
-
paolinho
addikt
Én még sosem frissítettem OTA-n, és gondoltam, hogy az elmúlt hónapok nyugodt "Honor-os" napjait követően adok az izgalmaknak
, és megpróbálom visszaállítani a telót arra az állapotra, ami az alapja lehet egyáltalán ennek a lehetőségnek, azaz stock recovery vissza, illetve local.prop és build.prop fájlok is vissza.Viszont mielőtt belefognék a mutatványba, lenne egy olyan kérdésem, hogy abban az esetben, ha átírtam a local.prop fájlt anno a kínai karakterek okán, de nem csináltam az eredetiről (mint, hogy a build.prop-ról sem) mentést, akkor érdemes nekifognom egyáltalán, vagy sem? Mert gondolom, az nem elég, ha csak visszaírom a local.prop-ot. Az XDA-n viszont csak a B310-hez találtam eredeti local.prop és build.prop fájlokat.
Felmerült bennem az is, hogy esetleg a 3 gombossal először vissza kellene tennem a B310-es rom-ot, de egyrészt azt sem tudom, hogy ez visszafelé működne-e a B313-ból, illetve másrészt feltétlen szükséges-e ez a lépés? -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Egy kis kiegészítésként hagy tegyem ehhez a kiváló leíráshoz hozzá azt, amit (#4167) 39764 fórumtárs nyújtott segítségül nekem, azaz a 2-es ponthoz kiegészítendően először valóban szükséges az alábbi metódus:
- Wifi-t kikapcsolni,
- ezt kövesse a Repülőgép üzemmód bekapcsolása,
- és végül a Wifi bekapcsolásaA 3. ponttól már minden megy a leírtak szerint.C
Én ott rontottam el, hogy a már korábban letöltött VPN One Klick a hazai IP-vel kommunikált, és nem akart a Hong Kong-ira állítást követően "kínainak" látni. Miután töröltem, és újratelepítettem a fentiek megtételét követően, már minden úgy történt, ahogy azt Black&White fórumtárs leírta.
Mind kettőtöknek köszönm!

(#4176) JoeCockBill: Gyakorlatilag a telefonod fontos területeit a Huawei Cloud+ alkalmazással le tudod menteni a HiCloud felhő felületre. Nekem tetszik

-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Na szóval az a nagy büdös helyzet, hogy a Repülőmódra állítás nálam azonnal kiüti a wifit is. Innentől kezdve az a további metódus, amit fentebb írtam, azaz nem tudok kapcsolódni a Hong-Kongi szerverre.
-
paolinho
addikt
Nagyon jó kis cucc, nekem elhiheted, de mielőtt kérdeznél majd egy csomót, ne ess abba a hibába, amibe én estem/esek
néha, azaz mindig az Összefoglalóban foglaltakkal indíts. -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
KÖszi, este kipróbálom!

-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Ja így már értem. Akkor ezt csak otthonról tudom majd intézni, mert itt a melóban csak mobilnetem van. Köszi

Viszont előtte, akkor törölnöm kell a progit, és újrakezdeni mindent, vagy annak nincs jelentősége?
-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem sajnos ezzel így nem működik.
Regisztráltam egy HiCloud accot, ahogy írtad.
Viszon ezután, ha repülőmódba raktam a telót, akkor nyilván nem nem kontaktál a Play Áruházzal, ezért repülőmód kikapcs, és az alkalmazás letöltését követően újra bekapcs, majd a programban megnyitása.
Viszont ebben az esetben azt írja ki a progi, hogy "Actual IP and Origin Country Not Available Click To Refresh
Amikor pedig ráérintek a "Connect to Hong Kong"-ra, akkor az jelenik meg felugró ablakban, hogy This function is available only for premium service. You can use the Random Servers
Van erre valami ötlet? -
paolinho
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Ha valamit, akkor pont a 3 gombos frissítést szerettem volna elkerülni. Azért köszi a tippet, de inkább akkor kivárom ezt a pár hónapot, amíg megjön a "Nyalóka", legfeljebb nem frissítek addig (egyébként sem nagyon volt rá lehetőségem).

Végül is maximálisan elégedett vagyok a telóval így is.
Visszaírom a local.prop fájl-t hu-ra, mielőtt teleszórna kínai ákom-bákommal valamelyik frissítés, aztán várok türelemmel. Ennyire azért nem ragaszkodom az új dolgokhoz.
Mindenesetre köszi a segítséget!
-
paolinho
addikt
válasz
üzenetére
Hát nekem nem megy ez az OTA frissítés. Visszaírtam a build.prop -ban zh-ra és CH-ra a kíván szöveget, és így sem jutottam előre. Nem talál frissítést a teló.
Próbálkoztam a dload-ba az update.zip frissítéssel (a letöltött OTA-s fájlt átírva), de ez sem volt a megoldás. Az összefoglalót is hiába olvastam el, abban sem találtam megfelelő segítséget. Mit csinálok rosszul? Tudna esetleg valaki segíteni? Jelenleg a B313-as rom-mal fut a teló. -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Igen, már rájöttem, hogy jobban tettem volna, ha csendben maradok, és inkább olvasok. KÖszi

-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Mert azt hittem, hogy ilyetén is megoldható a dolog. Akkor a 3 gombos alternatíva a megoldás? Vagy nem is érdemes ezzel már kínlódni júliusig?
-
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem Failed-et írt, ha TWRP alól szerettem volna frissíteni.
-
-
paolinho
addikt
Arra esetleg van valami tipp, hogy miként lehetne választható opcióvá tenni azt, hogy a névjegyzékből kiválasztott nevet mivel tárcsázzam?! Értem ez alatt azt, hogy ha van alternatívám a Voip hívásra. Mert nálam ennek lehetőségét nem kínálja fel a teló.
(#3939) mati12 Nincs semmi butított alternatíva Nálad sem szerintem. Egyszerűen mozgasd el jobbra a "Telefon-kezelő"-ben a menüt, mert ott van a Víruskereső.
-
paolinho
addikt
válasz
üzenetére
Ez a kijelzővédő folyadék mennyit bír? Magyarán, a használat során le tud kopni?
Tudom, hogy sokan nem preferálják a a tokban tartást, én azonban a maximálisan igyekszem óvni a készüléket, és egy ILYEN tokban tartom, viszont azt sem szeretném, ha a képernyő karcosodna a használattól, és amit ajánlottál, az nagyon tetszik így első látásra.
-
paolinho
addikt
válasz
imiadmin
üzenetére
Ezt nem is tudtam, hogy a Pluszban csak két slot van! Ennek mi értelme így, ha csak nem az egy SIM-mel használókat vesszük alapul?! Attól még, mert két kártyát használ valaki, lehet szüksége nagyobb tárterületre, mint huszonegy-két Gb-t. Nekem pl. az egyik karim a telefonálós, a másik a mobilnetes. Nálam így sajna az összes erényét figyelembe véve sem jön be, bár nekem egy kicsit nagy is ekkorában.
Na de kinek a pap, kinek a papné
-
-
paolinho
addikt
válasz
JohnOldman
üzenetére
Pedig ez már egy ideje hír volt itt (legalább is a fekete színben).
-
paolinho
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Nekem a RegionChanger-rel nem sikeredett. Kínaira átállítást követően is azt írta a rendszer, hogy az én országomban egyelőre ez nem megoldható. Na ezt nem kínairól olvastam el
, csak feltételezem, hogy ez volt az ákom-bákom tartalma, mert nem volt továbbléptethető az ügy. -
-
paolinho
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
Rendi, de a gyári visszaállítással tényleg nem tudsz semmit elrontani (gari se vész el). Túl jó az Antutu-d ahhoz, hogy hamis legyen a teló. A visszaállítás után visszaállítod a nyelvet is magyarra, és ott a szűz teló megmutatja, hogy ilyentén mekkora a belső tárterületed rendezett állapotban.
-
paolinho
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
A SIM hiánya irreleváns. Ez a belső tárméret tényleg több mint érdekes. Első körben valóban csinálj egy gyári visszaállítást a Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás menüpont alól. Ha ez nem segít, szerintem vidd vissza a telefont az eladóhoz, hátha ő tud magyarázatot a gondodra.
Na, lassú voltam.
-
paolinho
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
A fájlkezelő nem egy menüpont, az egy alkalmazás. A gyárinak a neve nálam "Fájlok", de feltehetsz mást is a Play Áruházról. Pl. Total Commander, Astro, ES File Explorer. Szóval ott nézd meg a Belső tárhelyedet!
-
paolinho
addikt
Na most nagyon hülyét kérdezek, bocsi, de ezeket a témákat hol lehet állítgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ha jelez frissítést, úgy teszem, ahogy tanácsoltad, de addig marad a root 

)